Wpisy 2 871 949 – 2 872 048
21 kwietnia 2017 17:54 → 21 kwietnia 2017 20:45, 100 wpisów
Dobrze, że ten cały hazard opiera się na cyfrach bo ze mnie taki analfabeta . Do Miłego Dziewczęta i Chłopcy
wczoraj w grze 1 z 10
było pytanie
ile jest
2 do potęgi 10
przypominam, że odpowiadający ma 3 sekundy na odpowiedź
było pytanie
ile jest
2 do potęgi 10
przypominam, że odpowiadający ma 3 sekundy na odpowiedź
http://wiadomosci.wp.pl/chcieli-uczcic-tadeusza-mazowieckiego-poslowie-pis-wyszli-z-sali-6114405835483265a
Lech P. - Ruch Ch. 1
Gornik Z. - W.Suwalki 1
M.Legnica - Z.Pruszkow 1X
Zag.Lubin - Slask W. 1X
Korona K. - Nieciecza 1X
Pogon Sz. - Lechia G. 1X
Sandecja N.S. - Ch.Glogow 1X
GKS Tychy - S.Olsztyn 1X
Ol.Grudziadz - Z.Sosnowiec 1X
Kedzierzyn - Belchatow 1
Gornik Z. - W.Suwalki 1
M.Legnica - Z.Pruszkow 1X
Zag.Lubin - Slask W. 1X
Korona K. - Nieciecza 1X
Pogon Sz. - Lechia G. 1X
Sandecja N.S. - Ch.Glogow 1X
GKS Tychy - S.Olsztyn 1X
Ol.Grudziadz - Z.Sosnowiec 1X
Kedzierzyn - Belchatow 1
nie zawsze piłkarze chcą awansować
ale jeśli zespoły z 1 ligi chcą do ekstraklasy
to muszą być właśnie takie wyniki
nie wykluczając oczywiście tam gdzie podpórki
wygranych
ale jeśli zespoły z 1 ligi chcą do ekstraklasy
to muszą być właśnie takie wyniki
nie wykluczając oczywiście tam gdzie podpórki
wygranych
boks
http://sport.tvp.pl/29923863/boks-mecz-towarzyski-brodnica-polska-niemcy
http://sport.tvp.pl/29923863/boks-mecz-towarzyski-brodnica-polska-niemcy
36,60,może być jeszcze osiem z mojego zakładu i bonus + 250 tysięcy moje8,10,16,22,26,28, 43, 46...
Nigdy nie mów nigdy z własnego doświadczenia wiem dotyczy to trzech kwestii życiowych mówiłem że nigdy a tu stało się
nawet typujac 8/10 co zdarza sie rzadko masz 90 mozliwosci wyrzucenia 2 liczb czyli system wtedy by dal 1x 8/8
No to system ratowałby sytuację np w mini jeszcze nie taki kosmos koszt
Forsami i tak zwykle jest suma wszystkich zakladow na 8/8 przez iles dni raz na jakis czas daje 8/8 z calej puli
Tylko najpierw trzeba coś ugrać żeby zainwestować i zliczyć się z ryzykiem wtopy
49 163 zakladow na 8/8 i nikt nie wygral ale po 8 losowaniach ktos trafi zwykle to bywa dluzej
A grajac na 8 ile czabyloby zakładów że by się coś mogło wygrać
Tylko moza robić duże skupienie na pewien zbiór liczb bo ile Polaków gra to każdy co innego a grając ze zbioru pierwszych 25 liczb kto wie
Forsami serio to powiem ci ze faktycznie trafia sie tyle jaka jest szansa raz szybciej raz wolniej, ale jakbys gral na druga 8/8 to moze musialbys poczekac te 22 tys zakladow, ale i tak wszystko zalezy od tego czy lepiej typujesz niz srednia
tylko jak trafisz liczbe to druga liczba trafisz z mniejszym prawdop. bo np. trudniej jest trafic w 19/79 niz w 20/80 tak samo pozniej 8/8 w 13/80
Czyli w dużym skrócie nie ma rady na to Ts to leprzy biznes niż złoża ropy ktoś miał łeb że coś takiego wymyślił nie robiąc nic albo prawie nic a kasa leci
to tak jakbys rzucal kostka i zapisywal trafione wyniki, ostatni wynik najgorzej trafic mozesz rzucac iles tam razy az trafisz rzadko bedzie wszystkie inne po 6 rzutach
Forsami nie no wiesz, szansa jest, ale trzeba miec jakies porownanie
bo moze to nie tobie a komus innemu sie poszczesci nikt nie wie komu im wiecej ludzi gra tym pewnie ktos kiedys trafi
serio mi program trafia tyle razy ile wynosi szansa matematyczna / ilosc losowan
Tak to się szczęści ktoś nie gra tylko sporadycznie a wygra a ktoś obowiązkowo inic ale to nie jest dniówka do przepracowania tylko ślepy los i basta
takze szansa to naprawde nie "zmyslona" regula matematyczna to prawda, oczywiscie nikt nikomu nie wmawia ze nie trafi, bo moze bedzie 1 szczesliwcem co mu sie powiedzie a innym nie (ale suma zakladow tez musi sie zgadzac) tak samo twoja suma zakladow wniesiona w gre im wiecej grasz tym masz wieksza szanse ze trafisz
no ciesza jakies wygrane, zeby tylko czesciej wchodzily niz szansa realna
Czasami się człowiek tak łudzi bo więcej zakładów zagra a na końcu okazuje się że więcej utopił i tak też bywa wiem znam realia jedna na milion...
