Wpisy 2 861 981 – 2 862 080
9 kwietnia 2017 00:27 → 9 kwietnia 2017 07:29, 100 wpisów
tak jak pani w kiosku mowie
nie trafilem bo za latwe i oczywiste numery byly
nie trafilem bo za latwe i oczywiste numery byly
nowożytnego nie było pamiętaj o tym a w nim moja wygrana pamiętaj
Wizard gdzie ty grasz w jakim country i wco że tu o funtach piszesz Anglia Szkocja?
a ostatni numer wczoraj w euromelonach 50
a dzis w toto tez 50
14,23,45,50 dawalo 65 tys zl za kazdy zaklad
a dzis w toto tez 50
14,23,45,50 dawalo 65 tys zl za kazdy zaklad
jo jo jeszcze w ang ale lece do ciemnogrodu rozwalic multi w tym tyg
bo my w kraju mlekiem i miodem płynący i nie wiem nic o melonach chyba ostatnie w tym sezonie melony
Żebyś zdążył przed świętami Bo my trzej muszkieterowie Mulag Menstar i Forsami bierzemy sie ostro do du...Panu Bonusowi550w pasie wysoki na 250
No ja tak próbuje ale życia mi chyba braknie karnawału niema ale zabawa jest dzięki LOTTO nie ma nic za darmo
żeby wygrać trzeba grać to przecież proste tylko liczby za bardzo się kręcą
niech sie skupio i dobrze dajo pewniaka
48 patrze i dal, 23 dala, ale taki gryks to zawiodl dzis
48 patrze i dal, 23 dala, ale taki gryks to zawiodl dzis
pomarańcze bez numerów określonych to się będą kręcić aż się słońce wypali a to na zstąpi za miljardy lat a ja ma kulki z numerami sznase wieksze
Bo za sto lat nie będzie nas jak na weselu się spiewało przy stole
potrzebowalem tylko 2 zakladow zeby na kolege z pracy wygrac dzis 4 tys zl
bo ma w kwietniu urodziny 23,4
4,23,45
14,23,45 ale bym sie smial z niego
bo ma w kwietniu urodziny 23,4
4,23,45
14,23,45 ale bym sie smial z niego
Wizard tak z ciekawisci gdzie ty widzisz numery że dochodzą czy nie na mapie
opaki i dopelnienie tropow
indina jones i zaginione kule multilotka
indina jones i zaginione kule multilotka
O przypomniało mi się 7audi wydawać pomysły na hasła do kumulacji 7Milionów jak...
są tylko te prawdziwe są drogie nie każdego stać ale można na raty u mnie w mieście chodził miś chwilówka
nic przygotowujemy się mentalnie do nie spania przed poniedziałkiem
Puszczam dziś mini dwa zaklady jaden kary drugi gniady 1,4,12,34,35 -,6,15,23,31,39 a tu nigdy nic nie wyjdzie ale itak puszczę
A uszka były a kolanka były a koguty były były a 4 taty moc byly do kotłowni się schowały na dziś
Takiego dialogu to nie powstydziliby się sam reżyser Misia za 10 lub 20 lat to i osly będą pod ochroną,powodzenie,dobranoc
forsami wyśpij się byś siłę miał utrzymać palmę kolorowych snów wszystkim życzę
Spokojna twoja wyłysiała dynia siły starczy starego kinomana nie musisz prosić o bezsenność moge nie spać całą noc
a rób jak chcesz tylko żebyś z tą palmą do lotto nie zawędrował a z kuponami do kaznodzieja by ci kupony poświecił bo wiesz zmęczenie robi z człowieka czasem psikusy
Wszystko widzę. Całują się Lewy przy tym ściskaniu żeby Ci Palemka nie dygła
Nie mam palmy poza tą, która mi odbija więc wezmę w rękę Nic się nie stało Lewy nic się nie stało
Skrzacie a jaki tam ze mnie anioł Masz na myśli tą starą rawkę po dziadkowej Ukrainie która sterczy nad moją głową jako aureolka ?