Wpisy 2 852 799 – 2 852 898
29 marca 2017 00:16 → 29 marca 2017 01:24, 100 wpisów
A mama mi powiedziała że dziś padła wygrana ale nie pamiętam w co podpowiecie mi ?
Ja mam sobie coś z przodu napisać ? Czy gryks76 ?
Ale mam sobie napisać na koszulce czy na skórze ? I teraz pytanie podstawowe czy napisać sobie flamastrem czy wydrukować w 3D ?
Zaraz podam wam liczby które mnie nurtują i nie dają mi zasnąć .
Mama mi powiedziała że jak mnie coś gryzie to żebym to wam powiedział i mi pomożecie z tego wyjść.
Myslisz że wejdą jutro te liczby które zaraz podam czy lepiej ich nie podawać ?
Bo tak sobie myślę że jak podam te liczby to one wejdą i wszyscy wygramy dużo pieniążków
Witam.Czy inteligentnym inaczej powinno się sprzedawać zakłady,zdrapki,itp.-moim zdaniem nie.To samo dotyczy pijanych-widziałem jak napruty gość przewalał wypłatę na drogich zdrapkach,a kolektorka była wniebowzięta.
Ktoś tu napisał że ktoś jest autentyczny a ja nie jestem autentyczny - dobrze zrozumiełem ?
Moj prawdziwy nick ? A ten który mam to nie jest autentyczny ?
Jak to mam rozumieć że nie jestem autentyczny ? A ty jesteś autentyczny czy nie ?
brakuje mi jeszcze odpowiednika >> Pana woźnego & wujka- właściciela przedszkola
Jocia to jest nick autentyczny czy nie bo mama mi mówi że raczej nie a mama rzadko się myli.
Pan woźny co ma do tego wszystkiego ? Tu się typuje liczby a pan woźny pracuje w szkole i może pójdziesz do szkoły jego tam szukać. A właściciel przedszkola to raczej tu nie wchodzi więc dlatego cigo brakuje. A wujek - jaki znowu wujek ?
Tak mama jeszcze nie spi podobnie jak Ty i ja i wielu jeszcze innych ludzi. A dlaczego pytasz czy moja mama jeszcze nie śpi czy już śpi? Przecież ja się nie pytam Ciebie o takie rzeczy.
2 852 816. jocia 2017-03-29 (00:27) Hańba temu,kto myśli o tym źle
Krzysztofc , jest autentyczny, a Sebastian >> NIE
Krzysztofc , jest autentyczny, a Sebastian >> NIE
Dobrze wiem bo jestem tu u siebie w domu i wiem kto spi a kto jeszcze chodzi i nie śpi.
Ja się dziwię dlaczego sądzisz że ja nie jestem autentyczny ? To może Ty nie jesteś autentyczny ?
Poza tym co to ma do rzeczy czy ktoś jest autentyczny czy nie. Przeciez tu nie o to chodzi czy ktoś jest autentyczny czy nie tylko oto żeby wygrać dużo pieniązków.
Sebastian-ty jesteś prawdziwek,taki pospolity pisowiec z małym rozumkiem.
A Twój pierwotny nick jaki jest?
Marek jesteś bardzo mądry to trzeba Ci przyznać . Marek jak jesteś taki mądry to podaj nam 5 liczb do multimultimulti tylko jest warunek że muszą te liczby wejść w jutrzejszym losowaniu i bedziemy mieli dużo pieniązków.
Marek-m62 to jest male biedactwo które trzeba przytulić ?
Mama mi powiedziała żebym nie przytulał żadnych facetów.
marek-m62 to jest majster ? I czym się ten majster zajmuje ?
Sebastian: są dwie możliwości
masz 12 lat albo robisz sobie z innych "jaja"
masz 12 lat albo robisz sobie z innych "jaja"
Mama mi powiedziała że jak tu jest majster to może by nam odnowił mieszkanie bo farba już jest ale nie ma komu pomalować.