tak tylko systemem masz rozne gwarancje na pewno nie grasz o 1-dna wygrana tylko o kilka, no ale sumujac te wszystkie szanse wzgledem ilosci liczb i systemu na pewno na starcie jestes przegrany (ale wiadomo ze nie zawsze)
Widziałem ostatnio w kolektorze ktoś trafił w lotto system na 8,a wygrana 21 tysięcy to już coś
system daje to samo co skreslanie 1 zakladu przez ilosc losowan = wielkosc systemu tylko jak trafiasz ponad srednia np. w ciagu 100 losowan 2x 5/10 w lotoo niz 1 x 5/10 i np 3 x 4/10 to kiedys ci przyniesie wygrana
no trafil ale z reguly liczac tych wszystkich ludzi co grali wiekszosc z nich udupila
dlatego szczescie jest odwrotnie proporcjonalne do szansy matematycznej, im mniejsza szansa tym szybciej mozna z tego jakies wygrane wylowic np. 6/12 itp
jakbym trafil cos wlasnie 1:200 tys to porownywalne z 8/8 np. 11/15 liczb
Tylko puszczając system możesz odrazu wygrać a pojedynczy zaklad na dziesięć losowań to nie to samo a przy systemie ryzyko utraty dużej forsy zawsze jakiś mankament
dlatego ja jestem zwolennikiem grania malym systemem na 4 zaklady na jakas wieksza ilosc liczb np. na 15 przez dluzszy czas
i liczylbym albo az sie zejda albo jak trafie wieksza ilosc liczb
To by trzeba było rozpisać system na kilka zakładów czy się mylę
nawet system na 15 liczb
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
1, 2, 3, 4, 5, 11, 12, 13, 14, 15
6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
1, 2, 3, 4, 5, 11, 12, 13, 14, 15
6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Żeby ta ekstra pensja była po 1,25przy układzie 5/35 to kto wie już nie licze na miliona w ratach tylko 25 tysięcy za pięć trafień bez dodatkowej liczby
Forsami no wlasnie wolalbym zeby byla tansza i bardziej trafna
milion masz oprocz dodatkowej to masz 250 tys i 1,25 to masz 60 tys
Witam rozgadanych Wy swoje, a TS i tak swoje... Zwróćcie na to uwagę, że ostatnio nagminnie powtarzają liczby w takich grach jak lotto i lotto plus ciągnąć kumulację za uszy, a także ekstra przekręt- chyba tylko naiwni jeszcze wierzą, że to tylko przypadek z tymi losowaniami. Mądrzy poszli po rozum do głowy i już nie grają tak jak kiedyś, stąd ich wpływy z obstawionych zakładów spadły. Za niedługo ludzie całkiem przestaną grać i ich zachłanność wyjdzie im bokiem
czyli jakby kosztowala 1,25 i by byla bez dodatkowej to masz 60 tys glownej wygranej
Dlatego 5zlotych odstrasza na tyle żeby nie śmieć ryzykować a amatorzy tej gry zawsze się znajdą i kasa ts pełna
w multi wygrasz tyle ile ci dadza w mini mozesz sie podzielic mimo ze szansa trafienia ta sama
Teraz trafienie 3/3 w MM graniczy z cudem, nie mówiąc już o 7/10 czy 8/10