Wpisy 285 570 – 285 669
1 maja 2011 18:25 → 1 maja 2011 19:24, 100 wpisów
kasika..zadłaś
, jestem klonem , według Horoskopu celtyckiego - drzewny horoskop- urodzeni Klon - Niezależny
11 kwietnia - 20 kwietnia
14 paźdz. - 23 paźdz.
Urodziłam się 19.04 - jestem klonem
, jestem klonem , według Horoskopu celtyckiego - drzewny horoskop- urodzeni Klon - Niezależny11 kwietnia - 20 kwietnia
14 paźdz. - 23 paźdz.
Urodziłam się 19.04 - jestem klonem
.

czy tu jest cos nie tak,ze jak ktos sie pojawi,to jest klonem?
dziwne,ale coz nie znam sie na tym
dziwne,ale coz nie znam sie na tym

pewniaki ?

13,69
na własną odpowiedzialność

ideę na spacer, pooglądam drzewa
jak wygląda klon ?
kathy : >> Horoskop celtycki
Leszczyna - Unikalna
22 marca - 31 marca
24 września - 3 października
Leszczyna jest niezwykle czarującą i uroczą osobą, zwykle robi bardzo dobre wrażenie na innych. To osoba bardzo wrażliwa na ludzką krzywdę i niesprawiedliwość, zaangażowana w działalność społeczną. W miłości jest oddanym i uczciwym partnerem czasem tylko lekko kapryśnym. Jest wyrozumiała i sprawiedliwa, zawsze dąży do prawdy, konflikty rozwiązuje pokojowo.
Leszczyna - Unikalna
22 marca - 31 marca
24 września - 3 października
Leszczyna jest niezwykle czarującą i uroczą osobą, zwykle robi bardzo dobre wrażenie na innych. To osoba bardzo wrażliwa na ludzką krzywdę i niesprawiedliwość, zaangażowana w działalność społeczną. W miłości jest oddanym i uczciwym partnerem czasem tylko lekko kapryśnym. Jest wyrozumiała i sprawiedliwa, zawsze dąży do prawdy, konflikty rozwiązuje pokojowo.
Jocia.

oto moje losy na dziś multi multi "na mokro" : 10/10 z plusem:1, 9 13, 29, 33, 39, 40, 64, 79,80
3/10: 20,32,38 oraz 35, 43, 53 oraz 24, 42, 43
i nie ma opcji żeby nie padły w morde jeża

jocia,bez smucenia
niech kazdy mysli sobie co chce
a moze ktorys z mezczyzn,ma jakies typy liczb?
niech kazdy mysli sobie co chce
a moze ktorys z mezczyzn,ma jakies typy liczb?
Jocia.A 08.11?Jestem skorpionem.Może w tym horoskopie też
najgorsza z najgorszych?
najgorsza z najgorszych?
12,14,16,19,20,23,40,43,63,64 

klon - grałaś w '95 roku

to były czasy
najlepsze
a nusbeiser też jest ok

to były czasy

najlepsze
a nusbeiser też jest ok

emerytko >> Jaśmin - Niepewny
1 maja - 14 maja
3 listopada - 11 listopada
Jaśmin jest osobą odpowiedzialną i dobrze zorganizowaną. Bywa grymaśny i złośliwy, ulega nastrojom, miewa humorki. Odważny gdy wymaga tego sytuacja, zdolny i bystry, dobry organizator, bardzo odpowiedzialny. Jaśmin jest wiernym i oddanym partnerem, bardzo poważnie traktuje partnerstwo. W zamian oczekuje oddania i zaangażowania. Nie wybacza krzywd i urazów.
1 maja - 14 maja
3 listopada - 11 listopada
Jaśmin jest osobą odpowiedzialną i dobrze zorganizowaną. Bywa grymaśny i złośliwy, ulega nastrojom, miewa humorki. Odważny gdy wymaga tego sytuacja, zdolny i bystry, dobry organizator, bardzo odpowiedzialny. Jaśmin jest wiernym i oddanym partnerem, bardzo poważnie traktuje partnerstwo. W zamian oczekuje oddania i zaangażowania. Nie wybacza krzywd i urazów.
princci
może cos wejdzie
może cos wejdzieDzięki jocia.Tak jest ząb za ząb(chociaż sztuczny).
sprawdzajcie sami..>> KLONY - WYSTĄP !!!
/horoskopy.atcsites.com/horoskop_celtycki/index.php
/horoskopy.atcsites.com/horoskop_celtycki/index.php
a co tu sie wyrabia,przeciez mozna to latwo sprawdzic z klonami? jocia a co ty sie tak tlumaczysz? czy masz powod

