Wpisy 2 881 384 – 2 881 483
5 maja 2017 16:21 → 5 maja 2017 18:28, 100 wpisów
tyle co w nazwie 40 to grosze
i minus podatek 10 %
ogólnie 1,260,000 +-
ogólnie 1,260,000 +-
1405259_40 rozumiem miałeś nosa.Szkoda że się nie dowiem jak dobierałeś liczby
mulag sory nie zadowole cie
1405259_40 widać w drugim rzędzie 10/10 z 26.01.2017 z godzin wieczornych.Tylko ta fotka mogła być lepszej jakości .Myślę że nic nie było kombinowane z kuponem.A jak to prawda to Gratulacje Wielkie Szczęście .Trzeba się chwalić taką wygraną wielki wyczyn
1405259_40 jak to bywa w narodzie Polskim zazdrość rodzi gniew i nienawiść eh.
Kuźwa ludzie dość tej nienawiści co musi się stać aby ten podzielony naród połączyć???
dąze do tego że zaglądałem tu czasem czytałem i nie mogłem uwieżyć że TS mnie i Was w bambuka robi .... minęło pare miechów i stwierdziłem że napisze co i jak
gram dalej tym samym systemem ale jakoś tylko max 7 wpada na 10
dusia też mu nie zazdroszczę udało się ma dowody a reszta eh szkoda słów.
1 widze 7z 10 4 z 10 w drugim 8z 10 4 z 10 na trzeci nie patrzyłem
Marek bo tak ma być nawet nie musiał tego udowadniać fotką ja mu wierzyłam
Racja nic na sile puscisz 1zaklad i mozesz wygrac tylko szczescie
ujawnić się to masakra tyle wam powiem
nigdy tego nie róbcie chyba ze wszyscy już wiedzą i tak jak ja po 3 miesiącach chce kogoś uświadomić w tym wypadku ekipę multipaśko bo u siebie nikt dalej do końca nic nie wie bo żyję jak dawniej bez jakiegoś... hm... no nie wiem
nigdy tego nie róbcie chyba ze wszyscy już wiedzą i tak jak ja po 3 miesiącach chce kogoś uświadomić w tym wypadku ekipę multipaśko bo u siebie nikt dalej do końca nic nie wie bo żyję jak dawniej bez jakiegoś... hm... no nie wiem
na tyle ludzi ktoś coś musi trafić to i tak nic z tym co ludzie grają
mulag moze ci wmawiają ??
to nawet nie trzeba być zbyt inteligentny ze przy moim bardzo bardzo złym mało oszacowanym bo nie wiem to z samego lotka 4zł z plusem na jeden zakład razy 10 milinów osób to daje na dzień 40 milinów a przecież nikt jednego zakąłdu nie puszcza jak to napisałem
nie ma co się chwalić za bardzo bo dużo tu nie wygrało i im jest przykro muszę ich bronić
a dla wszystkich co pytali czy gram .. tak wcześniej za 42,50zł teraz za 100zł czasem 300zł jak mnie coś tknie w plecy ok 20000zł od wygranej ale dalej za ok.100zł puszczam a nuż znowu pokryje się 13/17 liczb? a jak wtedy była by jeszcze jedna liczba .... masakra miał bym ok 10 dziesiątek plus bonus
Co się nie chwalić a kto cie zna najgorsza jest zawiść ale to ich problem
mulag ... broń
1405259_40 mój wujek wygrał 50000 w MM,wszedł do kolektury powiedział za 100 zł na ch-t czyli na 20 losowań x 5 zł i trafił 50000 zł wierzę mu.Cała rodzina troszkę zła
system własnych liczb ... bo moje już długo nie wejdą więc uprzedzam ... zresztą wtedy tu nie byłem i nie typowałem
na pewno nie jednego zmotywuje do dalszej gry po twoim pięknym sukcesie
