Wpisy 2 881 446 – 2 881 545
5 maja 2017 17:12 → 5 maja 2017 20:28, 100 wpisów
ten sam zestaw liczb i ostatnie posłanie go nowy był gotowy wierzcie mi
poprostu trzeba systemem grać jakiś licz i czasem go zmienić
ja puszczam za 100zł 4-5 razy mała korekta liczb i znowu
granie na liczby urodzenia itp to nieporozumienie ... przecież te liczby były już kiedyś szcześliwe
oki do później pozdro i powodzenia ... mulag dla Ciebie szczególnie niedowiarku
mam nadziej że wygrałeś to gratuluje że z netka nei sćiagłeś kuponu bo tam pełno takich
1405259_40 to jest przypadek wystarczy grać na chybił lub nawet na swoje liczby urodzinowe ,wszystko możliwe
Lepiej zarobić tylko dobry pomysł i chęci to przede wszystkim a z tym problem bo zaraz o totku się myśli i chce się na skróty
Trzeba jakieś hobby też nieraz lecę grać i śmieje się z siebie ale spacer chociaż
Ten człowiek o numerze 1405259_40 czaił się z ta fotką ,raz jest raz znikła ale pokazał
szkoda że wczęsniej się nie pochwalił ale aż tyle czekał a musiał ochłonoć po wygranej rozumiem
fajne ze się pichwalil mimo zawistnych doszukujacych sie Wszystkiego ludzi a juz rodzinie tym bardziej było by ze się należy im
Szykować stringi
Krasnalek gdzieś
kto co wygrał
Jest tu ktoś czy tylko ściany
Ten wygrany to ile???
Dobra pa
nie reklamuje TS
poprostu sparaczyli robote i wygrałem \
oki do później
Po co dawać wam skany pisac jak sa tacy ludzie jak nie wierzysz po co tutaj jesteś tylko psuja ludzia zabawe
Gryks tutaj zgoda poco komuś udowadniać na siłę a sprawa bezpieczeństwa i prywatności ptiorytetowa skan można pokazać i usunąć jak wyżej napisałem
Jak wygram wiecej niz 1000 słowem nie pisne zaraz skan a po tem różne fanaberie byście chcieli odrazu zestaw liczb byście wyslali nic samemu ide zal wam d sciska ze komuś się udalo
moja wygrana w mini z ost skanu tez pewnie podejrzliwa tutaj najlepiej cieszyc sie samemu dalej sie bawic coz hobby
Multi Multi postawione na wieczór trzy zakłady na dziesięć bonus jestpuki co gram dalej
a jak ktos ma pecha to nawet 2 zl nie wygra chcieli by im dac wszystko pod nos skreslaja liczby ho wie skad i jakie a potem ts oszukuje
a nie siadam nie podumaja nad zabawkami nie popatrza czasem cos wychodzi ale nie najlepiej marudzic narzekac biora na chybil ts oszukuje czasem grajac za 2,50 pare losowan ma sie efekty na te same liczby a czasem odrazu trza kombinowac dobierac dobrze sie bawic a nie kreslic i nic moze sie do tej zabawy czlek nie nadaje?? dobra ide sobie wyslac zakladzik i zebyscie mieli co nie ktorzy gula jestem na plusie nie wielkim ale jestem g mnie obchodzi czy mi ktos wierzy czy nie a teksty ze ile wydalem coz wszystko sprowadza sie do jednego to moja kasa a ze szkoda coz mi szkoda bylo by pewnie nie na jedno co wydajecie chyba ze siedzicie po ciemku z oszczednosci jecie chleb popijac woda bo szkoda
Wychodzę dziś zroboty i mówię koledze jutro 12 Milionów w LOTTO zagraj a on mi mówi tu piątka tam piątka lepiej piwo wypić to mu mówiłem no to teraz wlaź do sklepu ikupuj bo ci zasadze kopa a on nie nie bo coś musi zrobić....
Miedź Legnica
1 - 0
1 - 0
Itd widzę że co nie którzy chcieli by zjeść ciastko a mieć ciastko myslenie nie boli jak nie chcesz grać jeden z drugim to twój wybór a nie marudz że szkoda itp itd
doktor
140....40
Masz jakiś system dobierania cyfr?
I jakiś swój system?
Masz jakiś system dobierania cyfr?
I jakiś swój system?
Kapfenberg
0 - 1
Liefering
0 - 1
Liefering
A. Lustenau
1 - 1
Innsbruck
1 - 1
Innsbruck
jak kazdy dojzaly gracz pasionata ma swoi system swoje liczby zestawy do tego trzeba dojrzec samemu doisc
wlasnie sie skreslilem moge sie isc wyslac nie cofalem czy byl tekst kogos czemu nie dal wtedy liczb zestawy nie podal
Partizani
0 - 1
Kukesi
0 - 1
Kukesi
GKS Tychy
1 - 0
Znicz Pruszków
1 - 0
Znicz Pruszków
Na wieczór nic nie wysłałam ale myślałam o 18,19,20. Może taka trójeczka będzie?
Hej może dzisiaj maszynka pomyli się na moją korzyść i wylosują jeden z moich zestawów liczb w Multi Multi
Miłego wieczoru i wysokich wygranych o 21:40
Ruch Chorzów
1 - 1
Zagłębie Lubin
1 - 1
Zagłębie Lubin
Miedź Legnica
1 - 1
Wisła Puławy
1 - 1
Wisła Puławy
No a jutro 12 Milionów w LOTTO ta wioska może być sławna jak rok temu w Radomyślu po wygranej przez gracza w Multi Multi