Wpisy 2 873 473 – 2 873 572
23 kwietnia 2017 20:16 → 23 kwietnia 2017 21:26, 100 wpisów
dziś nie czekam na losowanie dziś wolałem 1 kg pomarańczy i ciasteczka zbożowe hehe pewna odżywcza wygrana wczoraj ekstra pensja i duzy dziś odpuściłem sobie
Hey jak będę wisiał na zielonej 5/5 lub 8/10 daje skana a później nigdy więcej jak facet może chodzić w sukience i to czarnej obrzydliwe aby do losowanka
Mulagkilo pomarańczy dla ciebie kto nie świadomy to go uswiadom
jutro idę do wiedźmy to puszczę lotto na 10 losowań i myślę ekstra pensja puścić nie wiem chyba też na kilka losowań
Witam ponownie widzicie trzeba było wczoraj grać na jezioro łabędzie- 22, 10 kuponów, stawka x10 i 150 pln na czysto wygrane
A dzisiaj na 44
ja myślałem że zmienią i ekstra pensja będzie raz w miesiacu bo tak większosć Polaków dostaje wypłatę emeryturę rentę +500 chorobowe
albo raz na tydzień bo tak kaskę dostają w nie których krajach a oni wyjeżdżają codziennie coś im się w głowach po przekręcało
Mulag dobre
nic trzeba liczby wymyślać na wtorek ale w sumie jutro do lotto się udaje wiec na jutro liczby musze miec
ostatnio czterdziestki aż 3 były klika razy ale może passa na to się kończy
Ja dopiero swoje liczby podam przed samym losowaniem, żeby im trochę pokrzyżować szyki
80 to pewniak chociaż jak to z numi bywa może być obok 79
ja na wczoraj typowałem pewniaka 6/9 , ale okazało się że migrena
Cze. Wie kto gdzie padła szóstka , bo moja sąsiadka bardzo chce wiedzieć.
6 padla w Ochli
Chociaż z palcem na mapie nie będę tego szukał, to gdzieś w UN
Super szansa nigdy w to nie zagrałem i nie zamierzam w to się chyba nieda wygrać kilkanascie typowan i pare razy dwa złote smiech na sali
EU tego słownik mnie wkurza
Jakiś motorzysta połamał sobie gnaty na motorze.
Zgrywus.
Juve wyggra LM{{jez
Mulag ja już zagrałem w LOTTO Plus na wtorek liczby z typowania dobre idwa miliony Mulag bierz jak chcesz nie posadze Cię o plagiat
Krasnalka.
Dwa miliony na rozruch by oskubać ts,a ale pierwsze pieniądze z wygranej trzeba przepic
Nie grałem w EP i nie zamierzam.
TS do dzieła: EP jak Keno, co 4 minuty.
TS do dzieła: EP jak Keno, co 4 minuty.
Mulag miej pretensje do ekstra pensje nie domnie myśl trzeźwo i przytomnie
tylko liczby musze ustalić no i ekstra pensja mnie kusi by puścić
Ciągle się nad tym zastanawiam jak w super szwindlu przy takim znikomym zaangażowaniu graczy ktoś trafia od czasu do czasu te 2 000000
pasuje puścić na kilka loswoań lotto i ekstra pensja i już nie myśleć o losowaniach przez klika dobrych dni
Jak mawia Ferdek Kiepski, to się nawet fizjologom nie śniło
Coraz cieplej, klimat się ...ociepla.
Olsztyn: +2. Białystok +3.
Olsztyn: +2. Białystok +3.
Lucky ja niegram w s..s to graniczy z mega cudem w wirtualu tylko po dwa złote
Ja jeszcze ani razu w to nie grałem
Mulag nawet w płot nie trafimy bo dziś już nawet płotów ze sztachetami drewnianymi niema tak więc kicha i bęc
Przez to czuję się wygranym
W el clasico będzie 2:2
no moze onic się nie myślę upierać wszystko jest w tym meczu nieobliczalne
Do losowania