Wpisy 2 867 956 – 2 868 055
16 kwietnia 2017 22:46 → 16 kwietnia 2017 23:58, 100 wpisów
Multi Multi na dziesięć ważne do wtorku o bonusa sie zagra Mulag Milionerem będzie
forsami tobie też życzę milionów w sumie chyba nie ważne czy w lotto czy multi ważne by siadło
Nie mam parcia na szkło a na wygranie zawsze. Jak to będzie to i szkło artystyczne unikat
Już na FB nie siedzę to jest forum dlamnie lubie grać mam żyłkę do gier liczbowych ktoś inny do handlu
da vinciego nikt niesponsorowal i uznali go za wariata, zostal doceniony po smierci
Mały ocet próby nuklearne robi maocetungz Korei rozpadniemy się w kosmiczny pył i Bedzie po graniu
no tak ja jestem dumny ze jestem mecenasem sportu i kultury oczywiście jestem jednym z wielu
Ja chce wygrać za życia a nie nad grobem tu iteraz teraz i już a nie za stolat jak nie będzie nas
najgorzej się nastawiać to może nigdy nie nastąpić prawdopodobieństwo wygranej prawie zerowe
ja to traktuje jako zabawę choć wiadomo chce wygrać ale zdaje sobie sprawę z szans
Saper-Mylisz się-da Vici był sponsorowany i to nie przez byle kogo
mialem dzisiaj trojeczke naszykowana 61,65,69 ale mysle ze zbyt piekne i w pospiechu wyjalem 69 a wstawilem 74 i pupa wyszla
Mulag na to żeby wygrać to trzeba zainwestować w systemie na 12 liczb LOTTO Plus i kilo bananów
gonzaga 2017-04-16 (23:11) Scyzorykowo
byl ale do czasu pozniej wariata z niego zrobili
byl ale do czasu pozniej wariata z niego zrobili
z reszta wszystkich wielkich odkrywcow uznawali za zycia za cudakow i wariatow
Nie każdy jest godzien ja tu czekam 15lat mnie się należy Mulag
wyrosłem z nastawiania się na wygraną ostatnie trójki jak wygrałem to patrzyłem na wygraną dzień później bo akurat czasu nie było by zobaczyć jak patrze to nic nie wpada czyli widze po sobie żadnego nastawiania się na wygraną lepiej mi wychodzi
Forsami takich jak ty po 15 i po 20 i 30 też są milony i też czekają nie mówię o sobie
szkoda że lotto nie zapisuje ludzi ile lat grają to moze jakiś bonus by dla takich ludzi dali oczywiście udokumentowany takimi latami grania
oczywiście pisze tak hipotetycznie nic takiego nie ma i nie będzie
zawsze wygrywa lotto i to dziennie spore milionki a w miechu nawet nie chce pisać ile to jest a ta mikro sumka do ludzi
Dobry wieczór wszystkiego najlepszego z okazji Wielkanocy: zdrowia, wiele radości, pomyślności, szczęścia, dużo miłości, dużo pieniędzy, mokrego ostro dyngusa, spełnienia marzeń, wygrania w różnych grach pieniędzy, zdanych egzaminów, samych sukcesów zawodowych.
Jak by to wiedział to bym był objęty tajemnicą ale nie trzeba być tam by sobie wyliczyć ile zgarniają
Mini też ważny jeden zakład na jutro czekam na kuponik LOTTO Plus nie będę narazie dublował
poniedziałek święto to nie przyjdzie a czy na wtorek już dostaniesz moze być np w środę ciezko ci doradzić
8,10,16,22,26,28,36,43,46,60,Multi y mini 6,15,23,31,39 Mulag podaj swoje będzie nas dwoje
znowu mi nie wyszło w życiu ile tego słuchać ja też tego słucham ale ty już 15 mam podane w profilu
pasuje razem systemowo się złożyć na kilka losowań kaską sie podzielimy bo w pojedynek nic nie będzie
Mulag zalad pomoże dadzą kredyt zagramy ty załatw kase ja będę kreslil kupony systemem na 12liczb LOTTO i Plus jest nasz
he he tyle banków w mieście z pewnością jak każdy z banków da starczy na systemowe na kilka miechów
później parabanki a później od ludzi w czarnych płaszczach z cygarami
Forsami-Piłsudski opowiadał o napadzie bandytów na dom warjatów
trza ludzi uświadamiac by kupowali bo w lotto nie wiadomo jeszcze kołchoz upadnie i pójdziemy pod most
Zapodaj tu typy do multi bo chcą wygrać11,13,18,21,25,31,49,57,62,71
chcę wygrać wreszcie kupić kafelki bo w łazience lamperia stara odpada wanna na cegówkach ja chę normalnie zyć