Wpisy 2 849 086 – 2 849 185
23 marca 2017 17:43 → 23 marca 2017 19:31, 100 wpisów
Zb nie da się po nocy
Ekologiem mislo być
Zb też nie przejdzie
Lecę narka
Uważaj co byś nie spadł...
Zasieki...
Krasnalek co z te sukienka
isia nic źle nabiłam ćwieka i mąz wyciągał to pokazałam synowi i jego koledze
No ale kusa czy co
Taka sex...
Bez kawy
A ile kosztują
I gdzie one idą?
No
Krasnalek zajeb...fajne
Cholera mam
Musiałam coś w m
Czasie zerknąć
Czasie zerknąć
Super tylko cza mieć takie figury
Krasnalek macie ubaw a ciężko się to szyje
No jakby zb to zobaczył zwl.te bez góry
6 to chyba na hipcia
Dobra spadam pa
Mulag jesteś dziś 5 milionów w lotto Plus postawile$ bo ja owszem
Witajcie wszyscy cieplutko i zimniutko i kolorowo i czarno-bialo i deszczowo i słonecznie.
Dziś miałem dobry dzień i wygrałem moje pierwsze pieniążki.Moze nie było to bardzo dużo ale jak na razie nie jest źle bo trafiłem cztery liczby na pięć w multimultimulti.
Moja mama powiedziała że tak jak przewidziała wygram wcześniej czy później dużo pieniążków a tata powiedział że gratuluje mi wygranej i że mam szczęście bo wygrałem.
I tak zaczyna się moja przygoda w totolotku i z tymi grami o których jeszcze mało wiem.Może dzieki Wam dowiem się więcej i podpowiecie mi jak wygrać dużo pieniążków.
dla zainteresowanych zestawy mm dodałem zakładki 3/3 i lotto.... www...
Jeden z Was już mi podpowiedział to niejaki emeryt. Podpowiedział mi żebym nie grał takich ciągów jak 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 bo to głupie granie i nigdy tak nie wygram i ja się jego posłuchałem.
Siemaneczko, macie jakies liczby w multi na 22.
Emeryt mnie przestrzegał żebym nie grał takich ciągów i z racji tego że jest to emeryt i ma już duże doświadczenie życiowe będę się jego słuchał bo to mądry człowiek.
ja wiedziałem ze dziś wpadnie 18 na popołudnie i co z tego jak tylko 1 liczba hee
chudyalebyk24 Ja będę miał typy do multimultimulti na 21.40 jak chcesz to Ci je podam.
Seba podaj bo już dawno i to dawno nic nie trafiłem nie mam szczęścia.
maks w zyciu trafiłem 3/3 w multi a już gram sporo ponad 20 lat nie nałogowo ale gram
Tylko jest tu coś dziwnego. Kto mi to wytłumaczy. Jak podaję moje liczby tu na stronie to one nie padają a jak nie podaję to padają jak głupie. Co to jest wytłumaczcie mi to bo ja tego nie rozumiem.
sebastian emeryt to mlody facet emeryt dlatego ze na multipasko jest kupe lat
emeryt jest młodym facetem i interesuja go młode laski w mini ?
chudyalebyk24 zaraz Ci podam to co wymyśliłem na godzinę 21.40 a nie na 22 bo nie wiedziałem że wieczorem są dwa losowania.
jak bedzie na czacie pogadaj sobie z nim i mowie ci graj ciagi za pare dni powinno wpasc 1 -2-3-4-5
ale emeryt wyraźnie mi napisał żeby nie grać takich ciągów bo nic nie wygram.
Tak to zrozumiałem.A zaraz podam moje liczby do multimultimulti na 21.40 a nie na 22.00
może wpaść 2-3-4-5 ponieważ już tam się kumulują liczby
Za nie długo padnie 26,34,45 w multi
42-44-46-48
zbigniew jak tam mini?ile trojek wpadlo lacznie?
nie za długo to co to znaczy ? Kiedy mam zacząć grać te 26 34 45 ?
4ry i 2losowania zostały
obserwuje liczby ale jak coś ma wpasc to lepiej puscić a nie patrzeć że weszło i tego nie mieć.
26,34,45 najdłużej oczekiwany zestaw 3/3 w końcu musi wpaść
ile lacznie za te 4 trafiles ?
jak to musi ? Nic tu nie musi paść.
75zl
zbigniew g grasz te liczby codziennie te 26 34 45 ?
Nie gram w multi
to za duzo nie dali ci wygrac a 600 wydane
a w co grasz?
Jakie 60025zl wydane
musisz zwrocic uwage na kumulacje liczb w pewnym obszarze , zbigniew ma racje
bo z wygranej, ale 625 mogles miec w kieszeni i nie grac w cale
dobrze popatrze na to. W takim razie jaki obszar jest w tym momencie najlepszy do typowania ?
Ale jak gram za wygrane to gram za darmo za zarobione w pracy za nic swiecie bym tak nie grał
no tak racja zbigniew
1 Zamach w Londynie
2 Próba zamachu w Belgi
3 Kaczynski w Anglii uczy sie jak wyprowadzić Polskę z Unii oto przekaz dzisiejszego dnia .
2 Próba zamachu w Belgi
3 Kaczynski w Anglii uczy sie jak wyprowadzić Polskę z Unii oto przekaz dzisiejszego dnia .
jak chcesz wygrywac musisz sledzic liczby i wyciagac wnioski , zreszta od tego jest strona multipasko lepszej nie znajdziesz
Multus
Też tak myślę. Wyciągam wnioski. Np emeryt napisał że taki ciąg liczb jak 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 nigdy jeszcze nie wszedł i jest małe prawdopodobieństwo ze wejdzie i tego nie gram.
i program multiparis
tak ale ciagi wynikaja z obserwacji na pewno caly nie wejdzie ale 7 z 10 lub 8 z 10 trafia sie
Ci co grają 3/3 pilnujcie tych liczb 26,34,45 za nie dlugo lada chwila wpadnie 3/3
Lecę pa
co powiecie na multiparis jaka analiza ktoś z was typuje liczby?
mi pokazuje w trendy liczby 7,22.
myślę że dziś na 21,40 bedzie taka parka liczb 4 75
to jest moje zdanie i moge dodac do tego jeszcze kilka liczb zeby wygrać dużo pieniążków.
sebastian nie wychodzi dzisiaj pasuje 1-2 ale parka jedna to malo kasy musisz dolozyc jeszcze jedna
Widzę że sama inteligencja
multus będzie 1-2-4.