Wpisy 2 884 405 – 2 884 504
8 maja 2017 22:15 → 9 maja 2017 08:02, 100 wpisów
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
możliwe , rozmawiam z tatą i mi powiedział, że raczej gdyby wygrał to by się nie chwalił tym w necie , wstawiał zdj kuponu , wiec ten jego screen może być po prostu podrobiony
chyba że będzie tego powyżej kilku baniek, wtedy sorry, będę się tylko mądrzył i stroszył piórka
jak ja wygram to wyprawię imprezę , możecie juz się czuć zaproszeni
a ten koleś, w sumie wiecie - 1,4 miliona to raptem duży dom i ze dwie fajne fury. czy to już jest fortuna - kwestia dyskusyjna
natomiast znam przypadek rodziny, która zgarnęła 5 czy 7 (nie pamiętam) i wyprowadziła się po cichu w nocy..
a tak na serio koleś miał kupon podrobiony <bo o taki nie trudno> czy na serio wygrał, jak myślicie?
hgw, ja bym się w życiu nie chwalił, zresztą koleś robił straszną błazenadę, więc śmiem wątpić. a akurat śledziłem dzisiaj jego wizytę 'live'
dokładnie , ja również , weszłam z nim w konwersacje i rzucał się jak wesz na grzebieniu , w sumie to nie wiem o co mu chodziło , przypomina mi zachowaniem takiego sebastiana co miał nie równo pod sufitem pare tygodni temu
jeżeli masz konkretne liczby i chcesz się nimi dzielić, to się dzielisz, a nie odstawiasz antyczną tragedię
dokładnie , pewnie jakiś dzieciak , ale troche nerwów mi zepsuł
z ciekawości zrobiłem powiększenie i hym mam trochę wątpliwości , ale to jego sprawa mnie to ani ziębi ani grzeje , jak trafił to jego jak jest tylko erotomanem gawędziarzem to mi go szkoda
haha erotoman gawędziarz , gdzieś to słyszałam ..
poza tym w typowaniu tutaj cienki bolek , ciezko mu trafic 5/10 a w realu wygrywa miliony , no trzymajcie mnie .wkurzył mnie bo nie lubię takich cwaniaczków , wpada mówi że wygrał gruba kase, ma numery ale nie poda , no co za koleś
poza tym w typowaniu tutaj cienki bolek , ciezko mu trafic 5/10 a w realu wygrywa miliony , no trzymajcie mnie .wkurzył mnie bo nie lubię takich cwaniaczków , wpada mówi że wygrał gruba kase, ma numery ale nie poda , no co za koleś
sam kiedyś zrobiłem kartę do wjazdu i parkowania w jakimś szopie , prawie ideał i 2 lata mi służyła
hahah tak w losowanie była zaangażowana cała rodzina nie wiem co się stało z sebastianem?
sebek to takie dobre dziecko , ale mama i tata powiedzieli mu że hazard to zguba i nie dali pieniążków na gre , a on tak chciał wygrywać te pieniążki
tak samo jak dziś mnie ten multimilioner . dobranoc Wam , jutro nie obstawiam ale trzymam kciuki za wasze wygrane
Oto moje liczby:
*,*,*,*,*,*
*,*,*,*,*,*
*,*,*,*,*,*
*,*,*,*,*,*
*,*,*,*,*,*
*,*,*,*,*,*
*,*,*,*,*,* xd
*,*,*,*,*,*
*,*,*,*,*,*
*,*,*,*,*,*
*,*,*,*,*,*
*,*,*,*,*,*
*,*,*,*,*,*
*,*,*,*,*,* xd
Czesc Mini Lotto przeoczylem. Tata mi wzial na chybil trafil i tu sprawdzam 3/5 !!! Sobie mysle kolo 40 zl i jest. Dzieki tato !!! Zycze wam szczescia, gratuluje wygranych, czyli to moja trzecia trojka w zyciu. Kiedy piatka ?
Zaraz leci skan.
KRZYSZTOF C to brawo tak czy siak nie potrzebuje twojego skana ale skoro napisales to chetnie zobacze wiec kiedy bedzie
czyzbys krzysztofie sciemnial dajac news o tej poze myslac ze nikogo nie bedzie a niech ci tam bedzie za 3/5
Witam!!!
Gryx coś się tak napalił na tego skana???
Wybierz sobie dowolną 3-kę z przedziału:6,11,12,26,39-i się w nią wlampiaj
Gryx coś się tak napalił na tego skana???
Wybierz sobie dowolną 3-kę z przedziału:6,11,12,26,39-i się w nią wlampiaj
Krasnalka.
Szpiegów 16. x 16.
Zimno.
Suwałki: 0. łódź: 0.
Kraków aż ...+4.
Suwałki: 0. łódź: 0.
Kraków aż ...+4.
Lotto de:
Kumulacja 10 000 000 euro.
Eurojackpot: 32 000 000 euro.
Kumulacja 10 000 000 euro.
Eurojackpot: 32 000 000 euro.
Reklama: Poznaj Szczęśliwe Liczby: gdzie nie spojrzy się to oszuści.
Za oknem upał: -0,25 stopnia C.
Jutro jeszcze będzie ... zimniej.
Jutro jeszcze będzie ... zimniej.
Załapałem się do konkursu muzycznego.
na dziś mam stare zestawy na TAK
1,4,7,16,17,18,19,21,23,25
8,9,33,34,37,43,44,47,73,74
1,4,7,16,17,18,19,21,23,25
8,9,33,34,37,43,44,47,73,74
Wiadomość z Radiowej Jedynki:
Na Mazurach pada ... śnieg.
Na Mazurach pada ... śnieg.
Krasnalka.
Doktor.
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/totalizator-sportowy-prezes-konkurs,22,0,2314006.html
Krasnalka.
Twój zestaw sprawdzę po godz. 14.
Twój zestaw sprawdzę po godz. 14.
Przerwa.
O jak ciepło. Można się opalać.
>> +1 <<
>> +1 <<
Ja nie śpię.
Szukałem łopaty do ... odśnieżania.
Szukałem łopaty do ... odśnieżania.
Żartowałem ale prognoza jest nieciekawa.
Do 15 zimno, w nocy temperatura poniżej zera.
Do 15 zimno, w nocy temperatura poniżej zera.