Wpisy 2 869 668 – 2 869 767
18 kwietnia 2017 18:06 → 18 kwietnia 2017 19:17, 100 wpisów
Dobra nie róbmy z poważnego portalu www gołe stwory pl bo nas Pasko wywali
Wizard wyślij do TS zdjęcie z urodzin gdzie na torcie 65 świeczek Ponoć dają wtedy te 5000 do końca życia
Wizard Już Cię widze jak idziesz do domu uciech a tam cennik; 200 zł w łóżeczku 50 zł na podłodze. Wyciągniesz kalkulator podliczysz budżet i powiesz a co tam za 200 zł poproszę ...w łóżeczku ? ...nie nie 4 razy na podlodze
Ja dziś zagram we figóry Poskreślam na pukonie kółka krzyżyki kwadraty i trójkąty
Chłopaki nie żebym się wtrącał ale też mógłbym coś zaproponować skreślcie też znak ?
Dobra chłopaki. Wiecie przecież, że ja Wam jak Najlepiej to i mnie lżej będzie
Święta święta i po świętach Trza powoli choinkę ubierać, żeby znowu nie było na ostatnią chwilę
Kędzior13 Ja zawsze rozporek rozpięty jak harleyowiec by poczuć wiatr we włosach
Kędzior do WC jak pójdziesz to nie musisz wlączać TV to samo gówno
Poprzednio grałem w kapeli rockowej na trójkącie alem wygiął instrument i mnie zwolnili
Policjanci z drogówki są jak małe dzieci. Przejeżdżając obok nich zawsze należy zwolnić, bo nigdy nie wiadomo, kiedy jeden z nich wybiegnie na ulicę, trzymając w ręku lizaka.
gabriel
Lotto to taka gra od miliona weźmie jednemu da pensja codzienni
Angierski ja myślę że to kwestja czasu był twój szczęśliwy numerek potem joker a teraz pensja wszystkie gry na dziwnych kosmicznych przemianach
Forsami no taka gra za 5 zl kogo stac na puszczanie po kilka zakladow
Forsami racja z tym jokerem to niewypal, szczeliwy numerek tez, moze i ta z dodatkowa liczba tez nie wypal
gdyby bez dodatkowej liczby grac (4xzaklady) to 20 zl jeden zaklad
5zl codziennie chcąc grać w miesiącu to kosmos wydatek kogo stać niby złudzenie że 5 z 35 łatwo trafić a teraz to już całkiem po ptokach
wszystko zalezy wiec od szczescia tutaj nic sie nie wykombinuje
Najlepiej było by grać w jedną gre bo na wszystkich frontach ciezko tylko jak to zrobić? Mini najtańsze ale ja w mini ciężko to widze nic nie w chodzi ale grać trzeba bo kasy potrzeba a czy wygram to czy wygram to xyz?
grajac nawet stalymi liczbami kiedys cos trafimy, ale pytanie czy wiecej niz wtopilismy to powiem raczej tak
im wiecej zakladow tym lepiej, no ale nie kazdego stac zeby grac duzo i czesto
Wytypowalem w tamtym tygodniu w pensji i w realu 80 zlotych ale co mam z tym zrobić najlepiej pomnożyć wiem dac dalej na pensje utopić graç w co innetopie ija ale czekam z drugiej strony na ten jeden złoty strzał jak narkoman
wychodzi na to że więcej zakładów i wygrywa przeważnie osoba która da dużo kaski to widzę że się sprawdza