Wpisy 2 883 131 – 2 883 230
7 maja 2017 14:21 → 7 maja 2017 15:10, 100 wpisów
Według mnie w mini lotto łatwiej wygrać i taniej wychodzi system 7 liczb to 26,25
Dopisano wygrane Super Szansa
40 41 38 57 63 30 23 zabraklo 2 liczb ale i tak piknie 2 kosze i 4/10 a teraz do typowanka na wieczorek multi jak i do skreslenia jak i mini
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 410 000 zł
Tak w Lahti jak były zawody drużynowe walka o medale to postawiłem na Polskę to wygrałem 80zł
Na stronie http://www.lotto.pl/multi-multi/wyniki-i-wygrane/cieple-zimne podają ciepłe zimne liczby czasem się tak zdarzyło że wpadły te ciepłe liczby ale kto przywidzi kiedy liczby wpadną
6/10 multi tylko
to wtedy pozwalam ręce pisać za mnie nie do końca ręka pisze ale muzg się urachamia
<< mózg >>
no umnie przez u szybko pisze aże z telefonu nie będe sie przejmowała
Rozdać.
szczególnie jak smierdzi dzięki za rade ale to musze mieć kilkanaście skarpet
Myvictory wygrał Pan 5 w mini jak Pan wspomina ten dzień wygranej i jak Pan odbierał wygraną w oddziale TS
jak bede mial przytulic ta kopulacje lub jej polowe to sie zastanowie gdzie byle by nikt sie do tego z nierzadem nie dobral lub ci co wypieli sie bo sie dorobili itp choc z 2 str tak sie pochwalic i sie wypiac
tylko i wyłącznie w odziale tylko do 2600 zł w kolekturze jak się nie myle
Atomeczek:
Jest jeszcze na ul. Lipowej sklep muzyczny???
Jest jeszcze na ul. Lipowej sklep muzyczny???
eh nie macie zadnych potencjalnych ewentualnych typow to se ide do liczbowych zabawek
na pewno wiekszosć dla ts tak to jest zrobione i cześć dla graczy
golfik
u mnie tylko 4/9
trzeba grać i grać szacować liczbami nie podawać się przyjdzie dzień zwycięstwa i chwały i gloria
Janosik sorry teraz zauważyłem
Szczerze mówiąc to nie wiem bo nie interesuje się muzyką więc nie znam odpowiedzi czy jest dalej ten sklep
Szczerze mówiąc to nie wiem bo nie interesuje się muzyką więc nie znam odpowiedzi czy jest dalej ten sklep
A część lipowej jest zamknięta
Więc tamtędy bardzo rzadko jeździć
Więc tamtędy bardzo rzadko jeździć
Według was łatwiej chyba 2 3 liczby skreślić niż trafić 5 czy 6
czy wchodzicie moze na str lotto a dokladnie np w multi multi poznaj swoje liczby???? od jakiegos czasu nie moge sie w to pobawic nieraz mi w oko jakies liczby wpadly
Bitwa obonus na nowo rozpoczęta zagrałem właśnie wystarczy dodać jedynke przed bonus i mamy pamiętną date bitwy pod Grunwaldem 1410 a tu bonus 410 tysięcy i bitwa o bonusa ołówek w dłoń i na Tsa.
a ja bym zwrocil uwage na losowania wieczorne nieraz cos wpada dnia nastepnego dobra bylem ale sie zmylem bede zioral
wnaszej wierze odrzucono reinkarnacje ale to bład bo są słowa o niej
w mojej wierze tez odrzucam reinkarnacje choc patrzac na innych wierzacych w to tamto to mozna snuc domysly czy czasem nie byl ten ktos kiedys czyms
Ile planet tyle stworzeń może być jankesi odkryli planete podobną do ziemi tylko kto tam k..doleci na miotle chyba tak daleko