Wpisy 289 874 – 289 973
5 maja 2011 16:08 → 5 maja 2011 17:04, 100 wpisów
Uwaga kobity z forum nie całować i nie okazywać sympati względem wesołego bo Was będzie prześladować jego dziewczyna
za krótką smycz facetowi sie nie zakłada bo sie w koncu zerwie
za krótką smycz facetowi sie nie zakłada bo sie w koncu zerwie
to ze ,mnie zdradzil to nie jest moja wina nie moja wina ze jest s***ielem napisze ci na maila ok moge?
andromeda...wypraszam sobie..tu są porządne kobiety...
nie porównuj mnie do siebie.
nie porównuj mnie do siebie.
malutka trzymam kciuki
szczęściara a jaka u was tam pogoda u nas zimno mokro i zle
szczęściara a jaka u was tam pogoda u nas zimno mokro i zle

No to napisz
i tak przeczyta przeciez mu nie zabronisz
naprawde nikt tu nie chce czytac tego co piszemy
i tak przeczyta przeciez mu nie zabronisz
naprawde nikt tu nie chce czytac tego co piszemy
aniqa..już słońce..tylko zimnoooo....
witajcje
co tu się dzieje SEX spotkania afery bródy jakjeś wycjągacje kogo to obchodzi na Pasko Andromeda -wesoły co z wami 

co tu się dzieje SEX spotkania afery bródy jakjeś wycjągacje kogo to obchodzi na Pasko Andromeda -wesoły co z wami 

Hefajstosiu wstałesś już???artur123 to nie wesoły to Sandra jego dziewczyna to wszystko pisze!
artur a ty masz juz typy na 22?

oby trafnie bo jak nic nic nie bedzie wchodzić to odpuszczam z 1000 w plecy jestem przez miesiąc
artur 123 wiem nie znasz mnie ale ty tu jestes dlugo andromeda twierdzi ze spała z moim facetem ty wiesz co oni tu pisali czy mozesz mi pomuc???
aniqa twoją fotkie chyba widziałem na kurniku i grałem z tobą w kanaste mogę się mylić ale jakieś takie skojarzenie
artur nie dzisiaj bo ja nie dlugo do domku umykam ale jutro mozemy zagrac jesli chcesz
aniqa miałaś wpaść do mnie na kawę to tylko -.
5 godz. 50 min
A4/E40
564 km
ok jutro może zagramy 
5 godz. 50 min
A4/E40
564 km

ok jutro może zagramy 
andromeda teraz mam krótkie wloski pare zmarszczek. Na tym zdjeciu mialam jeszcze nascie lat.
aniqa - andromeda - aga ja ucjekam popiszemy pużniej muszę jechać w pewne tajemnicze miejsce tam odpocznę od neta zartuję do zobaczenia 

Malutka mam nadzieje. Te liczby to prawie pewniak 
artur i w takim momencie mnie zostawiasz??
Pa 

artur i w takim momencie mnie zostawiasz??

Pa 

aniqa zobacz do profilu i to jeszcze,2,5,9,10,11,/17,30,31,50,51,/,albo 18,30,31,61,77,80,
ucjekam pa pa 

ucjekam pa pa 

nareszcie spokoj przeniosly sie obie na priv heh... Chodzi o andromede i wesola

miałam fuksa