Wpisy 2 899 260 – 2 899 359
9 czerwca 2017 12:39 → 9 czerwca 2017 19:28, 100 wpisów
na losowania bo jeszcze I praca a tu takie pięknewypił by małe co nieco ale się nieda
aaaale wybór
Andora - Wegry 2
Bialorus - Bulgaria 1X
Bosnia i Herc. - Grecja 1X
Estonia - Belgia 2
Wyspy Owcze - Szwajcaria 2
Lotwa - Portugalia 2
Holandia - Luksemburg 1
Nadal R. - Thiem D. 1
Zalg.Kowno - Lietkabelis 1
Kanada - Brazylia 2
Serbia - Argentyna 1
Holandia - Portugalia 1
Wlochy - USA 1
Meksyk - Hiszpania 2
Czechy - Egipt 1
Austria - Niemcy 2
p.r Rosja - Polska 1
Islandia - Polska 1X
Norwegia - Szwecja 1X
Andora - Wegry 2
Bialorus - Bulgaria 1X
Bosnia i Herc. - Grecja 1X
Estonia - Belgia 2
Wyspy Owcze - Szwajcaria 2
Lotwa - Portugalia 2
Holandia - Luksemburg 1
Nadal R. - Thiem D. 1
Zalg.Kowno - Lietkabelis 1
Kanada - Brazylia 2
Serbia - Argentyna 1
Holandia - Portugalia 1
Wlochy - USA 1
Meksyk - Hiszpania 2
Czechy - Egipt 1
Austria - Niemcy 2
p.r Rosja - Polska 1
Islandia - Polska 1X
Norwegia - Szwecja 1X
emeryt posluchaj prosze rewelacji z nagranych tasm...rewelacja.... tego nie uswiadczysz na innych kanalach informacyjnych...!
Forsami o tak "...Każde pokolenie ma własny czas
Każde pokolenie chce zmienić świat
Każde pokolenie odejdzie w cień
A nasze ? nie..." Kombi
Każde pokolenie chce zmienić świat
Każde pokolenie odejdzie w cień
A nasze ? nie..." Kombi
mówisz o telewideo ministra Antka w Radiu Maryja , co oskarża Rosjan
wujas
od kiedy już to wiadomo o tych taśmach, od kiedy są w posiadaniu ???
jak im wygodnie to sięgają, aby mieć co przeciw, aby odwrócić uwagę, teraz od Wrocławia
pomyśl
przez 4 miesiące trwa sprawa seicento i Oświęcimia
przecież nikomu by nie zaszkodziło przyznanie się kierowcy boru, że jechał za szybko 8 km przed domem premier i nie zdążył skręcić przed drzewem w uliczkę w którą miał skręcić kierowca seicento, seicento wpycha na drzewo prawie 4 tony ???
OC rozwiązuje sprawę i koniec
wiem po sobie, miałem kolizję, nie ustalaliśmy pomiędzy sobą, lecz wezwałem policję, która uznała, że tamten kierowca miał winę, po pół roku sąd uznał mnie winnym, próbowano mnie wrobić, że jego konkubina jechała za nim i widziała inny przebieg kolizji, ale w aktach nie ma nawet protokołu jej przesłuchania, inne województwo i potem było 12 rozpraw,na których starali się mi udowodnić winę,1.5 roku wyjęli mi z życia na pisanie odwołań itd, ale nie udało im się, przecież policja drogówka była na miejscu kolizji i ustaliła winnego, a sąd poderwał autorytet policjantom 7 km oddalonych od sądu, teraz wiem jak zapracowane są sądy, jak było niepotrzebne 12 rozpraw, mało tego, to sąd ustalił, że ja byłem tylko na 6 rozprawach i nie wypłacili mi kosztów przejazdu, mając w końcu jego winnego,żeby było jeszcze śmieszniej koszty 12 rozpraw na rzecz skarbu państwa, nie płacił winny, jarzysz ???
ekshumacje prezydenta na początku kwietnia
a teraz w wynikach, jak już ponownie pochowano
to podają, że części innych ciał były, co nie można udowodnić, bo potrzebna była by 3-cia,
jak już, to czytaj pomiędzy liniami
czytałeś wczoraj jak chcą wybielić policję we Wrocławiu, maja nagrania i co ???
