Wpisy 2 859 088 – 2 859 187
5 kwietnia 2017 22:30 → 5 kwietnia 2017 23:59, 100 wpisów
robala 36 podobno ostatnio widziano wraz z ucodzcami na granicy tureckiej
zresztą i tak nie posiadał polskiego obywatelstwa
robili czystki przed Światowymi Dniami Młodzieży i.......
robal 36 trochę ciemną karnację tak jakby był okopcony dymem
niskopochylony a jak twoje pochylenie jeszcze jest pół metra do ziemi czy już mniej ?
miał
mniej ?
ostatnio było 50 cm a teraz ile jest ?
okopcony dymem ? Może robił grila ?
o jeszcze jeden idzie spać
dobranoc
Sebastian_M a wędziłeś kiedyś kiełbasę w beczce?
Jak to krawcem ?
nie wędziłem jeszcze kiełbasy
wszystkich
znowu plajta 3/7 i 3 pustaki
trójka którą typowałem na 14 weszła wieczorem wpis 2 858 459 , ostatni TS często mi ten numer wywija
znowu plajta 3/7 i 3 pustaki
trójka którą typowałem na 14 weszła wieczorem wpis 2 858 459 , ostatni TS często mi ten numer wywija
niskopochylony sam mi powiedział że jego nos jest zawsze od ziemi 50 cm takie ma pochylenie i mówił że coraz bliżej ziemi
dziś nic
strasznie słabo
tata
znałem kiedyś krawca fajny chłop z niego był ale niestety był homoseksualistą
Brian, pilnuje jej bo mam ładne 2 zestawy na nią , wchodzą prawie co miesiąc
A on jest kaleką ?
jestem forsami
niskopochylony ty jesteś forsami ?
Podawałem również numery z ekstra pensji do keno 2,5,8,23,35 i masz tu calą piątke z 22):34 zibacz ale jaja nie ugadnie o fcuk
A z pensją się dzisiaj pozegnalem definitywnie na codziennie granie mnie nie sta
No być tu człowieku mądry i pisz wiersze jak tu pieniądze uciekają z przed nosa
Brian niegram w keno tylko porównuje ale to itak nie ugadnie i sie nie opłaci a patrz grałem w ekstra pensje to nici trojki jedna znumerem ikilka bez dwojki 3 lata inic a tu jak na tacy samo życie
pamiętam jak program do multi dobieerał mi 5 do keno całkiem całkiem
Rano godzinę nad mapkami siedziałem i ledwie miałem jakieś zwroty , a żonka jak puszczała moje kupony wzięła sobie 2 zdrapki, jeden pustak na drugiej 50 zeta .
Jak powiedziałem ile trafiłem na południe to się uśmiała .
Jak powiedziałem ile trafiłem na południe to się uśmiała .
EP szkoda na to kasy
Jutro puszcze ten multi na pięć co wtopiłem 700 zł dziś było 4z5,ciucza zagrać 6,15,23,32,39
K E N O godz. 20:10
1, 2, 3, 4, 5.
Po co kombinować, trzeba trafić na właściwe losowanie.
1, 2, 3, 4, 5.
Po co kombinować, trzeba trafić na właściwe losowanie.
Dokladnie niskopochylony to samo mi Menstar mój kolo mówi szkoda kasyna pensje łudziłem się małą iloscia liczb a tu niepotrzebnie
brjan chociaż arkusz z youtube cosik w EP się sprawdzał
Brjan.
Janosiktu własnie chodzi oten czas właściwy ugadnij co cztery minutycieźka sprawa
Forsami.
Będę grał w LOTTO Plus i mini a czasem Multi Multi sie zobaczy na ile budżet pozwoli
oooo tutej jest patent na EP https://www.youtube.com/watch?v=0UN16-ol97M
zapraszam do lektury
zapraszam do lektury
Brjanku tylko że ja nie gram w keno ale jak widze moje liczby kt
Znam gościa co żyje z KENO , 2-3 godziny spędza w budce, przychodzi ze swoimi numerami i czeka aż zaczną wychodzić jego "przedbiegi " puszcza w tedy na 10-15 losowań
Kędzior 13to jest jak najbardziej realne liczby trzeba poczuć wiesz oczym pisze ten gość to robi
laptop lub tablet plus program od cichego do żółtej budy i kenojest twoje
To co rzucić robotę , miesiąc na wciągniecie w temat i TS jest mój
Mulag zaskoczyłe$ mnie dziś 4trojki w LOTTO ijedna na początku kwietnia razem pięć ładnie a mówiłem ci graj bo nigdy nic nie wiadomo
Małe straty ponosisz dobrze typujesz nie rezygnuj próbuj dalej Mulag wygranej
LOTTO Plus postawiłem na jutro 3 Miliony jeden zakład sam skre$liłem poco przepłacać jak itak wyjdzie szóstka dla mnie tym razem w realu