albo po niefortownym losowaniu .... jakoś prezes zrezygnował z kadencji więc czy TS oszukuje ??? rezygnacja tego prezesa mnie ciekawi bo zawsze podkreślam, że myślałem że TS wałki kręci
akurat zrezygnował po mojej wygranej
'
'
może sie pomylili
ciekawy temat
i masz odpowidż czy kręci ts kręci a ze się pomyił to go wywalają
jak ktoś następny się ujawni z wygraną i nie wywalą prezesa ... to będą inne koncepcje heee
ale wywala
1405259_40 Przypadki chodzą po ludziach masz szczęście uważaj bo piszą staystyki że prędzej piorun cię trafi niż wygrasz w Totka
Trafić jest ważne ale zainwestować w coś sensownego to jeszcze trudniejsze
tak ... żyje tak jak dawniej nie wychylam się i wszystkim wokół zaprzeczam zainwestowałem ,,, zobaczymy czy dobrze za rok ale zyski mają się wrócić bo sam bede pracował, jednoosobowa działalność i sam sobie bede winny jeżeli będzie źle żadnych lokat itp.... tylko własna incjatywa już ochłonąłem od tego i żyje dalej . to trzeba wiedzieć w przypadku wygranej.
a na zabawę zostało parę złotych jakieś 5% wygranej
oczywiście MM
rada: jak ktoś z Was wygra przez pierwszy miesiąc lub dwa nic nie robić, normalnie pracować i tylko pytać się kto to taki
1405259_40 no co ty. Tydzień i mnie nie ma na osiedlu z dala od wścibskich.
za mała kasa za dużo zmian mylisz się
Ważne żeby się nie zamarzyć za bardzo z tym Totkiem.Praca to jednak podstawa i tam są największe pieniądze ,bo wygrać i zatracić się w wydawaniu jest bardzo łatwo .Tyle Pokus .A co cię obchodzą zawistni ludzie tyle jest Milionerów w Warszawie i nie tylko.Domy Super,Auta Ferrari itp
oki ide nową rozpiskę robić pozdro dla wszystkich .... albo napisze pod tym nickiem albo pod większym OBY pod większym taki żarcik
Witam
Brawo 1405259_40
Mysle,że to nie fuks, tylko wiedziałeś co skreślasz
Brawo 1405259_40
Mysle,że to nie fuks, tylko wiedziałeś co skreślasz
ten sam zestaw liczb i ostatnie posłanie go nowy był gotowy wierzcie mi
poprostu trzeba systemem grać jakiś licz i czasem go zmienić
ja puszczam za 100zł 4-5 razy mała korekta liczb i znowu
granie na liczby urodzenia itp to nieporozumienie ... przecież te liczby były już kiedyś szcześliwe
oki do później pozdro i powodzenia ... mulag dla Ciebie szczególnie niedowiarku
mam nadziej że wygrałeś to gratuluje że z netka nei sćiagłeś kuponu bo tam pełno takich
1405259_40 to jest przypadek wystarczy grać na chybił lub nawet na swoje liczby urodzinowe ,wszystko możliwe
Lepiej zarobić tylko dobry pomysł i chęci to przede wszystkim a z tym problem bo zaraz o totku się myśli i chce się na skróty
Trzeba jakieś hobby też nieraz lecę grać i śmieje się z siebie ale spacer chociaż
Ten człowiek o numerze 1405259_40 czaił się z ta fotką ,raz jest raz znikła ale pokazał
szkoda że wczęsniej się nie pochwalił ale aż tyle czekał a musiał ochłonoć po wygranej rozumiem
fajne ze się pichwalil mimo zawistnych doszukujacych sie Wszystkiego ludzi a juz rodzinie tym bardziej było by ze się należy im
Szykować stringi
Krasnalek gdzieś
kto co wygrał
Jest tu ktoś czy tylko ściany
Ten wygrany to ile???
Dobra pa
nie reklamuje TS