Wpisy 2 867 556 – 2 867 655
16 kwietnia 2017 19:20 → 16 kwietnia 2017 21:09, 100 wpisów
janosikboisz się moich liczb
pincet minus
podobno pieniądze na to bykowe będzie pochodziło z nowego podatku
na dziś 50 zakładów mam w mini i jeden exp
a wy grocie
gryks , nie myślę dziś logicznie poszczę Twoje w ciemno , jak coś wpadnie masz udziały
przed dinozarami
krasnal kiedy trafie 5/5
krasna ja na wieczorek mam tylko 9 nadana wczoraj wieczorem jak narazie nic i raczej sie nie zanosi by cos bylo a te co podalem mialem na 14 i nic
W Polsce w okresie po 1945 roku potocznie nazywano w ten sposób podatek (a właściwie podwyższoną kwotę podatku dochodowego) płacony przez osoby bezdzietne, nieżonate i niezamężne powyżej 21. roku życia (od 1 stycznia 1946 do 29 listopada 1956), a później powyżej 25. roku życia (do 1 stycznia 1973)
ide sobie jeszcze drina walnac setka troche nektaru bananowego i z czarnej porzeczki
coś strasznego
gryks u mnie mini z maszyny dwa zakłady i 2x10/10 stare zakłady może znowu coś wpadnie
to ja mam płacić za to że ktoś chciał se narobić bobasków coś strasznego było
tak zgadza sie straszne kazdy ma prawo zyc jak chce czy z slubem czy bez z dziecmi czy bez z wiara czy bez wiary
mulag a teraz co nie placisz poniekad na te 500 plus co nie co podrozalo co nieco drozeje wymyslaja co rusz nowe podatki jak ost wymysl pana z tvp by posiadacze aut placili abonament bo maja auto przeciez a kasa by szla do tvp
ma wejść ustawa kto gra w lotto będzie liczone do emerytury jak dożyje
a czy Tusk nie obiecał ze zniesie abonament za TV i co słowa dotrzymał
mój sąsiad ma trójkę dzieci z żoną nie pracują 1500 mają i rodzinne a teraz sąsiad mi mówi że chyba 4 dzieciak będzie bo większe wydatki planują
muszę wyjść przykryć hortensje , ma być w nocy -3 , jak pomarzną żona weźmie rozwód i będę płacił bykowe
nie mam tv mam tylko neta i tak od paru latek i jest mi dobrze bez tego pudla nie raz lukam u tesciow jak nic nie bylo tak nie ma a jak jakis film leci to przerywaja reklama ktora nieraz trwa tak samo jak film miedzy reklamami a teraz przerywamy film by nadac reklame
a wspólnota zrobiła remont a oni komunalni za frigo i remont bloku
no ja to pudło pod nazwą tvp wraz z ekranem dawno za okno wywaliłem net tylko + radio
Korea Północna dokonała w niedzielę rano, czasu lokalnego, próby wystrzelenia pocisku balistycznego, ale test zakończył się fiaskiem
dzień zagłady się zbliża
dzień zagłady się zbliża
w B-stoku w urzędzie skarbowym zabrali wszystkie radia z pokoi żeby nie płacić
z 1 str to dorze islamisci jak mrowki sie mnoza i zalewaja europe a ci dziekuje piknie za goscine frajera biorac social itp wkrotce bez bomb wygraja a wiekrzoscia
zbigniew za ta nie udana probe nie jeden juz wisi lub jest zjadany przez psy
wiem
Uwaga:
Noc z mrozem do -7 na północy Polski.
Teraz Olsztyn, Suwałki: +1.
Noc z mrozem do -7 na północy Polski.
Teraz Olsztyn, Suwałki: +1.
już mam dość jedzenia , a jutro do teściów i znów do oporu uffffffff
kreańcy z północy ostrzelali rosyjski traktor
traktor odpowiedział ogniem z ckmu i oddalił się do przebywających w odwodzie trzech rosyjskich kombajnów rolniczych
traktor odpowiedział ogniem z ckmu i oddalił się do przebywających w odwodzie trzech rosyjskich kombajnów rolniczych
Kumulacja << 17 000 000 >>
Największy przekręt... TS.
Największy przekręt... TS.
jaki przekręt ? ,,, ludziska albo nie grają albo nie mogą trafić tak prostych numerków
Mnie chodzi o prognozowaną wysokość kumulacji.
Z 9 000 000 TS wydumał sobie skok na 15 000 000 w święta. Doszło tylko do 12 500 000.
Z 9 000 000 TS wydumał sobie skok na 15 000 000 w święta. Doszło tylko do 12 500 000.
Przerwa.
krasnalek grasz dziś
krasnalko poszłaś spać

wysłałem kolegom w pracy zdjęcie mini 4/5 gratulują mi
fiolka
mama wygrała