Wpisy 2 846 719 – 2 846 818
21 marca 2017 00:02 → 21 marca 2017 08:33, 100 wpisów
nie jestem ale jeśli już typujesz z jakiegoś powodu 2,38
to niech ta parka gra 3-4 losowania
to niech ta parka gra 3-4 losowania
zestaw na 19 i 20 (4 losowania)
1.57
2.1,28
3.40,53,70
5.12,17,52,53,80
wyniki 19 (0)
20 o 14 1/1 2/2 3/5 i o 21 1/1 3/3
1.57
2.1,28
3.40,53,70
5.12,17,52,53,80
wyniki 19 (0)
20 o 14 1/1 2/2 3/5 i o 21 1/1 3/3
jeśli nic nie gra danego dnia to nie znaczy że
następnego dnia wynik taki sam
następnego dnia wynik taki sam
Witajcie
Wyprodukowałam takie coś:
33,35,37,66,77
6,8,18,24,48
13,15,21,22,23
7,12,25,33,45
do przemyślenia też wszystkie ich oboki
Ehh...
Wyprodukowałam takie coś:
33,35,37,66,77
6,8,18,24,48
13,15,21,22,23
7,12,25,33,45
do przemyślenia też wszystkie ich oboki
Ehh...
Gonzaga dzięki kasy wielkości piramidy potrzebuje...szkoda bo na nocy nie bardzo ale kto może to na zdrowie
Laurcia: W końcu te typy z TS powinny wylosować Twoją 5.
Po tych moich wpisach obserwuj typowania Gryksa i Gonzagi.
Będziesz miała drugą piątkę do 10/10
Po tych moich wpisach obserwuj typowania Gryksa i Gonzagi.
Będziesz miała drugą piątkę do 10/10
Tak prima facie-Właściwie jeszcze nie wiem,bo się jeszcze nie rozpakowałem
Gonzaga: dobrze typujesz ale na razie nie masz dobrych wyników
trzeba zerkać w Twój profil, bowiem możesz wystrzelić jak nasi skoczkowie
trzeba zerkać w Twój profil, bowiem możesz wystrzelić jak nasi skoczkowie
widać niedługo padnie
swoją drogą to 5/5 należy się Tobie z racji stażu
swoją drogą to 5/5 należy się Tobie z racji stażu
Gonzaga jak już wystrzelisz to wiesz....z mamuciej skoczni od razu
Master też myślę że 5/5 mi się należy tyle typowań za mną i żadnej 5tki...szok....
pomijając numerki (zobaczymy sami) Gonzaga mógłby się wypowiedzieć
kiedy wytypuje tą 5/5 nieprawdaż ?
kiedy wytypuje tą 5/5 nieprawdaż ?
Witam wszystkich serdecznie
Moja mama mi powiedziała że jest taka strona co można tu wygrać dużo pieniążków
I ja się tu zalogowałem i piszę ze wszystkimi bo chcę być bogaty
A mój tata mi powiedział żebym dał sobie siana i nie wchodził na zadną stronę tylko z głowy typował wszystkie liczby to wcześniej lub później wygram dużo pieniążków
Tu piszecie że wygrana to pieniądze a jak chę ich mieć jak najwięcej
Jutro zagram sobie w multimultimulti takie liczby 4 11 17 37 80
To będzie pierwsza piątka jaką sobie zagram
A druga piątka jaką sobie zagram to będzie taka 15 18 20 24 30 i tak sobie zagram
Zaczne sobie grę od piątek . Jak wygram piątkę w multimultimulti to będę wtedy miał dużo pieniążków
I wtedy sobie sagram za te pieniążki szóstkę w multimultimulti i musze ją wygrać.Bo jak tata powiedział żebym dał sobie siana to co to znaczy ?
Co myślicie o moich liczbach bo mama powiedziała żebym grał z głowy to wcześniej lub później wygram dużo pieniążków
Kto chce jeszcze jakieś liczby żebym podał to proszę powiedzieć.Mogę pomóc w wygraniu dużych pieniążków
Powiedzcie mi tu zawsze jest tak malo ludzi.I taka cisza ?
