Wpisy 2 847 823 – 2 847 922
21 marca 2017 22:47 → 22 marca 2017 08:07, 100 wpisów
kamilek sprawdź kombinację liczb 2,4,10,11 w swoim systemie i niestety nie zobaczysz gwarantowanych 3 trafnych przy 4 trafionych liczbach
saperku bo jak sie nie ma 18 lat to się nie pije piwa. Poza tym trzeba pić z umiarem. Kapujesz ?
Jutro ci wlepie jeszcze raz moze cos pomyliłem
to nie uczysz się . Zapamietajsobie raz na cale życie . Człowiek się uczy całe życie.
W przed ostatnim zakładzie zamiast 3a byc 2
Ok jutro popiszemy ide lulu
przecież mówiłem, że mam tą samą książkę więc w Twojej jest 2 a u mnie 3
ale jak lubisz się kamilku bawić w przestawianie liczbto możesz sprawdzić układ 3,6,10,11 przy Twojej zamianie i też nie będzie żadnej trójeczki
do tego parę szóstek i siódemek, z małych powtórka z wczoraj i trochę różności
dla nocnych marków właśnie podałem przepis na sukces , trochę popracować nad liczbami i po odbiór
Witam.Nigdy nic nie wchodzi jak potrzeba kasy,przynajmniej u mnie.
Mi wchodzi ale zato nie płacąnara cza do roboty zamykaćsię za nas
Chodzi mi o to,że jak grasz na luzie to wygrywasz.W latach 90-tych wygrałem ponad 700 tysi w pokera,bo mi wisiało-miałem kupę kasy.
Jeśli chodzi o mm,to moim zdaniem najgorsza gra w repertuarze ts-bardzo niskie wygrane i raczej ustawione "losowania" sprowadzają szanse jakiegokolwiek zysku z gry do 0,bez względu na ile liczb się gra i jak się je dobiera-losowania nie są kolejnymi na danej maszynie,pomiędzy są tzwn próbne i nie wiadomo ile ich jest.
Menstar ty lepiej weź się za transsystem fuzje z rana jak śmietana mini na dziś 6 15,23,31,39, jak nie wyjdzie biore rozw
Biore rozwód ile można czekać kolejne 15 lat już mnie niebawi to pseudo granie i kasy w bloto wyrzucanie albo dziś albo nigdy
witam
wczoraj tylko 4/10,4/9
61,62,49,23,31,21 janosik mozesz sprawdzic
dzieki
Krzysztofl
Dzisiaj jestem trochę przeżiębiony, to wynik sprawdzenia moźe odbiegać od tego co wylosuje TS.1-1-3/6.
Dzisiaj jestem trochę przeżiębiony, to wynik sprawdzenia moźe odbiegać od tego co wylosuje TS.1-1-3/6.
ok
Nowy kosmita na czacie chce nam pomagać w typowaniu MM:
Tak było wczoraj o godz. 14.
Sebastian: 5 liczb do MM.
Podałem 0-1/5. Było 1/5.
Tak było wczoraj o godz. 14.
Sebastian: 5 liczb do MM.
Podałem 0-1/5. Było 1/5.
skad oni sie biora
Czuję, że dopadła mnie jakaś paskudna grypa żołądkowa.
zdrowia zycze
Zimno:
Koszalin: +2.
Katowice +8.
Koszalin: +2.
Katowice +8.
no i kc chciał na zrzute do mini...
Oszołomy