Wpisy 2 869 568 – 2 869 667
18 kwietnia 2017 17:31 → 18 kwietnia 2017 18:06, 100 wpisów
Menstar zagrałem jeszcze raz a kto Milionerowi z Dębicy zabroni
A mi się spindolila Zielona działa tylko mini i połowa c emotek..
Jak mozna wygrać nie grajac toz to debilizmjak nie tu to tam kasa pójdzie ale ok dalej pracuje saper3
Mi dziś kasę zjadł stomatolog
Mulag puść radio hit Eris is my home girl to paciorki spadną Rzydzowi
Jo mam jeszcze 2 do roboty
Ja chodzę do jednego i jak co to o tam przed
Wiz a ko ci wyrwie dobre zęby
ja się dziwie ludziom że chodzą do stomatologa inni chodzą do dentysty
Wiz a ja mam wonskom...
dobre nie ale jakos zaniedbalo sie i polecialy z 8
8 razy 150 zl tyle do przodu na multi
8 razy 150 zl tyle do przodu na multi
co w domu nie kombinerek czy obcążki by wyrwać tak trudno wyrwać i kaska zostanie na lotto
Mulag puść nanecie filmik jak to się robi
Krasnalek
powiem Wam autentic history z końca lat 90 , matka kiedyś poszła prywatnie wyrwać ząb , po godzinie jak znieczulenie minęło wyjęła wacik i brakowało 2 zębów , zadzwoniła do tej przychodni to powiedzieli że drugi był gratis wyrwany
Krasnalek staremu się podobały się gacie
ale już w Japonii co nie którzy bardzo bogaci dostają w dziąsła korzeń
no ja palę tylko że w piecu to nie wiem czy mnie to wyklucza czy nie
drogie no ale dziś 17 milinów mam to se pozwolę na zęby z pewnością czy frak ubiorę pójdę wreszcie jak człek do teatru, muzeum czy filharmonii
to robilem z takim angolem 40 lat i bezzebny i mowi mi ze teraz zbiera na porsze
przynajmniej języka nie odgryzie się jak się zębów nie ma lub co innego do ust wkłada
Dziewczyna robi lodzika w aucie na postoju i wali w nich śmieciara. Policjant mówi do kierowcy..i widzi pan , panu się nic nie stało bo miał pan zapięte pasy a ta pani teraz tam leży z pańskim fitkiem w zębach
Dobrze, że se przerobiłem telewizor na automat lotto. Nie musze z domu wychodzić bo pada. Wkładam w szczelinkę i poszło