Wpisy 2 849 767 – 2 849 866
24 marca 2017 14:06 → 24 marca 2017 16:08, 100 wpisów
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 0202569
Wylosowany numer to: 0202569
Szofer co Ci mama mówiła ?
Szofer odetnij w końcu tą pempowinę i staraj się sam podejmować decyzje.
Zaraz sprawdzę mój kupon z liczbami w multimultimulti
co nie ktorzy powinni miec testy psychologiczne przed rejestracja na tej stronie
Torsanku
Trafiłem tylko jedną liczbę w multimultimulti to mało.Mama mi powiedziała żebym się nie poddawał. A tata coś tam mówi ale nie słyszę bo jest daleko.
nie zrozumiałeś jak podzielisz 42 liczby po 7 to masz 35 i tylko z 35 losują zawsze, jedna siódemka jest pudłem, kapujesz?
Ja zagram na 21,40 ale muszę dokładnie pomyslec jakie dać liczby.
Te losują tamtych nie losują jak masz wygrać to wygrasz. Tu nie ma reguły może paść wszystko.
Mama mi powiedziała żeby zagrać na 21,40 w multimulti multi
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
szofer a Ty masz dzieci ?
Mamę i tatę trzeba szanować.To są nasi rodzice i trzeba ich cenić za to co dla nas zrobili.
Sebastian M MAM WRAŻENIE ŻE ROBISZ NAS ZA GŁUPKA I ŚWIETNIE SIĘ BAWISZ ALBO KLAPSA CI POTRZEBA, JEDNO Z DWÓCH.
każdy kocha swoich rodziców ale nikt ciągle nie wypisuje o nich. Koniec tematu
sumi wyłacz caps lock bo wszystko rozumiemy co piszesz.Jak to wytłumacz mi bo nie wiem o co ci chodzi?
Ja może trochę nie na temat. Takie mam pytanko. Czy ktoś ma jakieś pewniaki na multi i lotto??
A jakie to ma znaczenie czy piszesz o rodzicach czy nie? Jeśli mama lub tata mi coś powiedzieli to nie mogę się tym z nikim podzielić ?
Ja mam pewne liczby na multimultimulti ale na lootto nie. Ewentualnie tylko lotto plus.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 310 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
witaj sulok luknij na typujących po prawej przecież jak podają to chcą się podzielić i można spisać, tak myślę
Ja mam dobre typy na 21,40 bo na 14 zawiodły mnie moje liczby. teraz Pomyślałem na spokojnie i powinny wejść na 21,40 w multimultimulti i Mama powiedziała zebym był konsekwentny w tym co robię i tak się trzymam.
O bardzo ładne liczby Zamit22 też to puszcze i jak wygram to się z Tobą podzielę
Jak na 99% będzie 1 4 7 to puszczę to stawka razy 11 i będę miał dużo pieniążków.
Mama powiedziała że też da kilka stawek na te liczby bo uwierzyła Ci ze te liczby wejdą
oczywiście na pogrzebie Wojciecha Młynarskiego
nie było pis-u
i od nich kwiatów dla wybitnego artysty
nie było pis-u
i od nich kwiatów dla wybitnego artysty
O i tata też powiedział że się dołączy do tych liczb i da 1 4 7 stawką razy 21
Wszystkich
5/7 i jeden pustak , całe 20 zł czyli znów nagroda pocieszenia.
5/7 i jeden pustak , całe 20 zł czyli znów nagroda pocieszenia.
mogłem zagrać na trójce 71,76,80 X 10 ale brak kasy przed pierwszymi szkoda ryzyka
sumi
sumi
bidne te wygrane a to z tego że najmniejsza wygrana jest mniejsza niż koszt nadania,no na trójki
luksus
luksus
SebastianM to co na wieczór wyczarowałeś za liczby, czy te same postawisz?
Stawiam te same czyli 1 11 21 26 38 47 oraz te które podał Zamit22 bo zapisałem je sobie do mojego gubego zeszytu który dostałem od mamy
Stawiam 1 4 7 bo Zamit22 tak napisał i powiedział że na 99% wejdą. Moja mama gra stawką razy14 a mój tata stawką razy 21 a ja stawką razy 11
A my mamy możliwośc grania stawka jaką chcemy . Dlaczego nie umiesz zagrać stawką razy 21 ? Bo nie rozumiem ?
Sumi dokoła las czy to jawa czy sen co Ci przypomina co Ci przypomina widok znajomy ten.
dan222 tak 347tyś. w mini to akurat, bo te miliony tak zawsze oboki w dużym
haha prawda też walę w mini non toper ,czemu bo prawda taka że tani jest, jak na razie to 4-órka była w tamtym roku , i tak pykam i czekam
zestawy na wieczór gotowe www...
Teraz Keno często daje ,takie zestawy:2,4,5,6,7,9,10
40,42,46,48,58,68
40,42,46,48,58,68
tylko 2 zeta mniej liczb o 10 to plusy ale tak szybko losują ze systemu nie nadasz bo już lecą z losowaniem kolejnym
Brian sugerowanie liczb w keno np. że taraz idą takie jest nie na miejscu , dobrze wiesz że z taką częstotliwością losowań nie można na forum komuś coś sugerować
dan 227Ja nie sugeruję komuś,ja piszę jak gram,a systemem i progresją grając to jest samobójstwo.