Wpisy 2 853 615 – 2 853 714
30 marca 2017 09:08 → 30 marca 2017 12:16, 100 wpisów
Gryksio chciał byś...
eh zaraz wejdzie S M i bedzie tyle z tego choc chyba sie obrazil
Ale jakmnie dziewczyny dorwa wieczorem to mi czuprynę przetrzepią...
To po uj pytales...
Ano jeszcze mam przerwę
Gryksio a jak tam podarte portki
Od 7 taki mamy inny system.pracy.
Gryksio no za to co pisałam wyżej
szkoda ze bede w pracy moze wieczorem przeczytam lub mi sie uda jakos zerknac a jak sie uda to napisze by przeczytaly wpisy
Rano już obcykalam co miałam zrobić i luzik fo potem...
O ty...zdrajco....
dusia co tak slabo mocniej pomogbym ci tylko potem ja bede bity..... hey niby jestem ale mnie nie ma jak cos
poczatkowo dawalem 04 06 ostatecznie 02 04 05 09 13 16 wyslalem 2x10 w tym typowana 10 ups dalem na 1 losowanie trudno jak zdarze nie zakrece sie to cos wysle na 2 losowania 1 lottek mam tez z 29 35 39 32 oraz 2 mini
to jest mój ulubiony zestaw zawsze cosik z niego jest oraz
3 4 9 13 24 26 27 31 34 79
3 4 9 13 24 26 27 31 34 79
Koniec przerwy....
Taka posrana robota...
jak by co to mnie nie ma jak pisalem milego i kaski w realu i dobrej zabawy w typowanie paprapa prawdopodobnie przed praca sie odezwe lub lukne czy nie ma jakis kosmitow
Czy spi czy leży to się należy
Definitywnie
tak co to za roznica czy sie spi czy lezy na jedno wychodzi no chyba ze sie siedzi opierajac o klawiaturke na biurku tylko po tem te slady na czole jak z tego wybrnac hm zaslabniecie
saper dzieki za wysadzenie s. m. oby spowrotem do domu w kosmosie oby nie wrocil....... a liczby masz wyzej i w typowaniu no to tyle paparapa
http://www.meczyki.pl/newsy/schweinsteiger-zaprezentowany-w-chicago-absurdalne-pytania-amerykanskich-dziennikarzy-video/51820-n
youtube > 90 % to bzdety jeszcze trochę pooglądam filmów i muszę się udać do psychologa
lewy psycholog z toba tylko porozmawia wyslucha mimo wlsnych problemow z ktorymi nie moze sobie sam dac rady idz do psychiatry on odrazu ciebie da na pare dni miesiecy moze i lat w pewne miejsce gdzie kaftanik nigdy nie wychodzi z mody
witam ciepło i zimno i kolorowo i czarno-biało i brzydko i ładnie i wygranych i przegranych
no to dzisiaj bierzemy sprawy w swoje ręce i wygrywamy dużo pieniązków
niedawno pomagałem mamie ale teraz mam już czas i mogę zatypować pare gier
wczoraj zagrałem nawet w tą nową grę mini lotto i wyobraźcie sobie że miałem trafione dwie liczby. Ale to nie wszystko obok moich liczb były trafione dwie liczby. To znaczy że troszkę szcześcia i bym miał cztery liczby trafione w mini lotto ato już jest dużo pieniązków. Coraz lepiej mi idzie ta gra i będę tu często przychodził bo dzięki tej stronie zaczynam wygrywać.
i teraz mama mi powiedziała żebym dalej grał bo mam szczęście i wygram dużo pieniązków
a tata dalej z tym sianem walczy ale ja już się tym nie przejmuję i mam nową strategię z którą sie podziele i razem wszyscy zaczniemy wygrywać dużo pieniążków
aby do soboty i niedzieli jak nie bede pracowal pogoda dopisze
gryks76 takie zycie, nawet papier toaletowy zeby byc uzytecznym musi sie rozwijac
coz ludzie sie rodza czy chciani czy nie chciani do roznych celow ten by rozweselac i jak sa nudnosci i sie nie da to wystarczy poczytac posluchac i odrazu
a mama mi powiedziała że dziś nie będzie świeciło słońce i ma rację. Mama przeważnie jak coś powie to ma rację. Tylko znumerami jej nie wychodzi. Za to mój tata dobrze typuje numery i wczoraj nawet wygrał trzy z trzech w multimultimulti bo zacząl w to grać i ja się uśmiałem
a ja ogarnac zagladne pozniej troszke sie posmiac by lepiej sie pracowalo pokaze ludzia w pracy troche radosci niech tez maja
czemu nie ktorzy jak sie bzykaja nie zakladaja gumek potem mamy co mamy taty mamy mamy taty
ja mam dziś mam dobre liczby zaraz je napiszę i wszyscy będziemy mogli coś wygrać może nawet dużo pieniążków
2 853 692
zbigniew jak bylo na wajorce majorce isa pisala wyzej cos o go go z tego co ja ja zrozumialem
jeszcze w tym roku tam nie byłem
gryksio dawnoś nie trafił 6/9
saper
sprawdzam wszystkie możliwości żeby trafić jak najwięcej liczb
w niedzielę u mnie 23C
dotam
dlatego mnie chwilowo nie ma. A mama mi powiedziała że dzisiej padnie wygrana w mini lotto i to bedzie wygrana bo ktoś skreśli pięć liczb