Wpisy 2 893 745 – 2 893 844
27 maja 2017 02:32 → 27 maja 2017 09:16, 100 wpisów
Zawrzałem
Jajcarze grasują po nocy
Ceha-jak się pochylę to mam różową dziórkę-nie wiem w co Ty wkładasz-moja ma wygoloną i "always ready for sucking",ja zresztą też zawsze od 20 ponad lat sobie golę-nie lubię całowania z włosami łonowymi.
marek-ten sposób dialogu mi się podoba -a już myślałem że jesteś zwykłym dewiantem
ok. ale idę juz może jutro
ok. ale idę juz może jutro
Gryks76 zostalo ci 30 minut
Mi 1,5 godziny
Mi 1,5 godziny
A gdzie wasze typy?Zrecie sie oo poglady.Zycie jest za krotkie by sie przelicytowywacZobaczcie w hospicjum.Kazdy dzien jest nadzieja,kazdy miesiac rokiem a rok?...MarzeniemA to tacy ludzie jak my...zwykli "niezwykli"
Czekam jeszcze 11 minut i ide zagrać Multi chociaż jak na razie same wtopy w poniedziałek było prawie dobrze bo oczko nie weszło 1,2,4,19,21,35 6,15,23,31,39, 3,9,25,38,40,80
Jak swoje to Ja biore z maszyny.8 miniakow i 2 dluuugieTak sobie myslalem gdybym te 8 miniakow powtarzal przez 8 sobotSlonko jest.Bedzie wygrzewka i ....dziewczyny.Tylko blade ale chetnie olejkiem nasmaruje
Tomi swoje liczby 1,2,4,19,21,35,z 23ciego maja oczko nie weszło było by 1300 a tak 120 dobre i to na granie jest
kolejna szansa w lotto dziś systemik puszczony jak również systemik na mini zobaczymy po 21 40 czy kaska za procentuje czy w topione
Dopiero co wróciłem z kolektury zagralem na sześć i na pięć i cztery zakłady na dziesięć w Multi Multi o raz dwa mini jeden mój jeden na trafił mam nadzieję że
Myvictory jak Milioner się nie da rady gminy Ryjewo w sprawie zmiany zarządzenia nr do powtórki pasuje
trochę tyvh kuponów mam na dziś może przynajmniej coś wejdzie nie musi wszystko wystarczy lotto i plus mini ekstra pensja czy multi
no tak mam na dziej że nie skończe na serce jak ta chłopoczyna
Lubię te Góry w szkle to zapamietaj Forsami ego mnie od tej strony
To nie oto biega zwolnili się ludzie od Goryla Kamila i trzeba dziure zatkać to niech se pianke montażu owa zastosuje
nie dawaj serdelków ma mokre wystaw fileta bo nie można sciągać dawaj to dawaj to urwij se łeb
Hej!!!
Hej,
Nigdy moich nie sprawdzałeś cyferek, mógłbym prosić o sprawdzenie tego zestawu:9,17,21,37,65
Dzięki
Nigdy moich nie sprawdzałeś cyferek, mógłbym prosić o sprawdzenie tego zestawu:9,17,21,37,65
Dzięki
814 i 816. 5 liczb.
1-2/5.
1-2/5.
http://photos.nasza-klasa.pl/53131998/13358/main/2dcfd5e222.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Dudzia
Co ten TS odstawia za komedie./Czytaj - dba o losowość/.
Popatrzcie na wylosowane liczby, takie BARDZO podobne układy w dwóch różnych grach"
Ekstra Przekręt: Mini:
8 <---> 28. ********** 27 <---> 37.
9 < --> 29. ********** 28 <---> 38.
Popatrzcie na wylosowane liczby, takie BARDZO podobne układy w dwóch różnych grach"
Ekstra Przekręt: Mini:
8 <---> 28. ********** 27 <---> 37.
9 < --> 29. ********** 28 <---> 38.
Dusia.
wiem że one wejdą tylko czy teraz czy w następnych losowaniach,,oto jest pytanie....
Wpadka policjantów.
To już druga po Białymstoku.
Ze szpitala w Warszawie zwiał pilnowany 42 latek.
--->> to z Radiowej Jedynki.
O nawet jest nagroda: 20 000 zł.
To już druga po Białymstoku.
Ze szpitala w Warszawie zwiał pilnowany 42 latek.
--->> to z Radiowej Jedynki.
O nawet jest nagroda: 20 000 zł.
Dusia
Dusia jak ci idzie
Janosiku masz racjePo wczorajszym los miniaka zwariowalem i system wrzucilem do koszaAutomat wybierze cyferkiDla dobrej zmiany na pozegnanie i Poka sowe
831. 8 liczb/
3-5/8
3-5/8
Moze zaczne szukac tego z kiciaJak daja 20 kol to grac nie muszeChyba ze poszedl z Szyszka na bazantyNo to Dusia
Janosik wejdz na moj profil zdjecie