Wpisy 2 881 324 – 2 881 423
5 maja 2017 15:37 → 5 maja 2017 16:51, 100 wpisów
gram bo lubię ale jakoś nie przekonany jestem że wygram mam nutkę ze coś w padnie bo bym nie grał ale mam duży dystans nie uzależniam się za bardzo mam swój limit i tyle
Kedzior zapodaj cosik na wieczor o 14 3/5 4/10 dupy nie urwało
Też gram ale chciałbym nie grać ale próbuje stopniowo zmniejszać nałóg
ja już miąłem że grałem i przestałem nawet z dwa miechy teraz gram cały czas ale za nie duże pieniądze
ale w lecie już nie długo kazda złotówka potrzebna i bedzie chyba przerwa w graniu na jkaiś czas
sebool jeszcze nie patrzyłem 9,12,18 .... ale tak naprawdę dopiero lukam
w końcu się udało
za 2 min usuwam z profilu foto
za 2 min usuwam z profilu foto
oki wywalam fotke
10/10
1,4 miliona
1,4 miliona
jest tez 9/10 i 8/10 na jednym kuponie
a może było 7/10 nie pamiętam
bo delektuje się trunkami
od stycznia
od stycznia
ja chcę tylko zapodać wpis że TS nie oszukuje poprostu trudno trafić... chyba że maszyna wtedy nie zadziałała i moje liczby wpadły , to też możliwe że TS wali w bambuko
te nie te czasy co dawniej w tedy było uczciwie teraz to jest wszystko z przymrożeniem oka
oki mulag możesz sobie szydzić mnie to wali bo mam kase i akurat Ciebie to mam w d.... szy ja trafiłem 10 w MM a TY próbujesz więc wszystkiego naj ... ciekawe czy tu napiszesz jak wygrasz pewnie wypniesz dupę na wszystko
pozdro
pozdro
TS Państwowy ile już państwo ludzi oszukało i wyskubało Misiewicz i spółka tyle w temacie tego wszystkiego oszustwo od 89 sie zaczeło do dzis
w moim przypadku w takim razie była awaria maszyny
Volt widział skana
1405259_40 jeśli wygrałeś to i tak grasz chcesz wygrać jeszcze i to jest problem,ale prawda jest taka każdy ma jakiegoś Bzika
to masz szczęście gratuluje pomyślnych wiatrów na arce machaniowej na wodach wzburzonych i spokojnych
ja tu żartach a ten agresywnie swoje wywody i obraża szkoda sie zniżać do tego poziomu
dam wam jeszcze raz skan w profilu za 1 min
już jest
na minute
zapisz liczby jeden z drugim i sprawdź
zapisz liczby jeden z drugim i sprawdź
data 26.01.2017
o 21:45
o 21:45
10/10 8/10 i chyba 7/10
a może 9/10
nie pamiętam
nie pamiętam
w drugim 10/10 na 100%
Volt sprawdzaj
ja już usunąłem żeby nie było
ja już usunąłem żeby nie było
ciekawe czy napisze tu kiedyś naprawdę jakiś mega milioner, ale po podejściu z Waszej strony szybko skasuje konto
tak
to nie jest wina zdjęcia tylko strony na FB też foty do dupy są
zamazane pozycja 1: ostatnia liczba a ma to znaczenie
3:przedostatnia liczba
3:przedostatnia liczba
tyle co w nazwie 40 to grosze
i minus podatek 10 %
ogólnie 1,260,000 +-
ogólnie 1,260,000 +-
1405259_40 rozumiem miałeś nosa.Szkoda że się nie dowiem jak dobierałeś liczby
mulag sory nie zadowole cie
1405259_40 widać w drugim rzędzie 10/10 z 26.01.2017 z godzin wieczornych.Tylko ta fotka mogła być lepszej jakości .Myślę że nic nie było kombinowane z kuponem.A jak to prawda to Gratulacje Wielkie Szczęście .Trzeba się chwalić taką wygraną wielki wyczyn
1405259_40 jak to bywa w narodzie Polskim zazdrość rodzi gniew i nienawiść eh.
Kuźwa ludzie dość tej nienawiści co musi się stać aby ten podzielony naród połączyć???
dąze do tego że zaglądałem tu czasem czytałem i nie mogłem uwieżyć że TS mnie i Was w bambuka robi .... minęło pare miechów i stwierdziłem że napisze co i jak
gram dalej tym samym systemem ale jakoś tylko max 7 wpada na 10
dusia też mu nie zazdroszczę udało się ma dowody a reszta eh szkoda słów.
1 widze 7z 10 4 z 10 w drugim 8z 10 4 z 10 na trzeci nie patrzyłem
Marek bo tak ma być nawet nie musiał tego udowadniać fotką ja mu wierzyłam
Racja nic na sile puscisz 1zaklad i mozesz wygrac tylko szczescie
ujawnić się to masakra tyle wam powiem
nigdy tego nie róbcie chyba ze wszyscy już wiedzą i tak jak ja po 3 miesiącach chce kogoś uświadomić w tym wypadku ekipę multipaśko bo u siebie nikt dalej do końca nic nie wie bo żyję jak dawniej bez jakiegoś... hm... no nie wiem
nigdy tego nie róbcie chyba ze wszyscy już wiedzą i tak jak ja po 3 miesiącach chce kogoś uświadomić w tym wypadku ekipę multipaśko bo u siebie nikt dalej do końca nic nie wie bo żyję jak dawniej bez jakiegoś... hm... no nie wiem
na tyle ludzi ktoś coś musi trafić to i tak nic z tym co ludzie grają
mulag moze ci wmawiają ??
to nawet nie trzeba być zbyt inteligentny ze przy moim bardzo bardzo złym mało oszacowanym bo nie wiem to z samego lotka 4zł z plusem na jeden zakład razy 10 milinów osób to daje na dzień 40 milinów a przecież nikt jednego zakąłdu nie puszcza jak to napisałem
nie ma co się chwalić za bardzo bo dużo tu nie wygrało i im jest przykro muszę ich bronić
a dla wszystkich co pytali czy gram .. tak wcześniej za 42,50zł teraz za 100zł czasem 300zł jak mnie coś tknie w plecy ok 20000zł od wygranej ale dalej za ok.100zł puszczam a nuż znowu pokryje się 13/17 liczb? a jak wtedy była by jeszcze jedna liczba .... masakra miał bym ok 10 dziesiątek plus bonus
Co się nie chwalić a kto cie zna najgorsza jest zawiść ale to ich problem
mulag ... broń
1405259_40 mój wujek wygrał 50000 w MM,wszedł do kolektury powiedział za 100 zł na ch-t czyli na 20 losowań x 5 zł i trafił 50000 zł wierzę mu.Cała rodzina troszkę zła
system własnych liczb ... bo moje już długo nie wejdą więc uprzedzam ... zresztą wtedy tu nie byłem i nie typowałem
na pewno nie jednego zmotywuje do dalszej gry po twoim pięknym sukcesie
albo po niefortownym losowaniu .... jakoś prezes zrezygnował z kadencji więc czy TS oszukuje ??? rezygnacja tego prezesa mnie ciekawi bo zawsze podkreślam, że myślałem że TS wałki kręci