Wpisy 2 880 168 – 2 880 267
3 maja 2017 19:26 → 3 maja 2017 20:45, 100 wpisów
Uchwalimy swoją konstytucje w związku z dniem 3 Maja wygramy będą jaja
dziś ma mini ostatnie może dziś coś w padnie przynajmniej jakiś zwrot kosztów
ciekawe jaka kasa za dwa dni dodatkowe nie nastawiam się na dużo kasy żebym później równowagi nie stracił z podłożem
Graj nie pekaj co będziesz z kasa robił banany je ten co jest poye... a pomarancze ten co zjada szarancze
No zobaczymy trzeba skrzynio palete sobie wziąć do banku zeby wlazly te
w sumie wszystko już mam kilka domów klika kobiet wpływy w wielkim świecie szczególności w Polsce to masz racje
Zbliża się potop z piorunami do południowej Polski.
tylko pamiętaj z domu najcenniejsze rzeczy tylko kupony reszta niech przepadnie z kretesem
Jutro koniec świata podobno nawałnica burzę nie ciekawie może być Wisłoka może wystąpić z koryta i zaleje Dębice
Nie żartuję.
Teraz nad Słowacją przechodzi wielka burza z ulewnym deszczem i jest już blisko Polski.
Teraz nad Słowacją przechodzi wielka burza z ulewnym deszczem i jest już blisko Polski.
To sie wie a to nie mój dom to niech go ku..kuryku nawet zatopi ja sobie zbuduje piekny na bogato a kto bogatemu zabroni
to blisko podkarpacia to nic do śmiechu mam nadzieje że tam wyszaleje a tu będzie już spokojnie
Janosik wiem to prawda ta pogoda nie napawa optymizmem człowiek chodzi w zimowej kurtce w maju to już przegięcie roku co zrobic jak sorry taki mamy klimat cyt.Bieńkowska
Kto ma autko to niech je przestawi na wyższy teren, aby nie popłynęło do Bałtyku.
No mnie nie zaleje ja od Wisłoki mieszkam 11 kilometrów to by musiał być naprawdę Armagedon koniec świata
była tego roku zima przełom 2016/2017 to by się wydawało że lato będzie okey czy wiosna ciepła i spokojna
Katowice - Rzeszów: tam najwięcej spadnie deszczu.
Forsami łódkę se przygotuj a najlepiej buduj arkę zabierzesz zwierzyniec póki nie jest za późno
nie martw sie o lotto bo punktów ma w całej Polsce ja tu zaleje to gdzie indziej zrealizujesz wygraną
To musisz bilet umnie wykupić tak przeżyjesz w koncu robimy wjednej drużynie isie uwolnimu od lolhozu popłynie my na Bahama zobaczyć Abrahama
nie zapomnij zabrać 1 kg pomarańczy i banany bo nie którzy to wolą od lotto no chyba że arka nie dla nich to zaleje ich wraz z tymi pomarańczami i bananami
Nie wierni nie wyznawcy LOTTO nie wejdą na Arke za to że gardzą grami a niech sie potopiom z bananami
no tak taka jest przepowiednia nie wierni nie wierzący w arkę nie wejdą do niej to oczywista oczywistość
Mulag trzymaj sie wiosla i żeby cie rzeka niosla jak Starego osła do jutra warjacie kupse na podróż pampersa gacie
a ty dobrze steruj arką byś nie przewrócił się i nie wpadł na nie wiernych bo zabiorą ci kupony i se dup... po wycierja
Dzisiaj jest upał w Białymstoku i Suwałkach: +14.
Wrocław: +14.
Wrocław: +14.
Dzisiaj równo o godz. 20 zaszło słonce w Krakowie.
Krasnalka.
Janosik oj ciepło temu dziś wycieczka do Czarnej Białostockiej rowerkiem
Krasnalka.
Cofnij czat, to znajdziesz.
Cofnij czat, to znajdziesz.
Krasnalka.
Dzisiaj liczby są lekko zakręcone, czyli nie wiadomo jaka wyszła wersja:
Dzisiaj liczby są lekko zakręcone, czyli nie wiadomo jaka wyszła wersja:
Ajax-Lyon 1X
Sassari-Venezia 1X
APOEL Nicosia-Doxa 1X
Zalgiris-FC Stumbras 1
Wozniacki C.-Ostapenko J. 1
Oostende-Spirou 1X
Pardubice-Decin zwyc 1
St.Petersburg-VEF Riga zwyc 1
Ostrava-KP Brno 1
Austria-Hiszpania 2
Larvik-Byasen 1
Lublin-Pogon Sz.1
Sassari-Venezia 1X
APOEL Nicosia-Doxa 1X
Zalgiris-FC Stumbras 1
Wozniacki C.-Ostapenko J. 1
Oostende-Spirou 1X
Pardubice-Decin zwyc 1
St.Petersburg-VEF Riga zwyc 1
Ostrava-KP Brno 1
Austria-Hiszpania 2
Larvik-Byasen 1
Lublin-Pogon Sz.1
http://wiadomosci.wp.pl/prezydent-duda-mowi-o-konstytucji-3-maja-i-zalicza-spora-wpadke-6118669604378753a
Próbowałem coś wytypować i nic mi ciekawego nie wychodziło porażka
20.16: słońce zaszło we Wrocławiu.
Nie miałeś gdzie wysłać???
Trzeba wywołać Stoneczke niech odpocznie od swoich bawołów mlecznych.
Stoneczka.
Stoneczka.
Krasnalka:
U Ciebie już noc, a w Szczecinie jeszcze świeci słońce.
U Ciebie już noc, a w Szczecinie jeszcze świeci słońce.
Własnie teraz zachodzi: 20:33.
Brjan:
Zachody słońca w Polsce podaje z niemieckiej strony o pogodzie.
Brjan już ocenił.
Sprawdzę, czy się to potwierdzi.
Dopiero wróciłem z CPN nadane:Keno,MM,Mini,EP,teraz kolacja,mała przerwa
Janosik Ja nic nie potwierdzałem,nie myślałem nawet o liczbach innych
fajna mam opcje w programie, typuje na 20 liczb wybieram zestawy najczestsze z ostatnich losowan w z tych liczb w ktorych powtarza sie minimum 5 liczb
Napisze tak ogólnie, bez szczegółów.
254: liczby na NIE.
254: liczby na NIE.
czyli typuje 20 srednio sie trafia 5, wybieram zestawy najczestsze w ktorych 5 liczb zawartych jest w tych 20
im wiecej liczb trafionych to moge ustalic np. 7 i mam klarowne zestawy na 10 liczb