Wpisy 2 867 856 – 2 867 955
16 kwietnia 2017 22:01 → 16 kwietnia 2017 22:42, 100 wpisów
Mulag nie ma oco ci co niegrają a wolą kilo pomarańczy i kilo bananów też nie płaczą
https://www.multipasko.pl/typowania/islandorka30-5/multi-lotek/
Bierz nanerwy a nie zielenizne Mulag Milionerem będzie moja okolica Dębica miasto sławne będzie
islandorka wczoraj 4/5 w mini
wiedźma ma dobry urok kilka trójek w jednym miechu i na początku kwietnia znów trójeczka
trochę cierpliwości i będzie lepiej w najbliższym czasie oczywiście określonym do tego roku dosiego 2017
Już obmyslam liczby na wtorek na te 17 Miliony w LOTTO dam te co w typowaniu jak zwykle stałe sze$
dobra zmiana
http://finanse.wp.pl/kat,1033781,title,Wielkanocny-koszyk-drozszy-niz-rok-temu-ale-500-ratuje-sytuacje,wid,18751582,wiadomosc.html
http://finanse.wp.pl/kat,1033781,title,Wielkanocny-koszyk-drozszy-niz-rok-temu-ale-500-ratuje-sytuacje,wid,18751582,wiadomosc.html
Graj Mulag wygraj i zostań milionerem daj siostrzeńca niech ci na pisze weź kredyty zagraj dla jaj
krasnalek zaraz wyniki
Systemowe granie w LOTTO Plus na 12,skre$leń i 17Milionów jest twoje
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
krasnalek jeszcze chwila
Brjan dlamnie chetnie lubie wytrawne i pół wytrawne a moje wino numer 1 to Celebro Francuskie Lub Chiszpaňskie polecam wszystkim miłośnikom wina smakoszom
krasnalek śpisz czy czekasz na wyniki
45
45 bo nie trafiłem
Mulag każde ma siare im leprze tym mniej siary chyba że lubisz baryłkę albo kawalier kwiat jabłoni Bieszczady
totalizator dawaj wyniki ile krasnalka trafiła
forsami jak dziś ile wygrałęś
Lepiej tu o LOTTO piszmy jak tu wygrać szukam weny na sześć liczb
Bonus Multi Multi: 110 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Zbyszek ja nie wygrywam ja przegrywam przynajmniej nie sciemniam jak nie kt
krasnalek jeszcze kilka sekund
Zbyszek ja nie wygrywam ja przegrywam przynajmniej nie sciemniam jak nie kt sprawdz mój profil
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
przecież to proste masz 49 w lotto i masz wytypować z 49 te 6 które wyjdą to proste jest każdy daje te 6 liczb tylko troszkę się różnią od tych w losowaniu
krasnalek 34,90 zł
ile zakladow krasna mialas?z maszyny?
Zbyszek wieże ci że wygrywasz ale ja nie ale to olewam grał będę
nikt się nie myli i nie daje 7 skreśleń w lotto i to nie wystarcza by wygrać ja tego nie rozumiem
Krasnalek dlaczego się cieszysz z tego że za 4/5 w mini jest 1333 zł ?
zbigniew a za 4/5 1 133,80 zł ale to dziś kór nie wczoraj
forsami ja też przegrywam i nie ściemniam że wygrywam bo po co ściemniać jak na razie kilka trójek i tyle
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Zawsze wygrywa lotto o tym trzeba pamiętać i to sporo ale w tym też ludzie co nie którzy chodzi tylko by w słowie nie którzy był ktoś z nas
astrolog ja też ale pisanie o wygranej przez miesiąc jest męczące
raz no może dwa wystarczy
raz no może dwa wystarczy
Jestem za tym aby gracze wygrywali jak najwięcej.
krasnalek tylko ich nie zalej