Wpisy 2 878 958 – 2 879 057
2 maja 2017 15:45 → 2 maja 2017 18:20, 100 wpisów
W miejscowości Gostynin padła wysoka wygrana w zdrapce Super 7
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Moim zdaniem więcej ludzi, by w to grało, gdyby liczby,które byśmy trafili w tych siedmiu nie musiały być liczone od prawej do lewej, tylko jakby ogólnie występowały w tym zestawieniu siedmiu liczb. Więcej, by wtedy było wygranych i ludzie chętniej, by w to grali. Już nie filozofuję
Za dużo, by było tych wysokich wygranych i TS, by poszedł z torbami
Puszczone teraz kabaretowo mini 49razy
10,18,20,26,33
10,18,20,26,33
http://wiadomosci.wp.pl/francuski-kandydat-chce-nalozenia-sankcji-na-polske-w-co-gra-macron-6116922863871617a
nie strasz nie strasz bo się zesrasz, sami niech se swoje problemy rozwiązują bo mają od liku niech nie straszą mam na myśli Macroniego
tak jest jak piękna ideały z doby rewolucji francuskiej nijak się maja do dzisiejszego życia gdzie to wolność równość i braterstwo
Wara od Polski obcym narodom usiebie mogą sobie dyktować warunki a nie nam Polakom
7 baksów znów nie dla mnie chyba chociaż nie ukrywam chciał bym jak większość osób chociaż plusikiem też bym się cieszył samym
Jak to ktoś mądry powiedział na lolhozie jeden na cmentarzu widzi krzyże a inny same plusy
rano przyjdzie w czwartek pierwsza zmiana czyli 16 godzin przerwy na kołchozie
Tylko pod tą flagą i pod tym znakiem Polska jest Polską a Polak Polakiem
Cześć dzisiaj coś powinni z tego wylosować, tylko nie wiadomo, w której grze 5,6,11,13,18,19.
Czesc Dzien flagi narodowej.
A co u was slychac ?
A potem bede sledzil mecz Real - Atletico, na jednym kuponie Real, a na drugim remis.
5= flaga. 6= Polska
Lucky 11,13,18,21,25,31,49,57,62,71,i było 7/10 lecz nie zagrane wczoraj wieczorem
Kolega chcial abym po piwie postawil nad jezioro przyszedl, bo dziewczyny niby tez kreca sie. To potem przyjechali sobie kupilem piwo Zubra, jemu dalem dyche, a drugi chcial Tigera.
Forsami no szkoda, ja dzisiaj 6/10 i parę oboków, ale to na sucho
A ja ciagle spozniam typowanie.
Może dzisiaj trafisz 6/6 w lotto w realu }}
Ogladam mecz Lech 0-0 Arka.
Lecę, powodzenia wieczorem
......
Real Madryt - Atletico Madryt - 2-2 , 1-2
AS Monaco - Juventus Turyn - 2-1 , 0-2
Juve - Atletico 3-2
Real Madryt - Atletico Madryt - 2-2 , 1-2
AS Monaco - Juventus Turyn - 2-1 , 0-2
Juve - Atletico 3-2
Lucky tak to jest że jak grasz czymś to nie wyjdzie a nie to masz
zdrzemlo mi sie zapomnialem o meczu lech - arka widze ze dogrywka
20,21,22,23,24,25,26,27,28,29
2
Ssz
44
22
08
05
ep
3
XXXXX
Lotto
10,19,35,X,X
2
Ssz
44
22
08
05
ep
3
XXXXX
Lotto
10,19,35,X,X
Karne panowie ?
A patrzeliscie na graczy z Tymbarka ? Szkoda ze mlodszy nie jestem z 15 lat. Ale chcialem sie i zapisac do klubu z A klasy co im kibicuje ITR Jeziorak Ilawa lider !!! Bylem na rozmowie z takim grubym w biurze. A kto gral z was w takiej lidze ?
Jeszcze chwila i karne
Jeszcze chwila i wejde na boisko.
Krzysztof c jeszcze chwila i trafisz 6/6
jakies pewniaki do 21:40 do multi mini???? eh mialem lottka nie slac pancia z rana zle mnie zrozumiala zdeczka mowilem 6 zwykla w multi a ta dala mi lottka
Real Madryt !!!
Hej, jeśli ktoś chce zagrać z nami w Lotto Plus to zapraszam na skylotto.pl.
Na chwilę obecną mamy w puli 52 złote, czyli gramy system 7 plus 6 zakładów prostych.
Pozdrawiam.
Na chwilę obecną mamy w puli 52 złote, czyli gramy system 7 plus 6 zakładów prostych.
Pozdrawiam.
Krzysztof c znalazles juz prace
Andrzej tychy bywam tam co dziennie prawie
Golllllll
jak narazie legia 3 tyle tez ma pkt do jagi i z jaga wyjazd nie jestem kibicem lecha jakos mi sie on widzi zreszta z tej calej 8 kto by nie byl to i tak z taka gra jaka reprezentuje to daleko nie zajedzie legia wg mnie zdeczka slabsza niz przed rokiem duzo dawal ten nikolic i prylowic czy jak im tam przepraszam niechce mi sie zagladnac w poprawne ich nazwiska
Zbigniew, miło mi. Czuję, że dopiero jak coś trafimy, to się rozkręci.