Wpisy 2 849 567 – 2 849 666
24 marca 2017 08:47 → 24 marca 2017 13:31, 100 wpisów
A może by tak stary zakład w Multi Multi na dziesięć odświeżyć coś tu ostatnio krążą 7,9,11,17,20,21,23,27,32,33
Wczoraj skreśliłem 2 kupony 7 MM na oko , potem wszedłem w parę profili mam maniane, to zrobiłem korektę techniczną przez MP i weszło 3/7 i pustak. Bez korekty byłoby 3/7 i 5/7.
TS jest nieobliczalny i czasami mutanty wchodzą
TS jest nieobliczalny i czasami mutanty wchodzą
Menstar przypomnialo mi się kawał was? Noniemow żenie spij bo trzeba kase zarabiać
pewniaków nie ma są tylko faworyci zresztą ta strona po to tu jest wszyscy sobie pomagamy
zestawy dla zainteresowanych gotowe na www... do 19:00 podam do lotto i mini
Propozycja na sześć do Multi Multi 1,2,4,19,21,35w tym roku dwie pięć z sześciu utopione rozminalem się z losowaniem
Sumi nie jestem ekspertem ale idrzuć te 10,20,30,40,6,15,23,31,39 umiescilem tu liczby ze swojego zakladu inic zreguly nie wychodzi a zerowkami nie gram w mini
Z reszty coś poklej na dwanascie np 2,5,7,8,12,25,30,32,35,36,37,38ale mogę się mylić mniej więcej tak typuje
no dzięki za podpowiedz Forsami może coś się z tego urodzi wielkiego dziś
Ja troszke zaprzeczylem sobie bo te liczby dałem 6,15,23,31,39co widać na moim profilu typowania ale skoro nawet trojka nie wchodzi to szkoda na tym bazować coś trzeba odrzucać na nie powodzenia kolego wrealu to minicnie wychodzi ale cza próbować
Mistrzowie ktorzy trochę kasy zgarneli a ja wirtualnie wolał bym odwrotnie
sumi do 19:00 na stronie www... będą zestawy w mini nowa zakładka
wracam do gry!
Angierski p.?
15,48masz
Niiii
Ciekawe gdzie padla 6 może znów kolo mnie hehe
Przydalo by się 4banki z hakiem
jedyna gra którą nie da się ustawić to keno zostaje, duży lotek opanowali całkowicie
ja piernicze, miałem w zakładach 5 liczb z 6 w lotto, trafiłem raptem trójkę
W miejscowości Skoczów padła wygrana 4 572 092,30 zł w grze Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Słupca padła wygrana 263 737,50 zł w grze Mini Lotto
Skoczów , Słupca - trzeba się przenieść bardziej na zach Polski bo ostatnio tam wpadają
moje fuksy w profilu jak ktoś chce zaryzykować , czas lecieć do roboty
wszystkim wygranych
wszystkim wygranych
Witam cieplutko i zimniutko i deszczowo i słonecznie i kolorowo i czarno-biało
Mama mi powiedziała że Skoczów jest na południu Polski i tata też mi coś mówił ale był daleko i nic nie słyszałem.
Dusia
O tata mi mówi że Skoczów jest niedaleko Ustronia i Cieszyna. A właściwie jakie ma to teraz znaczenie gdzie padła jakaś wygrana?
I co wygrałeś
Wygralas
Wczoraj wygrałem cztery zpięciu w multimultimulti i to jest całe dwadziecia złotych bo zagrałem stawka pojedyncza bo nikt mi nie powiedział że mozna zagrac stawka razy ileś tam.
I dzisiaj też mam zamiar wygrać bo chcę mieć dużo pieniążków tylko jeszcze nie wiem jakie liczby puscić.
Dlaczego Ty pytasz mnie o wiek. Przecież ja Ciebie ani nikogo tu nie pytam ile ma ktoś lat. Ciągle przychodzą tu ludzie pytają się o wiek i swierdzają że ponieważ mają poniżej 18 lat to muszą stąd iśc na zawsze. To nie jest strona randkowa tylko tu się typuje liczby i można porozmawiać o różnych rzeczach a nie zaraz pytać się o wiek i umawiać się na spotkania.
Siedzę i siedzę myślę i myślę i zaraz coś wymyślę. Wymyślę liczby które puszczę dziś w multimultimulti i wygram dużo pieniązków.
Zbigniew g wczoraj napisał żeby uważać na taką trójkę liczb 26 34 45 i ze niedługo ona padnie.Mam to wszystko zapisane w moim grubym zeszycie który dostałem od mamy.Tata mówi żebym dał sobie siana.
A chcesz jeszcze wiedzieć jaki numer buta noszę Hurren ?
Dlaczego nie spytasz mnie jaki nr buta noszę tylko o wiek ? Albo jakie będą liczby na dziś na godzinę 14 w multimultimulti tylko ile mam lat. To jest dla mnie bardzo dziwne i podejrzane. Mama mi powiedziała że niedługo wygram pieniążki i na to czekam.
Zapytać się można odpowiadać nie musisz. Tak po prostu sądzę, po twoim pisaniu ,przeciez moge się mylić. A ty od razu sądzisz ze ktoś chce się umawiac ..
Słuchajcie mam taką dwójke w multimultimulti 1 63 jeszcze cos do tego dołoże ale chwilowo mam taką dwójke i poczekajcie to podam Wam coś jeszcze
Słuchajcie już mam następną liczbę 75 zaraz jeszcze coś dołoże poczekajcie chwilkę
ok uzupełnione mini i lotto na www.....
podałem zestaw liczb jeżeli ktoś gra systemem i ułoży sobie zestaw
podałem zestaw liczb jeżeli ktoś gra systemem i ułoży sobie zestaw
w profilu
na nick kliknij
tytoniasz12
tytoniasz12
jak nie da rady to jest ten link:
http://wygrany.wix.com/mmtypy
http://wygrany.wix.com/mmtypy
jak oceniasz % bo 1 liczba z 14 padnie na pewno, pytam bo na 11 liczb puszczę kilka zakładów
no i właśnie podaje te liczby z systemiku mojego i zrobiłem zestawy więc są gotowe ale jeżeli ktoś gra systemem to może sobie dobrać dlatego dałem zbiór liczb .... tak wyjątkowo tylko
czyli tylko dzisiaj wystawiłem zbiór liczb nie będzie więcej....
ale stawiasz głównie na 2 zakłady na 5 licz, a 14 liczb poniżej to asekuracyjnie?
tak przeważnie 2, 3 zakłady a te 14 liczb tak asekuracja dla tych co chcą np: zagrać systemem 7 powiedzmy
jak to dobrze że w mini losują tak faktycznie tylko z 35 liczb.
To ogromna redukcja
To ogromna redukcja
No to gramy:
01.02.14.20.26.30.41
02.03.20.23.30.32.42
03.10.23.24.32.38.41
koszt nadania 78,75 zeta
uczymy się od wipów
01.02.14.20.26.30.41
02.03.20.23.30.32.42
03.10.23.24.32.38.41
koszt nadania 78,75 zeta