Czego nie masz mocniej ? Nie trzeba mocno malować tylko dokładnie. Pomalujesz nam mieszkanie jocia ?
Dobrze bo mnie zagadaliście i gadamy o byle czym. Jakieś autentyki lub nie. Majstry mocniej co to ma być? Dajcie mi podać moje liczby do jutrzejszego losowania multimultimulti
Sebastian a mama pozwala ci o tej godzinie tu siedzieć
A dlaczego mama mi ma nie pozwalać tu siedzieć ? Przecież ja już jestem dorosły i mogę robić co chcę . A Tobie mama pozwala o tej porze tu siedzieć ?
Masz dziewczyne
Zbigniew g zamiast tupować tu trafne liczby to Ty mnie się pytasz o to czy ktos mi pozwala na siedzienie tu po nocy. Dziwny jesteś naprawdę. Ile Ty masz lat ?
Dziewczynę ? Dlaczego pytasz się o takie rzeczy a Ty masz dziewczynę ?
Ludzie,jeśli Sebastian czy wcześniej Krzysztof nie podpuszcza,to trzeba mu wybić granie z głowy-upośledzeni umysłowo nie powinni grać.On powinien czatować na serwisach randkowych-tam pełno jemu odpowiadających blondynek.
Sebastian jestem po 2zmianie piję piwko
Zbigniew g ty masz dziewczynę bo raczej po Twojej rozmowie nie czuć żebyś miał dziewczynę. Wprost przeciwnie czuć że byś chciał ale nie umiesz zagadać a jak zagadujesz to nieudolnie i dziewczyny odpychasz od siebie - rozumiesz co mam na myśli ?
Ty z małej,Twojej z wielkiej-ciekawy przypadek-wredny pisowiec?
Sebastian ile masz lat
Mam rację zbigniew g ?
Przyznaj się a napewno nie będę się z Ciebie śmiał.
Sebastian kobiet sie nie boje ani troche
zbigniew g to nie o to chodzi czy się boisz kobiet czy nie. Chodzi o to że do kobiety trzeba umieć podejśc. Porozmawiać . trochę taktu i ogłady.
Ja jednak widzę pewne pozytywy>Przynajmniej nie nienawidzi PiS-u
Chociaż wyraznie się nie opowiedzał
Chociaż wyraznie się nie opowiedzał
Gozaga kto nie nawidzi pisu
Jak radny z ramienia pis może nienawidzić pis-u,Krzysztof chyba takim był.
Dawać cyferki na jutro ja daje w multi na sucho 26,34,45
Lecę spać
Moj tata zagrał że chile pokona wenezuelę i jeszce jakieś takie dziwne ze np Boliwia wygraz Argentyną i Kolumbia z Ekwadorem
Zaraz podam cyferki
napewno 77
4 77 i zaraz cos jeszcze
Nie idzcie jeszcze spać
Dziś wygrałem trzy liczby na pięć w multimultimulti
Zaczynam już w to wygrywać i mama mi powwiedziała żebym grał to wygram dużo pieniązków.
Wygrałem 8 zł bo grałem stawką razy dwa. Ale jutro zagram stawką razy trzy i mam już liczby które zagram.
Podam wam te liczby tu i teraz 4,34 60,67,77 i to zagram stawką
Takie liczby mi się dziś śniły i mama powiedziała że jak mi się to śniło to żebym zagrał. I tata też powiedział żebym to zagrał. Zawsze mówi żebym dał sobie siana a teraz powiedział żebym to zagrał. I tata też się zastanawia czy niezagrać tych moich liczb stawką razy 17
gonzaga to myslisz że te moje liczby wejdą ?
Tak myślisz?
gonzaga ?
To za małą daliśmy stwkę ?
To jak ja dam stawkę razy 11 a tata stawkę razy 17 i mama stawkę razy 14 to wejdzie ?