ile spraw jemu przypisują ??? wypowiadał się ojciec Stachowiaka
od kiedy już to wiadomo o tych taśmach, od kiedy są w posiadaniu ???
jak im wygodnie to sięgają, aby mieć co przeciw, aby odwrócić uwagę, teraz od Wrocławia
pomyśl
przez 4 miesiące trwa sprawa seicento i Oświęcimia
przecież nikomu by nie zaszkodziło przyznanie się kierowcy boru, że jechał za szybko 8 km przed domem premier i nie zdążył skręcić przed drzewem w uliczkę w którą miał skręcić kierowca seicento, seicento wpycha na drzewo prawie 4 tony ???
OC rozwiązuje sprawę i koniec
wiem po sobie, miałem kolizję, nie ustalaliśmy pomiędzy sobą, lecz wezwałem policję, która uznała, że tamten kierowca miał winę, po pół roku sąd uznał mnie winnym, próbowano mnie wrobić, że jego konkubina jechała za nim i widziała inny przebieg kolizji, ale w aktach nie ma nawet protokołu jej przesłuchania, inne województwo i potem było 12 rozpraw,na których starali się mi udowodnić winę,1.5 roku wyjęli mi z życia na pisanie odwołań itd, ale nie udało im się, przecież policja drogówka była na miejscu kolizji i ustaliła winnego, a sąd poderwał autorytet policjantom 7 km oddalonych od sądu, teraz wiem jak zapracowane są sądy, jak było niepotrzebne 12 rozpraw, mało tego, to sąd ustalił, że ja byłem tylko na 6 rozprawach i nie wypłacili mi kosztów przejazdu, mając w końcu jego winnego,żeby było jeszcze śmieszniej koszty 12 rozpraw na rzecz skarbu państwa, nie płacił winny, jarzysz ???
ekshumacje prezydenta na początku kwietnia
a teraz w wynikach, jak już ponownie pochowano
to podają, że części innych ciał były, co nie można udowodnić, bo potrzebna była by 3-cia,
jak już, to czytaj pomiędzy liniami
czytałeś wczoraj jak chcą wybielić policję we Wrocławiu, maja nagrania i co ???
ile spraw jemu przypisują ??? wypowiadał się ojciec Stachowiaka
2 899 274. dotam
podałem do wyboru
2 899 265. emeryt 2017-06-09 (12:58)
aaaale wybór
podałem do wyboru
2 899 265. emeryt 2017-06-09 (12:58)
aaaale wybór
to o czym wspominalem wczesniej, wyzej dotyczy tasm ktorej sa emitowane pierwszy raz...
afera taśmowa to chyba już parę lat i mało tego winnych jakoś nie widać
pisałem Ci wyżej,że robią to
aby odwrócić uwagę
kierowca boru wyprzedzając seicento zjechał na lewą stronę
przez taki manewr jest lekko zachwianie, jeśli jesteś, kierowcą, to jarzysz,
i wierzysz w to, że premier 8 km od swego domu spała i nie słyszała sygnałów dźwiękowych ??? nawet takie zachwianie budzi
aby odwrócić uwagę
kierowca boru wyprzedzając seicento zjechał na lewą stronę
przez taki manewr jest lekko zachwianie, jeśli jesteś, kierowcą, to jarzysz,
i wierzysz w to, że premier 8 km od swego domu spała i nie słyszała sygnałów dźwiękowych ??? nawet takie zachwianie budzi
2 899 278. dotam
ja też gram kombinuję bramkami
np podwójna szansa
tam kursy powyżej 1.60
ja też gram kombinuję bramkami
np podwójna szansa
tam kursy powyżej 1.60
ja nie wiem czym sie kieruja ???poraza mnie sama tresc tych nagran!!!
Afery Amber Gold nie skończą przed końcem kadencji tej partii rządzącej
słyszałeś ??? 16 000 tomów
a koszty tych rozpraw ???
płaca im ???????????????
słyszałeś ??? 16 000 tomów
a koszty tych rozpraw ???
płaca im ???????????????
