Wpisy 2 880 100 – 2 880 199
3 maja 2017 17:35 → 3 maja 2017 19:46, 100 wpisów
fajnie że wszystko tu jest bacznie obserwowane nawet błędy postaram się dla ciebie by sie to już nie zdarzało
Myvictory detektyw to dobra fucha popatrz ile kasy sławy ma Rutkowski następcę powinien mieć
tylko tutaj takbo to moja pasja gry liczbowe i wszystko co się z tym wiąże
Odkąd tu się zarejestrowałem to już nawet na Fb nie wchodzę bo to co mnie podnieca to się nazywa kasa gdy kieszeń pełna forsy to pociąg pierwsza klasa
szkoda że linki nie aktywne lub że nie można emotek dodawać innych
bylem w nd na zamku ksiaz babinka sie pytala w tunelu przewodniak co z pociagiem on na to nie wiem gdzie jest a po zatym jest tam kawiarenka jak i piwko zloty pociag
Angierski nigdy ni powiem pass chyba że się obłowie tak konkretnie
Noto trzeba wsąść do pendolino po szybką wygraną a potem przesiadka do złotego pociągu
M Wiktoria ja gram b skromnie od 150 do100 i tyle zbyt mało że by kupić i zbyt mało żeby zbudować np... a zabawa też kosztuje ja mam takie hobby
inni maja hobby inni ciuchy inni choc to nałóg zwal jak zwal inni maja wspomaganie biznesmenow w czerni dajac datki na tace inni podnoszeniem zelastwa do tego odrzywki itp tak czy siak kazdego kasa na co wydaje dla jednych to strata dla innych sposob na spedzenie milo czasu
Dokładnie tak jest każdy ma swoje zainteresowania w których szuka rozrywki i fajnego spędzenia czasu
a o to moja szansa na sukces gorace liczba 69
Pewniak MM 03
Parka MM 38,41
Trójka MM 31,34,37
Piątka MM 09,15,18,21,25
Dziesiątka MM 47,50,53,57,59,66,70,74,76,79
Pewniak MM 03
Parka MM 38,41
Trójka MM 31,34,37
Piątka MM 09,15,18,21,25
Dziesiątka MM 47,50,53,57,59,66,70,74,76,79
znalezli polski samolot z uzbrojeniem i bombami i szczatkami lotnikow
12 w mini zakladow nadanych wczesniej o 14 wpadlo 10 zl za to sobie wysle 2x10 w tym typowana 10
1x9 1x8 jak ts ma dac to ts da a jak ktos ma pecha to i tak palca w d zlamie ide sie puscic do zabki
1x9 1x8 jak ts ma dac to ts da a jak ktos ma pecha to i tak palca w d zlamie ide sie puscic do zabki
Przychodzi pracownik do szefa i prosi o podwyżkę. Szef na to:
- Podoba się wam praca u nas?
- Tak, podoba.
- To czemu mam płacić więcej za wasze przyjemności?!
Franek leży z żoną na kanapie, leniuc***ą, oglądają film. Jego telefon jest w kuchni.
Nagle słyszy, że przyszedł SMS. Niechętnie wstaje i idzie do kuchni. Czyta... SMS od żony:
"Jak już wstałeś, to zrób mi herbatę."
- Podoba się wam praca u nas?
- Tak, podoba.
- To czemu mam płacić więcej za wasze przyjemności?!
Franek leży z żoną na kanapie, leniuc***ą, oglądają film. Jego telefon jest w kuchni.
Nagle słyszy, że przyszedł SMS. Niechętnie wstaje i idzie do kuchni. Czyta... SMS od żony:
"Jak już wstałeś, to zrób mi herbatę."
To kto ma wiedzieć no chyba że wygrasz a Lee w co w Mini LOTTO w Ekstra Pensja
Nawet zlecialo było troche zamieszania jajonka rządziła zostalo okolo 30 wózków na jutro rano a go..mnie to obchodzi
A w sobotę powtórka a w LOTTO i Plus jak tam widziałem że miał pan 5 zlotych w pensje extra
A na jutro 9 Milionów w LOTTOtrzeba to wygrać i odejść na bogato
Uchwalimy swoją konstytucje w związku z dniem 3 Maja wygramy będą jaja
dziś ma mini ostatnie może dziś coś w padnie przynajmniej jakiś zwrot kosztów
ciekawe jaka kasa za dwa dni dodatkowe nie nastawiam się na dużo kasy żebym później równowagi nie stracił z podłożem
Graj nie pekaj co będziesz z kasa robił banany je ten co jest poye... a pomarancze ten co zjada szarancze
No zobaczymy trzeba skrzynio palete sobie wziąć do banku zeby wlazly te
w sumie wszystko już mam kilka domów klika kobiet wpływy w wielkim świecie szczególności w Polsce to masz racje
Zbliża się potop z piorunami do południowej Polski.
tylko pamiętaj z domu najcenniejsze rzeczy tylko kupony reszta niech przepadnie z kretesem
Jutro koniec świata podobno nawałnica burzę nie ciekawie może być Wisłoka może wystąpić z koryta i zaleje Dębice
Nie żartuję.
Teraz nad Słowacją przechodzi wielka burza z ulewnym deszczem i jest już blisko Polski.
Teraz nad Słowacją przechodzi wielka burza z ulewnym deszczem i jest już blisko Polski.
To sie wie a to nie mój dom to niech go ku..kuryku nawet zatopi ja sobie zbuduje piekny na bogato a kto bogatemu zabroni
to blisko podkarpacia to nic do śmiechu mam nadzieje że tam wyszaleje a tu będzie już spokojnie
Janosik wiem to prawda ta pogoda nie napawa optymizmem człowiek chodzi w zimowej kurtce w maju to już przegięcie roku co zrobic jak sorry taki mamy klimat cyt.Bieńkowska
Kto ma autko to niech je przestawi na wyższy teren, aby nie popłynęło do Bałtyku.
No mnie nie zaleje ja od Wisłoki mieszkam 11 kilometrów to by musiał być naprawdę Armagedon koniec świata
była tego roku zima przełom 2016/2017 to by się wydawało że lato będzie okey czy wiosna ciepła i spokojna