Wpisy 2 866 576 – 2 866 675
15 kwietnia 2017 20:06 → 15 kwietnia 2017 21:28, 100 wpisów
czytaliście posty od numeru 1 do 500plus to było 2007 roku Pasko był bardzo AKTYWNY wtedy
Wesołych świąt wszystkim graczom i wygrywajacym smacznego jajka i jak będzie deszcz to mokrego śmingusa dyngusa allejuja i do przodu by si dążyli i prazubra się pilo
https://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE
Guns N' Roses - November Rain
to poezja byla jest i bedzie to co dzis czasem gniot bez urazy
Guns N' Roses - November Rain
to poezja byla jest i bedzie to co dzis czasem gniot bez urazy
hey tym co weszli tym co wejda........... zbigniew no co chcesz podziwiac kobiety czy byc moze kobiety pod burka rurka i nie wiesz na co trafisz czy bedzie to kobieta czy no wlasnie co
Gryks nie chce ci wazelinić ale Guns n Roses to mój zespół Nirwana itd Red Hot Chili Pepers to moje klimaty
gryks jesteś
Do losowania jeszcze trzeba trochę czekać ale to nie to samo co u dentystu sadysty
na zaćme trzba czekać do 2026roku
sory nie wiem jakie są kolejki
Dwie nagrozniejsze choroby człowieka alcchaimer i sraczka lecisz a nie wiesz gdzie
540 tysięcy ludzi czeka na zaćme w Polce
Kolejka do usunięcia zaćmy. Ile poczekamy? Nawet pięć lat!
ale żeby rodzić na podłodze bo nie mają łóżek wolnych
Tak sie dzieje po ruskim spirolu ja też pieniedzy nie widze o wygranych niewspomne
Menstar rilax i kilo pomarańczy i kilo bananów starczy baranom z lolchozu żeby się udało
Alleluja Alleluja Alleluja niech LOTTO nas nie buja
forsami jak ci idzie
forsami jak ci idzie
Zbyszek szału niema trafilem w srode pensyjke w realu i typie 80,zeta troche zagrałem było troszke lewizny postawilem Multi na 7,losowań dwa zaklady na dziesięć LOTTO Plus 5 sztuk i mini
forsami jak ci idzie chodzi o żone
islandorka MĘŻA nie ma
puściłem
Na ile losowań czy reklamówka jednorazówka a w tych wcześniejszych wygrałeś coś wróciło się
na dziś na jutro nie mam
janosik mam problem mam propozycje żenić się czy nieeeee twoja decyzja
Nie grałem dzisiaj.
Precz z TS.
Precz z TS.
Menstar jedziemy we wtorek na Rzeszów na Geodetów 1 po miliony odwiedzimy Admirała Pasko anie do lolhozu
Słownik ortograficzny.
Zmarła Włoszka, która przeżyła ... 117 lat.
21:4już mi moje liczby wychodzą jak w LOTTO Plus to znak że Wygram 15 Milionów w LOTTO Plus
pasko
Pasko Alleluja Alleluja Alleluja proszę o mnie pamiętać czekam mam nadzieje że kiedyś staniemy oko w oko w Rzeszowie a nie w Maroko
Forsami: przez tyle lat jeszcze o nikim nie zapomniałem jeśli chodzi o ligę, więc o Tobie też nie zapomnę, spokojnie
gorączka przedświąteczna dała mi się we znaki, ale zaraz po świętach roześlę kuponiki
pasko grasz gry w lotto
Kochani wszystkim wesołego Aleluja bogatego zajączka mokrego dyngusa i kurcze zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia!!!
Pasko
pasko ileś najwiecej trafił wreaalu 1,2.3 to się nie liczy
Kto zgadnie lub poda najdokładniejszą sumę jak zbierze dzisiaj TS.
Ja podaje: 13 900 000 zł.
Ja podaje: 13 900 000 zł.
ja 500 plys
plus
15Milionów napewno bo tyle mam obiecane sam dużo puszczalem żeby innych zachęcić
Pasko.
Pamiętaj!!!
Czekamy na "wiaderko z wodą".
Pamiętaj!!!
Czekamy na "wiaderko z wodą".
dawac losowanie
bo czekam na mikołaja i swięta
bo czekam na mikołaja i swięta
wasyl
wasyl ile dostajesz emerytory
zibi przeliczyc ci w euro czy w pl
jesteś górnikem