Wpisy 2 880 067 – 2 880 166
3 maja 2017 17:15 → 3 maja 2017 19:25, 100 wpisów
Myvictory ja poprostu chce aby kurs zlotowki byl rowny euro wtedy jestesmy na rowni z zachodnimi krajami, albo obnizenie cen w stosunku do pensji
zarobki w Polsce są też zróżnicowane strasznie nawet nie porównując do zachodu bo tam to już kosmos
Laurcia:
Nie patrz na moje sprawdzenia, jak czujesz że masz dobre liczby to ...graj.
Nie mogę tak sobie napisać np: 4-5/5. Podaje to co mi wychodzi.
Nie patrz na moje sprawdzenia, jak czujesz że masz dobre liczby to ...graj.
Nie mogę tak sobie napisać np: 4-5/5. Podaje to co mi wychodzi.
ja się boje jednego jesli euro do złotówki jest takie jakie jest droższe niż
tam gdzie jest duzy przelicznik euro na walute (ukraina rosja) tam jest bieda
to co będzie jak ktoś ma kredyt w złotówkach a będzie euro przykładowo to co jak teraz się płaci np. 400 zł to jak będzie euro trzy razy tyle
Janosik wiem...po prostu czekam aż kiedyś wyjdzie Tobie naprawdę 4-5/5.....bo kiedyś wyjdzie, prawda?
nie to automatycznie jak mam 10000 zl to bede mial 10000 euro z zachodu kupie lepsze rzeczy 4 razy taniej
w sumie ktoś powie proste jak drut 400 zł to w euro tyle samo co 400 nic więcje czy na pewno
uczyłem się w szkole co to jest państwo że ma swoją walutę język i ppp
mysle ze polska powinna przyjac euro wtedy szybciej by sie rozwiala i bysmy wkoncu dogonili europe zachodnia mimo na poczatku niskich zarobkow
bo teraz to jest duszeniwe sie w swoich rzygach zlotowka gowno warta sama dla siebie w polsce
ciezko mi powiedzieć czy to było by dobre rozwiazanie gdyby gospodarka szła w dobrym kierunku to i złotówka mogła by być podwarunkiem że się bedziemy dobrze rozwijąc
ale z takim tempem wzrostu to nie dogonimy nigdy europy z poziomem zycia
jest pytanie czy zachód właśnie tego chcę by Polska była krajem peryferyjnym a zarazem blisko miała tanią siłę roboczą + konsumpcje czyli rynki zbytu
Uwaga;
Burzowa noc na południu i południowym wschodzie Polski.
Burzowa noc na południu i południowym wschodzie Polski.
Przerwa.
Myvictory>>
w przeciągu kilkanustu minut piszesz o sobie raz jako o kobiecie:
"no ja bym poszła spać z milionem he he" aby po pewnym czasie napisać jako o facecie:
"uczyłem się w szkole co to jest państwo"
więc?
w przeciągu kilkanustu minut piszesz o sobie raz jako o kobiecie:
"no ja bym poszła spać z milionem he he" aby po pewnym czasie napisać jako o facecie:
"uczyłem się w szkole co to jest państwo"
więc?
fajnie że wszystko tu jest bacznie obserwowane nawet błędy postaram się dla ciebie by sie to już nie zdarzało
Myvictory detektyw to dobra fucha popatrz ile kasy sławy ma Rutkowski następcę powinien mieć
tylko tutaj takbo to moja pasja gry liczbowe i wszystko co się z tym wiąże
Odkąd tu się zarejestrowałem to już nawet na Fb nie wchodzę bo to co mnie podnieca to się nazywa kasa gdy kieszeń pełna forsy to pociąg pierwsza klasa
szkoda że linki nie aktywne lub że nie można emotek dodawać innych
bylem w nd na zamku ksiaz babinka sie pytala w tunelu przewodniak co z pociagiem on na to nie wiem gdzie jest a po zatym jest tam kawiarenka jak i piwko zloty pociag
Angierski nigdy ni powiem pass chyba że się obłowie tak konkretnie
Noto trzeba wsąść do pendolino po szybką wygraną a potem przesiadka do złotego pociągu
M Wiktoria ja gram b skromnie od 150 do100 i tyle zbyt mało że by kupić i zbyt mało żeby zbudować np... a zabawa też kosztuje ja mam takie hobby
inni maja hobby inni ciuchy inni choc to nałóg zwal jak zwal inni maja wspomaganie biznesmenow w czerni dajac datki na tace inni podnoszeniem zelastwa do tego odrzywki itp tak czy siak kazdego kasa na co wydaje dla jednych to strata dla innych sposob na spedzenie milo czasu
Dokładnie tak jest każdy ma swoje zainteresowania w których szuka rozrywki i fajnego spędzenia czasu
a o to moja szansa na sukces gorace liczba 69
Pewniak MM 03
Parka MM 38,41
Trójka MM 31,34,37
Piątka MM 09,15,18,21,25
Dziesiątka MM 47,50,53,57,59,66,70,74,76,79
Pewniak MM 03
Parka MM 38,41
Trójka MM 31,34,37
Piątka MM 09,15,18,21,25
Dziesiątka MM 47,50,53,57,59,66,70,74,76,79
znalezli polski samolot z uzbrojeniem i bombami i szczatkami lotnikow
12 w mini zakladow nadanych wczesniej o 14 wpadlo 10 zl za to sobie wysle 2x10 w tym typowana 10
1x9 1x8 jak ts ma dac to ts da a jak ktos ma pecha to i tak palca w d zlamie ide sie puscic do zabki
1x9 1x8 jak ts ma dac to ts da a jak ktos ma pecha to i tak palca w d zlamie ide sie puscic do zabki
Przychodzi pracownik do szefa i prosi o podwyżkę. Szef na to:
- Podoba się wam praca u nas?
- Tak, podoba.
- To czemu mam płacić więcej za wasze przyjemności?!
Franek leży z żoną na kanapie, leniuc***ą, oglądają film. Jego telefon jest w kuchni.
Nagle słyszy, że przyszedł SMS. Niechętnie wstaje i idzie do kuchni. Czyta... SMS od żony:
"Jak już wstałeś, to zrób mi herbatę."
- Podoba się wam praca u nas?
- Tak, podoba.
- To czemu mam płacić więcej za wasze przyjemności?!
Franek leży z żoną na kanapie, leniuc***ą, oglądają film. Jego telefon jest w kuchni.
Nagle słyszy, że przyszedł SMS. Niechętnie wstaje i idzie do kuchni. Czyta... SMS od żony:
"Jak już wstałeś, to zrób mi herbatę."
To kto ma wiedzieć no chyba że wygrasz a Lee w co w Mini LOTTO w Ekstra Pensja
Nawet zlecialo było troche zamieszania jajonka rządziła zostalo okolo 30 wózków na jutro rano a go..mnie to obchodzi
A w sobotę powtórka a w LOTTO i Plus jak tam widziałem że miał pan 5 zlotych w pensje extra
A na jutro 9 Milionów w LOTTOtrzeba to wygrać i odejść na bogato