Dopisano wyniki Multi Multi
01,04,07,11,17,18,22,32,33,37,40,55,59,60,66,69,72,75,79,80
Plusem jest liczba: 22
01,04,07,11,17,18,22,32,33,37,40,55,59,60,66,69,72,75,79,80
Plusem jest liczba: 22
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 9562 zestawów od 1224 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 9 534 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 20 144 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- basia76 - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 432 zł = 17,28 x koszt gry
- panarek - koszt gry: 12,50 zł, wygrana: 212 zł = 16,96 x koszt gry
- SKALAR - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 1 550 zł = 15,50 x koszt gry
- saltosky - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 220 zł = 11,00 x koszt gry
- janto - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 54 zł = 10,80 x koszt gry
Dopisano wyniki Kaskady - 2,3,6,8,9,12,13,14,17,18,19,21
https://wiadomosci.wp.pl/jest-pierwszy-komentarz-ks-sowy-po-ujawnieniu-tasm-gazeta-polska-ani-mi-brat-ani-swat-6131724070369409a
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 8878982
Wylosowany numer to: 8878982
Typowania Super Szansy
piotrusPan wytypował(a) 8247982 - wygrana 100 złpolon wytypował(a) 5728382 - wygrana 10 zł
Jersey wytypował(a) 8868482 - wygrana 10 zł
jacek85 wytypował(a) 6912482 - wygrana 10 zł
kemysz wytypował(a) 2189582 - wygrana 10 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
poszedłem rano wysłać , puściłem 10 z chybika i mnie zaciekawiła więc rozpisałem te same liczby na mniejsze zakłady
Chyba będą wszystkie skany? Bo ja niedowiarek jestem a bez dowodów to przechwalać się można. Bo to ponad 3000 wygranej razem.
HejDreamer on mógłby wstawić tylko foto kuponu, który mu dała maszyna i ma w nim 8/10 bo to nie za często się zdarza, żeby na chybił trafił trafić więcej niż 4-5-6/10 tym bardziej jak wygrał tyle na takich wylosowanych liczbach, to pełen sukces
Wędkarz wybrał się na połów. Gdy doszedł nad rzekę stwierdził, że zapomniał zanęty. Wracać mu się nie chciało. Rozejrzał się i zobaczył małego węża, który akurat upolował robaka. Zabrał mu tego robaka, ale jakoś żal mu się zrobiło węża. Otworzył puszkę z piwem i wlał wężowi parę łyczków. Wąż przełknął i zniknął w gęstwinie. Godzinę później wędkarz poczuł stukanie w nogę. Patrzy, a to ten sam wąż, trzymający w pysku trzy kolejne robaki.
witam
4/10,6/10,4/9 tylko
jutro klade na parke w uk 10 funtow i chce 3 tys zl za to
tylko nie wybralem jeszcze parki
tylko nie wybralem jeszcze parki
Hej Sydney, a coś Ci mówi United Kingdom
Na wieczór, tylko Multi. Teraz tam lepiej nie latać, bo za dużo muslimów
https://wiadomosci.wp.pl/skupmy-sie-na-glownym-watku-sprawy-ojciec-igora-stachowiaka-ostro-o-ostatniej-publikacji-6131407658457217a
Uciekam,
mieli zrobic granie przez neta w pl i cos cisza a zagralbym bez posrednikow
Tymek Może to skladanie liczb z wylosowanych z maszyny ma sensPomys super.Ja 8 mini swoich i 2x długi bez+
jeny ponad 2 h do losowania wyslalem sobie w mini 6 zakladow oraz system z 7 liczb , w multi natomiast 3x9 1x5 1x10 oraz na 2 losowanka 1 x10
Szydło do Polonii w Danii: wróćcie do kraju
https://wiadomosci.wp.pl/szydlo-do-polonii-w-danii-wroccie-do-kraju-6131816451102849a
rzeczywiście
Polacy, ciemnota, nie wiedzą że za taka samą pracę tam maj 4 x>>>>>> więcej
https://wiadomosci.wp.pl/szydlo-do-polonii-w-danii-wroccie-do-kraju-6131816451102849a
rzeczywiście
Polacy, ciemnota, nie wiedzą że za taka samą pracę tam maj 4 x>>>>>> więcej