Wpisy 2 882 326 – 2 882 425
6 maja 2017 20:52 → 6 maja 2017 21:27, 100 wpisów
Qń mógł zostawić stary skwer trochę wykarczować i oczyścić a nie beton walnąć
Zabetonowal to prawda a pisarz oznajmial,ze będą szklane domy i mamy domy szkalne i betonowe a i spiewano ....szklana pogoda....
ja powiem tak nie naleze do ludzi wierzacych nie wierze ksiezom i ludziom z po
Nie tylko ,,pokropią,,
Podobno kazdy prawdziwy pisowiec ma.,, brzoze śćiąć,,
Podobno kazdy prawdziwy pisowiec ma.,, brzoze śćiąć,,
Nie chce być niegrzeczny,ale jak jeszcze nie zagladales to zajrzyj na " Mój pamiętnik sentymentalny" tam jest remiscencja tego watku,ktory podnosisz.
Nie tylko brzozy sa wszędzie sa tez madrzy doradcy zwłaszcza atache przy konsulatach...trzeba było się wznieść nad podzialami i brzoza nie bylaby taka slawna.
szczerze mowiac wkurza mnie jak ktos segreguje mnie na pisowca czy powca ja zadnej partii nie ufam i nie czuje sentymentow, a jesli ide z jakas partia to autmatycznie staje sie robotem walczacym o dobre imie ludzi ktorzy chca miec wladze - taki komunizm partyjny
wiem ze w tym kraju nie moze byc lepiej bo trzeba stanac przed podzialami, ktorego ludzie nigdy tego nie zrobia
Krasnalko.nie o tobie a o snare mi.chodzilo... Tego boksera..... Fuck
podaoba mi się to że miasto zaczęło żyć teraz
nawet Pałac Branickich remontują i będzie można zwiedzać
nawet Pałac Branickich remontują i będzie można zwiedzać
wiesz z po duzo zmian robia, ale oczywiscie budzet na tym cierpi
ale Białystok to była wielka dziura a teraz widać ze coś się dzieje a jak są zmiany na lepsze to mnie nie interesuje kto to robi czy PO czy PIS bo to i tak z naszych podatków
Hej!!!
Jak nas łupi czarna mafia:
1. Ślub: 50 zł --- Btrodnica.{{ok}
2. Ślub: 2 000 zł --- Poznań.
Takie i inne kryminały można przeczytać na stronie która podaje cennik usług kościelnych.
Ze względu na polskie litery /cołaska.pl/ adres wygląda trochę ...śmiesznie.
www.colaska.pl
Jak nas łupi czarna mafia:
1. Ślub: 50 zł --- Btrodnica.{{ok}
2. Ślub: 2 000 zł --- Poznań.
Takie i inne kryminały można przeczytać na stronie która podaje cennik usług kościelnych.
Ze względu na polskie litery /cołaska.pl/ adres wygląda trochę ...śmiesznie.
www.colaska.pl
krasnalek no mnie tez nie interesuje, ale jak bys miala doplacac do tego to pewnie bys narzekala
Lepiej w tym kraju to miało być lepiej po śmierci papieża,ale tak się nie stało, Jeśli mało wiem to chyle czola z pokora i słucham a polemizowal nie będę zawsze wysłucham glosu innych pokora to dobra cecha.
angierski moja szefowa z Wrocławia to mówi że tam całkiem inaczej się żyje
Galerie sa w każdym zakątku Polski taka uroda tych czasów. To one rzekomo finansują zmiany urbanistyczne i jest cos za cos.
Bialystok.za.PO rozbudowal sie, sa drogi, lokale, galerie, tak.duzy skok .... Stadion.Jagi, sądy karne (niestety), wszystko.drgnelo.... Remonty, obwodnice, teatry, OPERA,,,, WYMieniac daleh?
angierski ja mam galerię 500 m od domu byłam chyba trzy razy jakoś mnie nie ciągnie chyba ze do kina
To jest podzial puli na Polske a i Polske b. To widać na Slasku bogate i biedne gminy. Przepasc pod każdym względem.
