Wpisy 2 847 748 – 2 847 847
21 marca 2017 21:59 → 21 marca 2017 23:56, 100 wpisów
Hanusia
Wyczailas
Greg
Greg
Islandorka a mi
A ci
Za co
Na dobranoc twoje
Dobry wieczór
Zb
Greg nie grane
Pacze ze siedem sennych wlevialo
Muszę iść spać bo mnie nogi bolą a to oznaka
Greg jutro trafisz
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 270 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 3 x 87 243,70 zł
Już jestem bo mama mnie poprosiła żeby coś dla niej zrobił i musiałem odejść . A co chcesz ?
https://uploads.disquscdn.com/images/33c4b201bb00de604b3d6aa176e6937aa4780074cfc0209afc0ee49170b8749f.jpg
Kumulacja Lotto: 5 000 000 zł
Zaraz sprawdze bo nie miałem czasu. I Ci powiem
Sebastian_M wiesz nie chce byc wscipski ale co Ty robiles mamie o tej porze?
Wyrzucałem śmieci a dlaczego o to pytasz ?
nie bales sie ze ktos cie napadnie? ja smieci wynosze rano jak czekam na autokar do szkoly
Ja jestem silny chłopczyk i nie boję się chodzić po nocy. Mama mnie kiedyś zapisywała na różne sztuki walki i teraz daję sobię radę nawet z trzema zawodnikami.
Zaraz sprawdzę kupony i Ci powiem.
No włąsnie nie mogę ich znaleźć. Nie mam pojęcia gdzie one są .
A pamiętasz jakie liczby zagrałem ?
Tak kupony puszczałem ale było takie zamieszanie że nie pamiętam gdzie położyłem bo to pierwsze moje granie.
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
cofnij sobie wpisy to bedziesz wiedzial co pusciles, ja juz musze isc spac bo mama mowi ze za glosno klikam, dobrze ze nie slyszy jak piwo przez przelyk przechodzi...
A pijesz piwo i mama Ci na to nie pozwala ? A co Twoj tata na to mówi ?
tata juz spi, dzisiaj duzo pracowal a potem mial jakis wnek zy wionek i go pijanego przywiezli, mama nie wie ze pije bo bylaby bardzo zla , martwi sie zebym nie pil bo moge umzec, mam wszywke, w wieku lat 13 poszwdlem na odwyk
Pije mleko z cyca
Moja mama pozwala mi pić co chcę ale ja nie piję alkoholu i nie palę papierosów
saperku umrzeć piszę się prze rz pamiętaj. Saperku do której klasy chodzisz ?
aha , czyli nie robisz trzech rzeczy na p nie pijesz nie palisz i nie pie... w sumie pie.. tylko inaczej niz reszta
do której klasy chodzisz saperku ?
za kazdym piwem bardziej sie myle moze dlatego nie wygrywam w multi multi
Forsami a jakie powtórzysz jutro ?
kamilek sprawdź kombinację liczb 2,4,10,11 w swoim systemie i niestety nie zobaczysz gwarantowanych 3 trafnych przy 4 trafionych liczbach
saperku bo jak sie nie ma 18 lat to się nie pije piwa. Poza tym trzeba pić z umiarem. Kapujesz ?
Jutro ci wlepie jeszcze raz moze cos pomyliłem
to nie uczysz się . Zapamietajsobie raz na cale życie . Człowiek się uczy całe życie.
W przed ostatnim zakładzie zamiast 3a byc 2
Ok jutro popiszemy ide lulu
przecież mówiłem, że mam tą samą książkę więc w Twojej jest 2 a u mnie 3
ale jak lubisz się kamilku bawić w przestawianie liczbto możesz sprawdzić układ 3,6,10,11 przy Twojej zamianie i też nie będzie żadnej trójeczki
do tego parę szóstek i siódemek, z małych powtórka z wczoraj i trochę różności
dla nocnych marków właśnie podałem przepis na sukces , trochę popracować nad liczbami i po odbiór