Wpisy 2 849 625 – 2 849 724
24 marca 2017 11:26 → 24 marca 2017 13:57, 100 wpisów
O tata mi mówi że Skoczów jest niedaleko Ustronia i Cieszyna. A właściwie jakie ma to teraz znaczenie gdzie padła jakaś wygrana?
I co wygrałeś
Wygralas
Wczoraj wygrałem cztery zpięciu w multimultimulti i to jest całe dwadziecia złotych bo zagrałem stawka pojedyncza bo nikt mi nie powiedział że mozna zagrac stawka razy ileś tam.
I dzisiaj też mam zamiar wygrać bo chcę mieć dużo pieniążków tylko jeszcze nie wiem jakie liczby puscić.
Dlaczego Ty pytasz mnie o wiek. Przecież ja Ciebie ani nikogo tu nie pytam ile ma ktoś lat. Ciągle przychodzą tu ludzie pytają się o wiek i swierdzają że ponieważ mają poniżej 18 lat to muszą stąd iśc na zawsze. To nie jest strona randkowa tylko tu się typuje liczby i można porozmawiać o różnych rzeczach a nie zaraz pytać się o wiek i umawiać się na spotkania.
Siedzę i siedzę myślę i myślę i zaraz coś wymyślę. Wymyślę liczby które puszczę dziś w multimultimulti i wygram dużo pieniązków.
Zbigniew g wczoraj napisał żeby uważać na taką trójkę liczb 26 34 45 i ze niedługo ona padnie.Mam to wszystko zapisane w moim grubym zeszycie który dostałem od mamy.Tata mówi żebym dał sobie siana.
A chcesz jeszcze wiedzieć jaki numer buta noszę Hurren ?
Dlaczego nie spytasz mnie jaki nr buta noszę tylko o wiek ? Albo jakie będą liczby na dziś na godzinę 14 w multimultimulti tylko ile mam lat. To jest dla mnie bardzo dziwne i podejrzane. Mama mi powiedziała że niedługo wygram pieniążki i na to czekam.
Zapytać się można odpowiadać nie musisz. Tak po prostu sądzę, po twoim pisaniu ,przeciez moge się mylić. A ty od razu sądzisz ze ktoś chce się umawiac ..
Słuchajcie mam taką dwójke w multimultimulti 1 63 jeszcze cos do tego dołoże ale chwilowo mam taką dwójke i poczekajcie to podam Wam coś jeszcze
Słuchajcie już mam następną liczbę 75 zaraz jeszcze coś dołoże poczekajcie chwilkę
ok uzupełnione mini i lotto na www.....
podałem zestaw liczb jeżeli ktoś gra systemem i ułoży sobie zestaw
podałem zestaw liczb jeżeli ktoś gra systemem i ułoży sobie zestaw
w profilu
na nick kliknij
tytoniasz12
tytoniasz12
jak nie da rady to jest ten link:
http://wygrany.wix.com/mmtypy
http://wygrany.wix.com/mmtypy
jak oceniasz % bo 1 liczba z 14 padnie na pewno, pytam bo na 11 liczb puszczę kilka zakładów
no i właśnie podaje te liczby z systemiku mojego i zrobiłem zestawy więc są gotowe ale jeżeli ktoś gra systemem to może sobie dobrać dlatego dałem zbiór liczb .... tak wyjątkowo tylko
czyli tylko dzisiaj wystawiłem zbiór liczb nie będzie więcej....
ale stawiasz głównie na 2 zakłady na 5 licz, a 14 liczb poniżej to asekuracyjnie?
tak przeważnie 2, 3 zakłady a te 14 liczb tak asekuracja dla tych co chcą np: zagrać systemem 7 powiedzmy
jak to dobrze że w mini losują tak faktycznie tylko z 35 liczb.
To ogromna redukcja
To ogromna redukcja
No to gramy:
01.02.14.20.26.30.41
02.03.20.23.30.32.42
03.10.23.24.32.38.41
koszt nadania 78,75 zeta
uczymy się od wipów
01.02.14.20.26.30.41
02.03.20.23.30.32.42
03.10.23.24.32.38.41
koszt nadania 78,75 zeta
uczymy się od wipów
52, 05, 40, 66
58, 70, 66, 64
69, 61, 66, 10
64, 40, 75, 80
64, 40, 11, 61
58, 70, 66, 64
69, 61, 66, 10
64, 40, 75, 80
64, 40, 11, 61
bylem w innej kolektorze w in medio ,super pani przy lotto maszynie
opowiadala gosciu wziol od niechcenia 1 mini ,na nastepny dzien przychodzi 1000 zly
ale na biednego mowila ze nie wygladal,czyli bogatemu to i byk sie ocieli ahhhh
Szofer Ty to jak Krzysztof c " byłem w super markecie i była taka fajna blondynka miała 30 lat i około 58 kg wagi ale sie do niej nie odezwałem bo mama mi powiedzaiała ze tak nie wypada " he
Szofer wydoroślałeś trochę czy trzymasz się za rączkę z mamusią ?
ręce opadają
Szofer cofiesz się? Po jakiemu to piszesz te cofie się bo nie rozumiem ?
Szofer nie trzymaj się tak mocno mamusi za rączkę bo bedziesz nieszcześliwy.
Szofer nie trzymaj się tak mocno mamusi za rączkę bo bedziesz nieszcześliwy.
sebastian koniec dyskusji,pisz o liczbach a nie o mamie i tacie
Szofer spotkał dziś taką blondynkę śliczna panią co miała 30 lat i ważyła tak około 58 kg. Szofer a porozmawiałeś z nią chociaż ?
Oszolomy pochłonęły stronkę
Teraz piszę o liczbach bo szkoda czasu na jakieś sofie sie i tym podobne.
Dusia
Jaga sony
Emeryt
Ja tu wykombinowałem takie liczby na 14 godzine w multimultimulti 1 2 11 21 26 38 47 i jak mi to wejdzie to będę miał dużo pieniążków.
Islandorka
Dusia
Zb ipales się
Szofer witaj