Wpisy 288 655 – 288 754
4 maja 2011 15:00 → 4 maja 2011 19:33, 100 wpisów
Dopisano wygrane multi multi
szkoda,że w mapkach nie ma wolnych kratek ( nad losowaniami ) do zaznaczania próbnego
Joker 17-30.31.47.49
10-05.32.38.48
10-05.32.38.48
jocia>>
Pasko - nie zawsze czyta czat,
napisz mu to, co proponujesz, jako sugestię,
czy propozycję usprawnienia na pw
myślę, że Cię nie pokąsa
Pasko - nie zawsze czyta czat,
napisz mu to, co proponujesz, jako sugestię,
czy propozycję usprawnienia na pw
myślę, że Cię nie pokąsa

Jocia.No ładna pogoda.Idę do ogródka.
Tak, musiała dopisać, o czym ... {zeby}} 
Sądzisz, że moje zdanie ma znaczenie ?
Cóż, miejsce - chyba by się znalazło... Choć niektórzy, być może drukują, i mogą twierdzić, że zabiera to informacje o poprzednim losowani - wiesz, jak jest ...

Sądzisz, że moje zdanie ma znaczenie ?
Cóż, miejsce - chyba by się znalazło... Choć niektórzy, być może drukują, i mogą twierdzić, że zabiera to informacje o poprzednim losowani - wiesz, jak jest ...

, nie jestem przesadnie wrażliwy, chyba, tak sądzę......
całkiem osobno - nie przejdzie - drukarka

cześć szajkli

Hej wszystkim
niewiecie może czy jest jeszcze ta promocja w lotto 6/12???
niewiecie może czy jest jeszcze ta promocja w lotto 6/12???No dzisiaj wstawili u mnie na osiedlu, wymienili starego Issysa ale tej wcale nie jest mniejszy a może nawet większy, kupony drukuje takie jak Altura tyle, że nie ma osobnej drukarki
po 14 szału nie ma ze swoich pukonów-2zeta
8-emka wysłana na ch/t i ...5z8
8-emka wysłana na ch/t i ...5z8

Kupony bez różnicy, też ma ekran dotykowy, kupony "wychodzą" z drukarki umieszczonej nad ekranem a nie jak w Alturach ustawionej osobno, coś tam facetki rozmawiały, że podobno nie będzie można ustnie podawać liczb np w Lotto tak jak to niektórzy robią ale nie wiem czy to prawda bo przecież w Alturach można, poza tym jakoś starsznie dużo miejsca zajmuje, strasznie duży tył, nie wiem czy ma jeszcze jakieś specjalne funkcje ale o wiele większy od Altura
Pożyjemy, zobaczymy. Jeśli nie można podawać ustnie liczb, stracą trochę klientów bo np. starsze osoby mogą mieć problem z wypisaniem kuponu. Często takie osoby widzę, gdy podają liczby z głowy na metodę tzw. urodzin wnucząt...
Nie wiem w ilu miejscach już wprowadzili już te lottomaty, może ktoś inny już się na nie natknął, z tymi liczbami podawany ustnie to nie wiem czy to prawda ale w sumie nie zdziwiłbym się, ostatnio TS poczynił wiele kroków które raczej klientów nie przyciągają a wręcz przeciwnie
Cała ta firma -TS,zatrzymała się w komunie i tak działa.Nie walczy się o klienta bo po co?On ma być,podobnie poczta,ale jak nic nie zmienią to będzie coraz gorzej,
Zamiast wprowadzić możliwość gry w necie ,wprowadzili grę w marketach-super ha,ha
Siłą napędową postępu i zmian jest konkurencja....ktorej obecnie TS nie ma.
Dokładnie,może lepiej jak runie i na gruzach zbudować coś nowego,TS nie dopuszcza krytyki.Słuchałem kiedyś gościa od nich,brzmiało to w skrócie tak;my takie super gry dajemy,a ludziska nie chcą grać ,do nich nic nie dociera i dlatego wolę grać gdzie indziej
Tylko czekać kiedy kolejna podwyżka cen Lotto i pierwsza podwyżka Mini Lotto. Lotto jeden zakład po 5 zł... realne?
Pewnie,żę możliwe,a wystarczyłoby zrobić sondę wśród graczy w kolekturach,ale co oni z plebsem nie będą gadać.
Heya, mam pytanie bo zapomnialem, kto nie tak dawno mial te 6/6 x 4 z + ??
trocadero..artur123...miał taką wygraną
Dzieki Szczeciara

15hubi >>> daj spokój sondę ??? Jaką sondę - jak słusznie zauważyłeś Ci tam na górze zapomnieli,że to "plebs" ich karmi. Jednym ruchem mogliby podnieść kondycję finansowa TS ale czy im zależy?? Sądząc po ich dotychczasowej strategi raczej wątpię.
Zlitujcie się dobrzy ludzie i powiedzcie co padnie
z 9,17,20,25,37,47,67,68
z 9,17,20,25,37,47,67,68

Siemanko Hartge
co tam slychac?
jakas wygrana? 
co tam slychac?
jakas wygrana? 
Siema Dominik
po staremu ogólnie nie narzekam
a wygranych nie widac
a u Ciebie ?
po staremu ogólnie nie narzekam
a wygranych nie widac
a u Ciebie ?
trocadero...prosze bardzo
..pikuś
..pikuśA dzieki
u mnie tez w porzadeczku, ide zaraz po piwko i na jakis film popatrze, hmm no ja sie w poniedzialek wieczorem troszku odegralem
5/5
u mnie tez w porzadeczku, ide zaraz po piwko i na jakis film popatrze, hmm no ja sie w poniedzialek wieczorem troszku odegralem
5/5Udalo sie
hehe , dzieki, licze ze nie bede musial znowu czekac pol roku na 5/5
Moze dzis wieczorem?

hehe , dzieki, licze ze nie bede musial znowu czekac pol roku na 5/5
Moze dzis wieczorem?

nie wiem kiedy ale chyba wczoraj 1,2,3,4,5 dawało 5/5 jakie to proste szkoda że człowiek nie pomyślał o tym przed losowaniem hehe 

Witam wszystkich.
Korn. Jesteś?
W programie Jaka to melodia? występują "zawodnicy" z TWOICH stron. Kiepsko im idzie gra.
Korn. Jesteś?
W programie Jaka to melodia? występują "zawodnicy" z TWOICH stron. Kiepsko im idzie gra.
"Ciekawych" uczestników do programu Jaka to melodia wybrali w Białymstoku.. . Tylko pogratulować.. .
Jocia.Jakie to imię-kwiat fiołka??
Jolanta ..Jolanta (gr. ion + anthos â fiołek + kwiat) â imię żeńskie pochodzenia greckiego. W Polsce to imię używane jest od XIII w., początkowo w formie Jolenta
jocia mnie też możesz ekstra przywitać /zawsze to wpis więcej/

Jocia.

Oczywiście że na tym się nie skończy, dzisiaj jest dobry dzień, który zakończy się rozbiciem bonusa!
możecie zerknąć kochani.. i swoje imiona wyszukać 
http://www.imiona.dla-dzieci.org/Jolanta.html

http://www.imiona.dla-dzieci.org/Jolanta.html

a jak u Ciebie
hehe