Krasnalek napewno jak ktoś ma miliony na koncie a tysiąc to różnica jest
dla niektorych to zycie jak w madrycie kawiarnie zakupy kina w jednym miejscu i lodowiska
Ide zagrac jak wroce chce widzieć moje liczby, taka mala sugestia do TS.
Wazne.ze.to wykorzystali a. Nie na medale dla misiewicza.gowniarza..
Pamiętam takiego Pana za czasów PO jak otwierał autostradę 500m a była cała świta i tv cieszył się jak małe dziecko
ja pamietam jak basen otwierali i kwasniewski byl na otwarciu
Niedlugo.zakupow.nie.zrobimy bez karty... Po co taka wiedza partii? Komuna.wraca.pelna sila....
jakby powiedziec dopiero uczymy sie demokracji, jestemy mlodym narodem demokratycznym i wiele rzeczy jeszcze przed nami
krasnalek zanim dogonimy zachod staniemy sie gospodarczo silni i militarnie to juz unia upadnie i pewnie bedzie jakas wojna ktora wszystko zniszczy
no wiesz stagnacja i zacofanie, teraz nam sie oczy otwieraja szeroko i widzimy co to znaczy byc bogatym panstwem, w rzeczywistosci jestesmy tania sila robocza i tylko najbogatsi na nas zarabiaja
Za rok.i tak.stad spadam i tym razem nie wracam. Tyle.lat pracy za granica i co? Komuna???!!! Dzieciom tego nie zrobie.... Szydlo.wola.wracajcie?????? Ahahahshhhhsh do centralizacji panstwa? I tak juz ciezko wyjechac..............
krasnalek slepa wiara co powoduje, ze zyslimy w zydokomunie przez 40 lat i chwalilismy ruskich
Krasnalka.
Schowaj się, idzie do Ciebie ...burza.
Schowaj się, idzie do Ciebie ...burza.
witam
a u mnie od 17 leje i burza na zmianę , do budki w gumowcach bo woda płynie
a u mnie od 17 leje i burza na zmianę , do budki w gumowcach bo woda płynie
Tomi1981 jedz tam gdzie ci lepiej i nie narzekaj na panstwo nikt cie nie bedzie specjalnie sciagal do polski
krasnalek ciemno ale nie pada jeszcze
to bylo do przewidzenia jak otworza granice to wszyscy wyjada, bo zawsze w polsce bylo zle
i nie ważne kto co wyznaje i na kogo głosuje zalewa wszystkich
I angierski wlasnie o to chodzi..... Ze chce i moge robic to.co.chce.
A ty wolalbys.by.ci kazano...
A ty wolalbys.by.ci kazano...
krasnalek..gdzie spedzilas sobote?
Wiec angierski.ruszal z kaczynskim odslonic.kolejny.pomnik.ktola.lechA...
Tomi1981 nikt mi nie kaze, sam musze wybrac, z tymze warunki zycia w polsce a zagranica sa inne wiadomo
Czas zbudować Arke LOTTO i zabrać na nią tylko wyznawców reszta niech se radzi skoro potop idzie
Tomi1981 jak ci nie pasuje wladza to jutro juz powininenes byc za granica
do suprasla?
krasnalek to ile masz latek..możesz podac pierwsza liczbe
Tomi1981 tak naprawde to nie masz poszanowania dla ludzi, tych co oddali krew za ojczyzne ty bys spie... za granice
Angierski widze to zupelnie inaczej.. Ale tobie co króla Lecha na wawelu zegnal nie wytlumacze..... Nie to pokolenie...
Makaron i tak nas wypierd...z Francji a zostawi ciapatych i murzynow
dobry wieczer
zapewne zaniedługo wrócą książeczki G
ino kopalni juz nie ma
zapewne zaniedługo wrócą książeczki G
ino kopalni juz nie ma