Wpisy 289 773 – 289 873
5 maja 2011 15:10 → 5 maja 2011 16:08, 100 wpisów
mysle ze zrozumiałas i nie ***ol teraz ze nie rozumiesz
to tyle

ja koncze rozmowe z toba na zawsze

to tyle

ja koncze rozmowe z toba na zawsze
Pawełku wesoły łączył nas tylko seks --nie wiem co Ty sobie nawyobrazałeś ale ja Ci mówiłam od począdku ze to tylko seks--to ze Twoja sie dowidziała to mnie nie obchodzi!!!zeby ją na mnie nasyłać jak ona ma nie pokolei--???
to ja już muszę uciekać życzę wysokich wygranych w wieczornych losowaniach to do poklikania cześć wszystkim i dziękuję za miłą rozmowę

Ty Wesoły nie decydujesz co mówie i co nie
Chciałeś seksu to dostałeś--i tak byłeś do niczego duzo gadasz bardzo ale w łózku jesteś dętka
A Twoja Kobieta jak Cie nie zadowala to nie moja sprawa
skoro nie miałeś jaj to masz jajecznice
Chciałeś seksu to dostałeś--i tak byłeś do niczego duzo gadasz bardzo ale w łózku jesteś dętka
A Twoja Kobieta jak Cie nie zadowala to nie moja sprawa
skoro nie miałeś jaj to masz jajecznice
taak oo andrometko jestes lepsza od Sanderki--tylko jej nie mów
bo ona ma opory w łózeczku a Ty nie juz nie pamiętasz???hahahahah
bo ona ma opory w łózeczku a Ty nie juz nie pamiętasz???hahahahah
oj dziołcha dziołcha czemu ja Cię nie poznałem 5 lat wcześniej
tylko musimy sie ukrywać zeby Sanderka sie niczego nie dowiedziała
tylko musimy sie ukrywać zeby Sanderka sie niczego nie dowiedziała
i to Twoje owłosione wszędzie ciałko
Pawełek lubi jak andromedka dotyka
podobasz mi sie dziołcha--całymi dniami wydzwaniałeś szukałeś powodu do spotkania--nie masz za grosz jaj w tym momęcie tak sie nie postępuje !po tym wszystkim
Pawełek lubi jak andromedka dotyka
podobasz mi sie dziołcha--całymi dniami wydzwaniałeś szukałeś powodu do spotkania--nie masz za grosz jaj w tym momęcie tak sie nie postępuje !po tym wszystkim
poza tym wesoły ma 120 nikow miała racje mag.. ze wesoły ma 120 nikow
od złotowłosy..
paskuda
i inne nie będe wymieniać
od złotowłosy..
paskuda
i inne nie będe wymieniać
http://www.youtube.com/watch?v=Ls4CX84nR_w
A wy co jak wam niewstyd takie bzdury pleść na oczach ludzi jeszcze takiego czegośc niewidzałam opamietajcie się.
co z wami 
od wielkiej miłości ,,do jeszcze większej wojny

od wielkiej miłości ,,do jeszcze większej wojny

Uszy więdną od tego schamienia.
ja nic nie zrobiłam--to wesoły --rozumiecie ze ten człowiek okrutnie mnie skrzywdził nie rozumiecie ze boli???
ja byłam do końca ferr do końca a on nasłał na mnie swoją kobietę a ze mnie zrobił wariatke zeby sie wybielić wszyscy wiedzą ze to on mnie podrywał--miesiącami walczył o mój numer telfonu a ja mu powtarzałąm ze nie chce ze skoro ma dziewczyne to niech zostaniemy tylko na czacie a on nie on dopioł swego poznał mnie a teraz jak psa traktuje
o nie wesoły ja się kopać nie dam
o nie wesoły ja się kopać nie dam
jak boli to idź do lekarza, a jak nie to wyjdź i się tu nie pokazuj... żeby takie coś pisać, ten świat głupieje
prawda jest taka ...i ,,,leży po środku 
rozejść się i spokój

rozejść się i spokój

...Wesoły ,,znam Ulkę i znam Czarodziejskie
mylisz się ...bo znam je obie osobiści
a Andromedy nie znam
mylisz się ...bo znam je obie osobiści
a Andromedy nie znam
jak przes ekran,cie skrzywdził,chyba ze się spotykaliśćie to co innego,trzeba wiedzieć co się robi i sobie nie pozwalać za dużo na wszystko.
tak skrzywdził mnie a teraz te bzdury pisze jego dziewczyna--nie wie czemu Pawełek jej tak na zmyslał ale to co ona pisze to są kłamstwa ja mam 25 lat i jestem z Wrocławia
mała557...
...
...OJ Oj wy młodzi macie problemy nie on bedzie inny lepszy zobaczysz.
PRszepraszam Was ale to wszystko Pisze Sandra jego dziewczyna która sie o nas dowiedzila
a Pawełęk chcąc uniknąć odpowiedzialnosci wymyslił sobie ze jej powie ze jestem 52 letnią kobieta z którą kiedyś pisał z tąd atak tej dziewczyny na tę kobietę
a Pawełęk chcąc uniknąć odpowiedzialnosci wymyslił sobie ze jej powie ze jestem 52 letnią kobieta z którą kiedyś pisał z tąd atak tej dziewczyny na tę kobietę
TO nie pisze wesoły tylko jego dziewczyna Sandra która teraz mnie prześladuje
a TO nie moja wina ze Pawełek mnie polubił
a TO nie moja wina ze Pawełek mnie polubił
mała557....spokojnie..czekamy na wieczór

