Wpisy 2 868 527 – 2 868 626
17 kwietnia 2017 15:23 → 17 kwietnia 2017 17:28, 100 wpisów
Menstar wole sobie wygrać w LOTTO 17 Milionów lub w LOTTO Plus miliona każdą forse przyjme tylko ryba nie bierze
http://finanse.wp.pl/kat,1033691,title,5-tys-zl-pensji-przez-20-lat-Od-wtorku-bedzie-mozna-wygrac-Ekstra-Pensje-codziennie,wid,18752772,wiadomosc.html
Witam ma mi przysłać chyba w tym tygodniu miał nawał świąteczny tak też myślałem

Sebol zatypowalem dużego na pasko wybiore jakąś szóstkę puszczę w realu jutro 17 Milionów w LOTTO trzeba zgarnąć
Legia nie wygra nie ukrywam ze byl bym zdziwiony by legia nie zostala mistrzem
Pewnie gra Kosecki i znów mu spadły portecki noto jak Legia będzie mistrzem

Menstar jaraj sie lolhozem i logistykom graj w mini nie palgłupa
Nikt sie nie leje

U mnie pada deszcz ze sniegiem
Ostatni raz oblany zostalem 2001 i to wojsku
To wina internetu
2002 roku przez okolo 30 minut gonilem z pustym wiadrem tak dla jaj by kobiety wystraszyc jak dolatywalem i chce ją oblac a tu puste wiadro i nagle młode kobietki dobre to bylo
Jedna uciekała prze demna chyba 500metrow dogonilem ją i z pustego wiaderka mierze w nią ona widzi ze mam puste wiadro rozplakala sie i buzi mi dała 2002 rok to bylo nie oblalem zadnej tylko udawalem ze mam wiadro i biegam za nimi z woda
Lecę pa na piwo

już proszę nie polewać bo nie mam co na siebie włożyć
wszystko mokre
wszystko mokre
gramy multi 1x9 1x8,1x5,1x6, oraz od wczoraj multi 101/10 na 5 losowan narazie 2x4/10 padło,oraz 4xmini
ostatnio ciagle w plecy dzis troche se pozwolilem z drinkami browarkiem i se typnolem he he
ja mam własne z multi 2 stare i jeden dodatkowy
mini z maszyny 2 zakłady i stałe własne zaszalałam dziś za to co TS
mini z maszyny 2 zakłady i stałe własne zaszalałam dziś za to co TS