Wpisy 2 893 715 – 2 893 814
27 maja 2017 01:29 → 27 maja 2017 08:14, 100 wpisów
Może być tak,że to ty zostaniesz zbanowany-ja wymieniałem poglądy-ty zaatakowałeś moją Mamę,mimoże nie znasz ani mnie,ani Jej.
Krótka pamięć katoli-KPP,myślisz pisiorku,że nie wiem co to było.
Dobranoc Master
Też idę-przecież nie będę się bałwanił z kretynem przez całą noc!!!
Też idę-przecież nie będę się bałwanił z kretynem przez całą noc!!!
Moi przodkowie ginęli na wszystkich wojnach i powstaniach o niepodległość Polski,mam rodzinne książki z początku XIX wieku-"zołnierze wyklęci" nie ukradli dziadkowi-oficerowi AK-bo nie było złota na nich-Dziadek złożył broń zgodnie z rozkazem dowództwa-miał 3 dzieci do wychowania.
Gonzaga,teraz jest twój czas ale to się wkrótce skończy-pis to zdrajcy Ojczyzny.
Powiem tyle_Moi przodkowie też co nieco zrobili dla Rzeczpospolitej i to od XIII w.
Żegnam ozięble!!!
Żegnam ozięble!!!
Chyba gonzaga nasze słowiańskie świątynie palili i kmieci niewolili-innej możliwości nie ma.
Popłacz sobie "nikt mnie nie kocha"-No bo i nie ma za co
No qrva-dosyć tego!Definitywnie
No qrva-dosyć tego!Definitywnie
gonzaga-moja rodzina straciła kilkakrotnie więcej na reformie rolnej niż twoja zyskała-to jest geneza twojej "ętyligiencyji".
może 500 plus Ci nie pasuje bo ja pobieram 2.000 co miesiąc i tak ma być wreszćie w POLSCE
co k....a w niemcach i holandi może być zasiłek na dzieci to dlaczego nie u nas
Zasiłek powinien być znacznie większy ale kasa idzie w czarną dziurę tupu zbrojenie.
Jeśli chodzi o 500+ nie mam nic przeciwko,tyle że powinno być 1000+-starczy czarnych od budżetu odłączyć.
czarną dziurę będziesz widział jak się pochylisz i podniesiesz jaja -jak je oczywi,ście masz ;ja biore 2,000 i jestem za PIS-M
Tak na chwilę zawrzałem po nocy i widzę pustkę na mp
Zawrzałem
Jajcarze grasują po nocy
Ceha-jak się pochylę to mam różową dziórkę-nie wiem w co Ty wkładasz-moja ma wygoloną i "always ready for sucking",ja zresztą też zawsze od 20 ponad lat sobie golę-nie lubię całowania z włosami łonowymi.
marek-ten sposób dialogu mi się podoba -a już myślałem że jesteś zwykłym dewiantem
ok. ale idę juz może jutro
ok. ale idę juz może jutro
Gryks76 zostalo ci 30 minut
Mi 1,5 godziny
Mi 1,5 godziny
A gdzie wasze typy?Zrecie sie oo poglady.Zycie jest za krotkie by sie przelicytowywacZobaczcie w hospicjum.Kazdy dzien jest nadzieja,kazdy miesiac rokiem a rok?...MarzeniemA to tacy ludzie jak my...zwykli "niezwykli"
Czekam jeszcze 11 minut i ide zagrać Multi chociaż jak na razie same wtopy w poniedziałek było prawie dobrze bo oczko nie weszło 1,2,4,19,21,35 6,15,23,31,39, 3,9,25,38,40,80
Jak swoje to Ja biore z maszyny.8 miniakow i 2 dluuugieTak sobie myslalem gdybym te 8 miniakow powtarzal przez 8 sobotSlonko jest.Bedzie wygrzewka i ....dziewczyny.Tylko blade ale chetnie olejkiem nasmaruje
Tomi swoje liczby 1,2,4,19,21,35,z 23ciego maja oczko nie weszło było by 1300 a tak 120 dobre i to na granie jest
kolejna szansa w lotto dziś systemik puszczony jak również systemik na mini zobaczymy po 21 40 czy kaska za procentuje czy w topione
Dopiero co wróciłem z kolektury zagralem na sześć i na pięć i cztery zakłady na dziesięć w Multi Multi o raz dwa mini jeden mój jeden na trafił mam nadzieję że
Myvictory jak Milioner się nie da rady gminy Ryjewo w sprawie zmiany zarządzenia nr do powtórki pasuje
trochę tyvh kuponów mam na dziś może przynajmniej coś wejdzie nie musi wszystko wystarczy lotto i plus mini ekstra pensja czy multi
no tak mam na dziej że nie skończe na serce jak ta chłopoczyna
Lubię te Góry w szkle to zapamietaj Forsami ego mnie od tej strony
To nie oto biega zwolnili się ludzie od Goryla Kamila i trzeba dziure zatkać to niech se pianke montażu owa zastosuje
nie dawaj serdelków ma mokre wystaw fileta bo nie można sciągać dawaj to dawaj to urwij se łeb
Hej!!!