Wpisy 2 884 861 – 2 884 960
9 maja 2017 15:43 → 9 maja 2017 17:45, 100 wpisów
Chcecie zarobić to postawcie na Juventus stawk 1.75 z każdej 100zł minimum zdobywacie 75 zł zysku na czysto.Pewniak.Lepsze niż totek.Dziś 20:45 Juventus-Monaco.Mój prezent dla wszystkich.Powodzenia
najlepiej obstawic to co jest prawie pewne z duzym kursem (nie sugerowac sie kursem bukmachera)
czyli jak bukmacher daje 2 a ja wiem ze wygra nie patrzac ze na przeciwna jest 4 to stawiac
w ogole ciezko grac w buka ale trzeba miec pewna zasade i mozna wygrywacbukmacher musi popelniac blad ze 7% z prawdopodobienswtem na korzysc gracza np. nie z kursem 1,5 tylko 1,7 w pewnych meczach
angierski stawiaj na Juventus ma dobrą passę żeby nie było że nie pisałem że wygra
10,13,14,15,18,19,21,23,24,25 i 21,23,24,25,27,28,30,31,32,35 Tak sobie wymyslilem miedzy liczbami ktore dzis wylosowano
on ma coś z głową ten gryks , zaatakował mnie na profilu że mam nie pokolei w głowie bo wygraziłam opinie na temat takiego kolesia co przerobił kupon i chwalił się wygraną 1.5mln zł
zero kultury w stosunku do kobiet.. rozpędź się i walnij łbem o ściene a nie wyżywasz sie na forum lotto, masakra skąd się tacy ludzie biorą..
kolejny co wygrał , chwali się u mnie na profilu a tutaj nie może trafić 5/10
samemu typujmy 2 3 4 5 6 liczb natomiast 7,8,9,10, to tylko chybil trafil
2000 tyś wydane ale koszty powinny sie zwrócić ale to ostateczność licze na konktetna wygrane
Cześć na wieczór tylko obstawione 2 zakłady MM na 10 skreśleń, jak ma się wygrać to i 2 zakładami się uda bardzo wiele jest nicków na tej stronie z nazwami rodzaju męskiego, nie wiadomo czy to male czy female
NP. stary motocykl w nazwie,itd.
zdecydowanie Female
Dr zerknij tam
??
Leonidas frajera masz za ojca co to za nick trans na mp niby kobieta nick męskie brakuje ci bolca w kazda norke to raz a dwa nie ma to jak byc zgoszknialym moherem a trzy co ci takiego napisalem nawet cie nie wyzwalem kultury sie samo naucz bo sama czy sam to juz nie wiem moze moi skam tez podrobiony zalosne ty cos pisz mi w kg a nie zalisz sie jak czarnej stonce dzieciaczku idz do tych panienek w sutanie a teraz placz jak i ci co im zal d sciska 7/8 6/9 4/10 kosz
Krasnalek
Krasnalek
Gryksio co masz na w.?
Tylko nie mów że zonke
W moich typach mam dwie z nich
19...nie ustąpie.....
Krasnalek cicho bo przyjlezie...
Krasnalek muszą ci wyleciała
Mucha...
Ja mam a ty to nie wiem...
Zerknij se w p.
Seb
Ciekawe co ma Dusia
Krasnalek a chopa tak sciskasz
Ona to ma rtg w oczach...
Dusia wyalaz zza winkla...
Krasnalek a co ci będę żałować
Ja mam zbysia
Wysciska mnie od do...
Krasnalek każdy chce co innego i jak tu przetrwać...
To niech tam siedzi
Krasnalek nie widziałam mojego rozmiaru...
Zb nie dał na kosmetyczne...
Gdzie
Na rower czy gdzie