Wpisy 2 852 999 – 2 853 098
29 marca 2017 09:38 → 29 marca 2017 11:41, 100 wpisów
Ale ciepło dzis 20c lub więcej będzie juz jest 15
Ja mam na dzisiaj takie liczby 4,34 60,67,77 kto chce moze zagrac a nóż a widelec wygramy.
Grypa to mało to wrzód na d...albo hemoroid..
Znów się podiaralem kasa system prosty chyba się sprawdza
ja bym chciała tylko wiedzieć czy jego rodzice to są ludzie normalni czy idą na łatwiznę z tym że jest na tej stronce,może chcą żeby nie śmigał po innych stronach....
i tak z niego nic dobrego nie będzie jak wszedł w tzw hazard obstawianie ,to do niczego dobrego nie prowadzi
i tak z niego nic dobrego nie będzie jak wszedł w tzw hazard obstawianie ,to do niczego dobrego nie prowadzi
a moja mama powiedziała że wpadnie dziś liczba 45
Sebi co?
a tata powiedział że jest możliwe że wpadnie liczba 15
czy ty taki tempy jestes nikogo nie obchodzi co twoja mama tata
I to że mam dylemat co zrobić
U mnie mgła i zimno...
a w moim zestawie 4,34 60,67,77 nie ma tych liczb które powiedziała moja mama i mój tata
Seb powiedziałabym ci co...
kurna,dobrze że tu jestem rzadko, bo mógłbym popełnić samobójstwo
Jego mama i tata dostają za nie go jeszcze 500plus
Dobra chop nie odpuści cza spadać...
czyli nie ma liczby 45 którą powiedziała moja mama i liczby 15 którą dał mójtata ale powiedział że jest możliwe czyli nie jest na sto procent pewne.
sebastian idz do taty i powiedz czemu pare nascie lat temu gumeczki nie zalozyl 9 miesiecy zanim sie urodziles
albo mozna petycje do paska by pierw upomnial by nie byl tak upierdliwy pisal za siebie nie za mame tate
a może dodać do tych moich pięciu liczb te dwie liczby i będzie siedem liczb i jak wygram to będę miał dużo pieniązków ?
Gryksio nie da się jak takie coś lata jak smrod po gaciach..
ostatnio to ani nie wchodzę na stronkę bo mnie szlak trafia jak takie coś mam czytać
ja mialem co nie co tylko ze zamknelo mi sie stronke bo ja troszke dziwnie zdawalo by sie typuje liczby
może tak zrobię i dam dziś wyjątkowo siedem liczb w multimultimulti
dusia kazdy ma no prawie kazdy zyg ma na to wyjeb moze i my tak zrobimy
jak komuś pomogę wygrać to będę miał zadowolenie z tego że nie tylko ja wygrałem dużo pieniązków
nie umiesz czytac??????????? nikt nie chce twoiej pomocy............ kiedys tez tutaj byl taki co chcial pomagac pasko go zablokowal moze wrocilo
teraz jeszcze przychodzą mi do głowy inne liczby i jak je ze sobą skleję to wam podam
Kiedy zgasło swiatlo tata zrobił mamusi Sebastianka Matołka co się na multipasko teraz błąka.
zapomnial facet o gumce a tak bardzo chcial by geny nie poszly dalej
Ci co grają w multi pilnować tego 26 34 45 to musi w końcu wpaść
nie raz ts robi tak z parami daje np jak teraz 60 po niej 2 losowania 57 by dac 60 moze i bedzie tak o 14 od takie moje schizy nie brac na powaznie kazdy orze jak moze
wwatpilem wczoraj w 35 dalem mimo to moze i te 34 choc nie daje
Witam wszystkich z rana .
Ja dzisiaj obstawiam wbrew matematyce , bez 40 reszta co nie wyszła z ciągu , powtórki z południa z 60 - siątek i 70- siątek , zastanawiam sie też nad pierwszymi .
Jakoś to do kupy trza poskładać.
Ja dzisiaj obstawiam wbrew matematyce , bez 40 reszta co nie wyszła z ciągu , powtórki z południa z 60 - siątek i 70- siątek , zastanawiam sie też nad pierwszymi .
Jakoś to do kupy trza poskładać.
ciezko teraz sie do czegos czepic mi bynajmniej cos swita ale czy to to
dotam nie mam telewizora nie jest mi potrzebny wystarczy mi laptopik internecik
Oglądam to
13na dziś
co mi sie switalo podalem moze cos bedzie moze nie ide w liczby powodzenia dobrej zabawy w typowanie jak i z tej zabawy kaska chocby z zakladu sportowego za 1,25........ z chybika czy wlasne czasem cos wpadnie trzeba miec farta fuksa dobrze dobrac do ts
w momentach ekstremalnych wychodzi z człowieka prawdziwe oblicze ,
Patrze na nastki ale nic mi nie pasuje
Patrze na nastki ale nic mi nie pasuje
21,23,25,27 / 29,28,25,23,21 / 01,03,04,06,10 / 48,49,53,54,56,60 / 55,58,60,61,65,66,68 / 75,78,56,48 / 37,39,40,29,25,23 /
no to tyle co zlego to nie ja
no to tyle co zlego to nie ja
Nie daleko mnie jeden trafił jakieś 3 000 000 dwa trzy lata puzniej szukał juz pracy bo zostalo mu nic
W miejscowości Szubin padła wygrana 249 191,80 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
trzeba wyskoczyć zapracować na chlebek , swoje typy wstawię ok 13
zbigniew g ---Jak mu nic nie zostało i był na zero to spoko. Ja znam przypadki, gdy kasa poszła,nie tylko że ani domu ktoś sobie nie kupił, ale narobił długu drugie tyle ile wygrał . Bo w miarę jedzenia - apetyt rośnie i gdy się wygra to się wydaje, że można szastać , bo się znowu wygra.
a ilu przegrywa domy , albo rodzice spłacają dług graczy
hazard to hazard - a człowiek zdolny do uzależnień
a moja mama powiedziala żeby wygrać trzeba zagrać
jeden zakład dziennie to nie hazard
ja już mam na dziś fajne liczby do multimultimulti
Ogladal ktos tvn byly posel hwalil się wygral w lotto mini i miał 9 wmulti
Ale sposobu gry niezdradzil hehe
Sebastian M . Nie hazard , tylko codzienne uzależnienie- he he . Spróbuj sobie tydzień, miesiąc przerwę zrobić . I za dużo tego co mama powiedziała . Ja napiszę raz co moja mama powiedziała - "Najpewniejsze te pieniądze , które zarobisz sam " "Nie licz na łatwe"
Ale ciepło 11 godzina pod Tarnowem juz 17c
WRosij straszą powodzią stulecia nawet syberia taje błyskawicznie ATramp zezwolil na wydobycie wegla
Jarecki co się cieszysz
Rób te liczby w profilu to te pewniaki z systemu