Witam wszystkich. Uważajcie na zdjęcia z Bin ladenem bo podobno są z wirusami.
malutka to gratki
nareszcie. Ja narazie przestalam grac. Funduszy brak
. Ale typowaz typuje. Dzisiaj 2/10
nareszcie. Ja narazie przestalam grac. Funduszy brak
. Ale typowaz typuje. Dzisiaj 2/10mała..zacieram mam dwie zdrapki nieruszone....zastanwaim się...ruszyć nie ruszyć..

witam wszystkich grajacych ... czy ktos ma dobry system na 20 liczb w multi lotka . pozdrawiam
Słuchaj Sandra my z wesołym mieliśmy swój sposób porozumiewania sie więc ja odrazu widze ze to Ty sandra piszesz!!!
możesz mi Sandra wytłumaczyć po co się chcesz ze mną spotkać???nie boisz sie?
mała557..tak zrobię
..masz rację
..masz rację
ja nie umiem nie mam praea jazdy ty przyjedz ja ci pieniadze dam na paliwo
mała557..żeby nie zapeszyć nie dziekuję...

wiec Sandra nie wymyślaj bzdur nie oczerniaj innych ników -tymi bajeczkami co Ci Pawełek naopowiadał
ale po co chcesz sie ze mną widzieć..co Ci to da?
ja sie chce spotkać z Pawełkiem i dać mu w twarz!!!!
a Ty??czemu Ty mnie atakujesz?
ale po co chcesz sie ze mną widzieć..co Ci to da?
ja sie chce spotkać z Pawełkiem i dać mu w twarz!!!!
a Ty??czemu Ty mnie atakujesz?
Ja mogę przyjechać nawet do twojej miejscowości ale po co Ty tego chcesz?
wiesz ze Ty mnie prześladujesz od Swiąt--uważaj na słowa jakie piszesz na forum publicznymm bo na to są paragrafy
chce zebys mi w oczy powiedziala cała prawde zebys mi to udowodniła
Asiu dziś znalazłam kupon Lotto wysłany metoda ch-t na dzisiejsze losowanie
ktoś zgubił... Może to znak
ktoś zgubił... Może to znak
mała557..chyba tak...ostatnio też podniosłam z ziemi koło kolektury i było 4/8 x2....pewnie ktoś się zmartwił

frukał sobie w powietrzu i nie miał właściciela, więc biedaka przygarnęłam

Wyjaśnij to sobie z Pawełkiem
ja też sobie to wyjaśnie z nim -tak dostanie w twarz ze sie nie pozbiera
ja też sobie to wyjaśnie z nim -tak dostanie w twarz ze sie nie pozbiera
widzisz jesli bys z nim spała to poswieciła bys sobote i bys sie ze mna spotkała a pozniej moze i z nim
ale Ty dziecinna jestes strasznie ja Ci nie chce przykrości robić
witam 
moje typy na 22
mm: 10,14,43,59,66,
mini: 3,5,8,11,12,
zycze trafienia w 10

moje typy na 22
mm: 10,14,43,59,66,
mini: 3,5,8,11,12,
zycze trafienia w 10
jak bardzo chcesz to przyjade do Ciebie
ale z Pawełkiem spotkam sie na osobności kiedy ja zdecyduje Ty nie decydujesz o tym!
ale z Pawełkiem spotkam sie na osobności kiedy ja zdecyduje Ty nie decydujesz o tym!
dla mnie jest zerem ale ty nie lepsza wiedziałas ze ma mnie ma a nawet mi o tym nie pow. bez wyrzutow z nim spałas z ta świadomoscia jestes taka sama jak on
a teraz skończ ten wywód bo to nikt nie chce słuchać tego rozumiesz?????to jest forum publiczne teraz wszyscy wiedzą o naszym trio
ja niechce sie z nim widziec tylko z toba udowodnij ze nie masz 52 lat
Witam

ale Sandra ja z Pawełkiem nie chce być tylko dać mu w twarz!!!!!!
Taaa??zdiecie a potem bedziesz mnie wyzywac od S i jeszcze jakiś???Ty wiesz dobrze ze jestem młoda
Ty juz to wiesz
Ty juz to wiesz
Sandra przeciez Ty mnie przesladujesz wyzywasz,przeklinasz a ja Ci grzecznie ani razu Cie nie zwyzyałam a umiem mam ostry język...przez wzgląd na Pawełka Cie nie zwyzywalam i nie zadzwoniłam na Policje bo Ty mnie dziewczyno prześladujesz
zdiecie Ci dać??ta i potem Bog wie co zrobisz Ty jesteś nie obliczalna
zdiecie Ci dać??ta i potem Bog wie co zrobisz Ty jesteś nie obliczalna
ja tez nie chce z nim byc mozesz se go zabrac przyjedziesz czy nie??
piszesz na forum ze jestem su...ze kr...i myslisz ze będe darzyć Cię sympatią???
zobacze i dam Ci znać czy przyjade--dla mnie to nie problem bo i tak sie wybierałam do Pawełka!