Mogę jeszcze komuś pomóc wytypować prawidłowe liczby ale taka cisza i nikt nic nie pisze ze sam nie wiem co mam robić.
Hm nowe wcielenie Krzysztofa c czy jego badz co badz brat blizniak nie no nie możliwe
O nareszcie ktoś sie odezwał.A mama mi powiedziała że mało tu ludzi i nie będę miał tu kolegów i koleżanek.
Dobrze że tu można z kimś porozmawiać i podzielić się fajnymi przeżyciami .Też można podać swoje liczby i wygrać dużo pieniążków.
I włąśnie tata mi powiedział żebym dał sobie siana i nie wiem co to znaczy powiecie mi ?
A na gorze to ja zatypowałem moje pierwsze liczby w multimultimulti i moze wygram dużo pieniążków.
Możecie też wygrać ale nie to żebym namawiał do gry moimi liczbami tylko podałem bo może rzeczywiście coś trafię i będę miał dużo pieniążków.
Moje typy na jutrzejszy dziento są takie podam je jeszcze raz może wejdą i ktośteż wygra ale niekoniecznie musicie to grać 4 11 17 37 80 to pierwsza piątka a druga piątka w multimultimulti to taka będzie 15 18 20 24 30 i zobaczymy jutro czy coś z tego wejdzie.
O jak miło że jest tu tak dużo ludzi i można z kimś porozmawiać o wszystkim. I można się podzielić spostrzeżeniami i myslami i wieloma innymi rzeczami i można razem zagrać i wygrać i mieć dużo pieniążków.
Ktoś tu napisał o bliżniaku a skąd wiecie że mam brata bliźniaka ? Bo jeszcze nikomu tego nie mówiłem a już wszystko o mnie wiecie ? Tata mi powiedział żebym dał sobie siana i może miał racje co ? Jak myślicie ?
Jak będziecie szli już spać to mi powiedzcie to i ja pójdę spać bo chyba już jest późno ale o tej porze najlepiej się typuje liczby co o tym myślicie ?
Siedzicie tu całe noce i typujecie liczby żeby wygrać dużo pieniążków ?
Jak nikt nic już nie pisze to ja rozumiem że poszliście już spać.W takim razie pamiętajcie o moich typach i kto chce może zagrać a kto nie to nie.Nie to żebym kogoś do tego namawiał.Ja nikogo do niczego nie namawiam ale staram się pomóc wszystkim żeby wygrali dużo pieniązków.
Ja też już idę spać i życze wszystkim dobrych snów i do jutra.Będę jutro wszystkim pomagał w wygraniu duzych pieniążków.
SebastianM haha haha haha haha haha haha hahatata z mamąprawie dałem się nabrać gry liczbowe dozwolone od lat 18 stu
Jakiś nowy kosmita pojawił się na czacie.
co rusz sie jakis z psychiatryka uwalnia i chce zablysnac tylko czym glupota typnelem sie co ma byc to bedzie spadam spac po noce milej zabawy w typowanie jak i przytulenia za 2,50 700 zl za 5/5 w realu
Jest nadzieja, że teraz jest w szkole.
Gryks.
Zaległości wczorajsze:
Typowanie do Mini.
buaaa: Mini 12 liczb:
Podałem 0-1/12. Jest 1/12.
Typowanie do Mini.
buaaa: Mini 12 liczb:
Podałem 0-1/12. Jest 1/12.
Cd:
Jutro się okaże co Sezam1 trafi w Ekstra Przekręcie:
Moja prognoza: 0-`1/6.
Jutro się okaże co Sezam1 trafi w Ekstra Przekręcie:
Moja prognoza: 0-`1/6.
Zaraz sprawdzę.
803.
A: Mini: 0-1/5.
A: Mini: 0-1/5.
803.
B: 0-1/5.
B: 0-1/5.
Wpis 759. MM 5 liczb.
0-1/5.
0-1/5.
Wybrane losowo 2 typowania 5/5 do MM:
1. Ucho Prezesa: 1-2/5.
1. Ucho Prezesa: 1-2/5.
2. MARCO POLO;
1-2/5.
1-2/5.
czesc, robicie takie błędy ortyograficzne, że nie wiadomo o czym piszecie. Wstyd
Dusia.