Wpisy 2 853 715 – 2 853 814
30 marca 2017 12:16 → 30 marca 2017 13:07, 100 wpisów
mama tata mama tata coz wsrod nie ktorych par raz jedno ma sukienke raz drugie
2 853 713 kosmita powrócił
Zb w niedzielę się opalasz
Aya stopni
To gorączka
teraz dobieram liczby żeby wszystkie weszły. Tata mi powiedział że dziś może wpadnie liczba 4 bo ma taką wizję
2 853 718 dziewczyny lubią brąz
Zb uwazaj gdzie tors wystawiasz bo cię kosmitki porwa...
Oooo randa panowie
Ava mama ci powiedziała że dziś będzie liczba 39 ? To muszę sprawdzić czy jest możliwośc że ona wejdzie. Albo najlepiej spytam się mamy i taty i zobaczymy co mi powiedzą
mama tata mu nie powiedzieli bo sami nie wiedzieli to skad on ma wiedziec zreszta wiek nie gra roli kosmita bedzie kosmita w kazdym wieku coz zrodzilo sie to na nasza radoche lub wymioty
Chyba w ogóle głowy zapomniał...
Seb ma różdżkę i sprawdzi...
Zapytaj mame i tate gdzie popełnili błąd.Chyba, że sami się zastanawiają jeszcze.
prorocy, wizjonerzy mistrzowie kombinatoryki, gdybym mial takie umiejetnosci to nie byloby mnie tu i teraz
Zb było się śmiać
a moze on jest transem ten SM stad te zaburzenia osobowosci dobra ide bo zaraz do pracy trzeba obiad zjesc a jak czytam tego sm to zwymiotuje i gdzie tu ses ta przyjemnosc
sebastian bocian cię przyniósł
To klon, mam trop ale nieźle jaja by se robił ..
Ava spytaj jeszcze taty jaka bedzie liczba i może razem coś wykombinujemy zeby wygrać dużo pieniązków
to wy jeszcze wierzycie że dzieci przynoszone są przez bociany ?
Sebek musiałabym go wykopać z grobu
lepiej napisz czyim jestem klonem
lepiej napisz czyim jestem klonem
ja odpoczatku wiem ze to jakis kogos klon isa robi sobie i z siebie jaja
Ava a te 39 to jest pewne ?
tutaj kiedys byl ktos kto chcial pomagac tylko nie pamietam jak sie zwalo to cos
Jo i 93 tez
zbigniew g to ile ty masz lat skoro wierzysz jeszcze w bociany ? zbigniew g i jak ty z dziewczynami sie spotykasz i co z nimi robisz ?
Ava mam bardzo dobry wzrok i nie muszę nosić okularów. A Ty Ava nosisz okulary ?
sebastian jesteś nie letni więc ci nie na pisze
ooo seb uczy zb...
to ja gram dziś liczbę 39 i będę miał dużo pieniążków
Nie aya nosi wąsy ...
zbigniew g nauczę cie jak postepować z dziewczynami i kobietami
Aya jesteś ale łatwiej się pisze Ava
Ucz sie zb bo co będziesz robił że mną na Majorce?
lecę pa do 14stej
zbigniew g po pierwsze nigdy nie mów do swojej wybranki że wierzysz jeszcze w to że dzieci przynosi bocian bo cie wyśmieje to pierwsza rada
zbigniew g i islandorka30,5 jedziecie razem na Majorkę ?
Seb
islandorka woli ciebię sebastian
islandorka30,5 to ile ty masz lat skoro wybrałaś sobie takiego zbigniew g na wakacje i wiesz ze on wierzy ze dzieci przynosi bocian co co on z tobą bedzie tam robił zbierał kamyczki na plaży i liczył gwiazdy na niebie ?
Jo wezmę was wszystkich
przemyśl islandorka30,5 czy ci się opłaca ten wyjazd ale nie to żebym ci go odradzał
ja tez obiad zjadlem mama tata tata mama czy jak kto bylo sebastian czemu nie mozesz pojac slow zebys sobie stad wypier... przez ciebie ludzi ida gdzie inndziej spedzic czas milo nudny jestes jak flaki pewnie tego tez nie pojmiesz a moze tobie o to chodzi
islandorka30,5 ale ja nie wpraszam się na wyjazd na Majorkę
zbigniew g chcesz następną moją radę czy już uciekłeś ?
Seb
Sebus wyploszyles wszystkich...
Aya takim tępym raczej trudno być ktoś se jaja robi...
aya bo byl ktos taki tez nie pamietam kto spadam do pracy sebastian jestes skaza tej strony robisz sobie jaja dobrze sie bawisz tylko z czego sie cieszysz ze kazdy ma ciebie za matolka trzeba miec naprawde zryty gar paparapa
Aya to gramy dziś liczbę 39
na priva dostałem donos ze ktos na tej stronie pisze o mnie coś złego
nie wierze, to musi być profesjonalny troll, Pasko przestań już ich opłacać xD
Aya zapisałem sobie liczbę 39 i tak puszczę. Dobieram następne liczby i napisze co wymyśliłem
Aya napewno dziś coś wygramy
Mama mi powiedziała że liczba 39 może dziś wpaść. A taty pytałem to chwilowo jest zajęty i nic mi nie odpowiedział
2 853 430. emeryt 2017-03-29 (21:49)
20,21,22,23,24,25,26,27,28,29
4/10
20,21,22,23,24,25,26,27,28,29
4/10
2 853 797. Sebastian_M 2017-03-30 (12:40)
a jest cos dobrego twoje teksty klonie sa nudne jak byly kiedys tak sa teraz nitk nie chce z toba pisac ale i tak tego nie zrozumiesz mama tata tata mama ble ble ide bo na cos mi sie zbiera
a jest cos dobrego twoje teksty klonie sa nudne jak byly kiedys tak sa teraz nitk nie chce z toba pisac ale i tak tego nie zrozumiesz mama tata tata mama ble ble ide bo na cos mi sie zbiera
o widzicie emeryt ostrzega wszystkich żeby nie grać takich ciągów liczb jak 20,21,22,23,24,25,26,27,28,29 Pamiętajcie o tym
nigdy nie grajcie takich ciągów jak 20,21,22,23,24,25,26,27,28,29 i 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Tak mi mówł emeryt a on jest mądrym człowiekiem i ma doświadczenie życiowe
a poza tym Aya powiedziała że dziś wpadnie liczba 39 i trzeba dobrać do niej kilka liczb i je puścić i wygrać dużo pieniązków
mama mi powiedziała że już 13.06 i żebym poszedł puścić multimultimulti i dlatego idę a miałem podac jakie liczby puszczam to piszę 1,17,39,53,63
Pasko litości