Wpisy 2 849 886 – 2 849 985
24 marca 2017 16:22 → 24 marca 2017 18:00, 100 wpisów
haha jeszcze nie do północy wejdzie albo nie zobaczymy stały zestaw, 277 losowań
sumi Obyś się,nie rozczarował.O północy sprawdzę i napiszę ile wygrałeś
Tylko jest jedna zasada,przy stałych:musisz pamiętać,które liczby są przed nimi losowane
o jeju ten szpital wszyscy omijają ,remont już skończony bo nie wiem
sumi remont skończony, chociaż z zewnątrz już z trupem się nie kojarzy
sumiSprawdziłem liczby podane :1,2,3,4 od 15,02 wygrana 22zł koszt 50zł strata28zł
sami to gdzie obok zawiercia? znam sporo miejscowosci obok tak w promieniu 30 km ,sporo rowerkiem naginam
A więc błąd w graniu stałymi na kolejność losowań,musisz grać o określonych godzinach
sumi15 losowań=1h 15x10h=150 losowańx 2zł=300 jest to koszt Twój za 10 godzin
a widzisz ja na 1h 16 policzyłam , to fajno koszty nadania mniejsze
Brjan wracając do metody pisałeś ze mam patrzeć jakie ostatnie i jak dalej to ugryść?
Wiem jedno że na wszystko jest sposób trzeba go tylko znaleść, do odważnych świat należy
Co tam macie ciekawego ? Może się podzielicie to i ja coś wygram.
Mamy siebie -fajnie się pisze nam
Wysłałeś te x21 czy nie? Sebastian
Wysłałeś te x21 czy nie? Sebastian
Jeszcze nie wysłąłem bo zobaczyłem że o 14 były dwie liczby i tak się zastanawiam co zrobić.
Już chodzą dziewczyny w mini ?
Sumi jeden systemowy w mini koszt 14 złotych ? Nie myle się? Miałem gdzieś to kartke z cenami na zaklady systemowe
Gracie w keno ?
Sebastian m gralbym na moje liczby z mini lotto plus i ekstra pensja przeniosłem do keno ale weź tu traf jak losowanie co 4 minuty często się mozna rozminac zlosowaniem dlatego nie gram nie da się grać we wszystki
ide puscic kupony