"ponad 3 300 000 zł padło w Poznaniu. To pierwsza wygrana w woj. wielkopolskim w tym roku.
28.03.2011
O tym, że warto grać w Lotto, przekonał się Gracz, który w sobotnim losowaniu tej gry trafił âszóstkęâ (1,10,13,14,35,44) wartą dokładnie 3 359 992,90 złotych. Dodajmy, że nasz Klient, który zagrał w Poznaniu w kolekturze przy ulicy Ściegiennego 64, sam wybrał szczęśliwe liczby. Zakupił łącznie osiem zakładów płacąc 24 złote."
Dodam że ta kolektura jest o rzut beretem od oddziału lotto-jakieś 150-200 metrów. Czy to przypadek?
28.03.2011
O tym, że warto grać w Lotto, przekonał się Gracz, który w sobotnim losowaniu tej gry trafił âszóstkęâ (1,10,13,14,35,44) wartą dokładnie 3 359 992,90 złotych. Dodajmy, że nasz Klient, który zagrał w Poznaniu w kolekturze przy ulicy Ściegiennego 64, sam wybrał szczęśliwe liczby. Zakupił łącznie osiem zakładów płacąc 24 złote."
Dodam że ta kolektura jest o rzut beretem od oddziału lotto-jakieś 150-200 metrów. Czy to przypadek?

princci >> nie tłumacze się..potwierdziłam tylko,że jestem klonem .. wszyscy moga zobaczyć , emerytka jest jasminem,kathy leszczyną i tyle.. to nie ja mam problem princci

Trza będzie się zatrudnić w TS i sprawdzić czy nie fałszują wyników tak żeby tylko wybrańcy wygrywali

neptun >> Kasztan - Szczery
15 maja - 24 maja
12 listopada - 21 listopada
Kasztan ma duże poczucie sprawiedliwości, jest wrażliwy na ludzką krzywdę. Nie lubi się popisywać, jest skromny, to urodzony dyplomata. Czasem zbyt łatwo się irytuje i wtedy traci opanowanie. Często czuje się niezrozumiały, bywa samotny. Kocha tylko raz i dlatego trudno mu znaleźć właściwego partnera. Jest żywiołowy i spontaniczny.
15 maja - 24 maja
12 listopada - 21 listopada
Kasztan ma duże poczucie sprawiedliwości, jest wrażliwy na ludzką krzywdę. Nie lubi się popisywać, jest skromny, to urodzony dyplomata. Czasem zbyt łatwo się irytuje i wtedy traci opanowanie. Często czuje się niezrozumiały, bywa samotny. Kocha tylko raz i dlatego trudno mu znaleźć właściwego partnera. Jest żywiołowy i spontaniczny.
jocia
madra babeczka jestes
moze mi tez powiesz,jakie drzewko,nalezy do mnie?

madra babeczka jestes
moze mi tez powiesz,jakie drzewko,nalezy do mnie?

To zależy. Za bardzo nie wiem jakie będą tego konsekwencje
kieruje mną czysta ciekawość
kieruje mną czysta ciekawość
Pawełek przerżnełam 50 zeta sama nie umiem grać w mecza pomoż andromedce

neptun>> tak.. jasne !!!
//horoskopy.atcsites.com/horoskop_celtycki/index.php
//horoskopy.atcsites.com/horoskop_celtycki/index.phpprincci >> znajdź sobie drzewko : //horoskopy.atcsites.com/horoskop_celtycki/index.php
i jakim drzewkiem jesteś ?
i jakim drzewkiem jesteś ?
jocia dziekuje,sprawdze
neptun,to fakt,cukier daje nam sile
witam,Dariusz Witkowski

neptun,to fakt,cukier daje nam sile

witam,Dariusz Witkowski
princci oky raz wejdzie uśmiech raz łza poczucie humoru mieć trza.
Cukier krzepi a gorzoła jeszcze lepij.(po śląsku)
emerytka 46 gorzoła dobra jest jak wieczorne piwo aby po nim po wipiciu zawsze było miło
jocia,tak smoczek to dziecinna sprawa,
ale czy czasami nie chcielibysmy,powrocic do dziecinstwa
ale czy czasami nie chcielibysmy,powrocic do dziecinstwa
No to siup.
wszyscy maja - wewnętrzne dziecko , tak masz rację, ale fajna ta emotka 

princci >> nadałam rano, więc moje nie są aktualne..nawet nie podaje w typowaniach. mam nadzieje, ze cos wskoczy