Wpisy 2 843 114 – 2 843 213
16 marca 2017 22:36 → 16 marca 2017 23:56, 100 wpisów
Borussia 2-2 Schalke dupa !!! Oszustwo karny dla gości !!! Eh wkurza mnie to !!! I jutro PUP znowu jechać się na wizytę. A ja się pytam po co ? Jak pewnie dalej stara śpiewka będzie.
tomi ok nie zauwazylem
Wczoraj w niemieckim Lotto de zawarto ... 26 000 000 zakładów i nikt nie trafił szóstki.
A powinno być ... 2.
A powinno być ... 2.
krzysiu prawda jest takaże nie ma pracy dla ludzi z Twoim wykształceniem
Nie gram.
Technik Agrobiznesu, Policealne studium zawodowe Technika Administracji i teraz studiuję na Wydziale Administracji 2 rok, idę na praktyki do Urzędu Gminy.
Tak
Eurojackpot: Niemcy 2 euro.
W Polsce: 10 zł ???
W Polsce: 10 zł ???
Ten co trafi na praktykanta Krzysztofa c przeżyje bliskie spotkanie z ...
Krzysztof c
A jak ktoś z urzędu gra w Lotto i zagląda na tę stronę, to po jednym dniu zakończy się Twoja praktyka.
A jak ktoś z urzędu gra w Lotto i zagląda na tę stronę, to po jednym dniu zakończy się Twoja praktyka.
Witam,Tacy jak krzysztof c to teraz plaga,tak jak w 1968 docenci marcowi.
Krzysiu jest od 2012, miałem wcześniej inne konto i go doskonale pamiętam, powodzenia na praktykach
@marek-m62 do czasu dostanie pierwszą wypłatę, zobaczy, że mu 1/5 wezmą, uwierz, zmieni poglądy polityczne
Przerażające jest,że ludzie z tak niskim IQ kończą jakiekolwiek studia,chociaż g. w. bush zaliczył Harvard(pewnie od tyłu).
"kto kombinuje ten żyje, taniej kupię drożej sprzedam, to wódki się też napiję"
Jak kombinujesz bez cudzej krzywdy to ok.,niestety teraz wszędzie misiewicze.
Siedzę przed kompem i czytam wpisy:Jeszcze nie dotarło do was,że TS nie daje żadnych,szans
graczom,wygrać głównej wygranej,to ż podają miejsce wygrania,to tylko ściema.Wtedy ktoś z graczy
wygra,jeżeli są co najmniej dwie szóstki,zrozumcie to wreszcie
graczom,wygrać głównej wygranej,to ż podają miejsce wygrania,to tylko ściema.Wtedy ktoś z graczy
wygra,jeżeli są co najmniej dwie szóstki,zrozumcie to wreszcie
Matko chcialem zostac milionerem.
krzysztof c
PUP
proponuje pracę ludziom
którzy chcą pracować
ty masz 25 lat
i nadal nie pracujesz ?
PUP
proponuje pracę ludziom
którzy chcą pracować
ty masz 25 lat
i nadal nie pracujesz ?
Ja nie piszę o tym,aby nie grać,tylko uświadamiam naiwnym,że TS nie daje,natomiast odbiera
Nie daj spokoj !!!
ileż takich zawiedzionych milionerów jest po losowaniu jak krzysiu
Ide na praktyki, to dla mnie teraz wazne. A tam tez fajne dziewczyny !!! Nie bede sie nudzil. A po za tym ta blondynka z Kauflandu to miala spodnie takie ponacinane, ciekaww czemu ? Widocznie taka moda. Dlugie blond wlosy, choc na czupku przeswity czarne, a potem patrzylem na nogi, zgrabniutkie.
ciekawe
A i w sobote mam szkole, a niedziela wolna !!! ogolnie trzy wolne szkolne niedziele. A tata nazwal to chyba kurs a nie szkola ?
No to ładną wyprawkę dostał prezes TS na odchodne , cała Polska się składała.
A i 31 sie okaze czy poprawilem egzamin praktyczny Technika Agribiznesu. Juz 4 proba teraz. Ale kto nie walczy ten nie ma !!!
Ale to jst blondynka !!!
jest
Egzamin zdaje się za pierwszy podejściem.
4 podejście oznacza żeś ... nieuk.
4 podejście oznacza żeś ... nieuk.
dobrze że inni sie poczuli bo biedak odszedłby z jakimś marnym melonem
Piekna bardzo, niesamowita. A ile mlodych szesnastek sie kreci o matulo. Bede na targach pracy, 11 kwietnia to tez beda jakie fajniutkie dziolchy. Bylem juz na targach pracy w 2016.
TS ledwie dyszy i zipie.
Kiedyś w dużej kumulacji zawarto 50 000 000 zakładów.
Dzisiaj tylko ... 14 000 000.
Kiedyś w dużej kumulacji zawarto 50 000 000 zakładów.
Dzisiaj tylko ... 14 000 000.
A i GG pisze z pieknymi, choc okazalo sie za facio, to byl bo sam napisal. Glupek jeden no, coz zdarzaja sie tacy. A i zdjeciami sie wymienilem.
Tylko co jednak gram i tylko jedna marna trojka w Lotto w tatym roku !!! No dobra jeszcze koledze jak wzialem to byla trojka, bo chcialem mu dac za swoje nie wzial. To wydalem na nastepne kupony.
krzysztof w tym wieku to trzeba już się rozglądać za materiałem na żonę , bo potem to same odpady toksyczne ci zostaną. Stare panny z kotami
Jutro w co tu by zagrac ?
Ajax wszedl
Anderlecht wszedl
Krasnodar nie wszedl
Borussia nie weszla
AS Roma weszla
Anderlecht wszedl
Krasnodar nie wszedl
Borussia nie weszla
AS Roma weszla
jutro w MM reaktywacja 8,13,71,80 puścić i do budki po odbiór kasy.
Ale mam jeszcze kupon za 5 zl, wygrana maksymalna 185 zl okolo a jak blad okolo 10 chyba, 5 meczow ligowych i 4.98 kupon 6 meczow ligowych roznych wybralem, maksymalna okolo 70, a jak blad okolo 10 chyba ?
Bukmacherka cos ostatnio licho bardzo idzie !!!
i za kilka lat zaczna zloto wydobywac z asteroidow
normalnie opadajo rece, nie wiem czy zloty pociag warto kopac
normalnie opadajo rece, nie wiem czy zloty pociag warto kopac
Co 5 tych samych co zawsze ?
Piekna chyba 16 byla w Biedronce od kasy odchodzila, blondynka. Juz chyba ja kiedys widzialem ?
Tak na oko 16 moze 17 ?
Uwielbiam blondynki.
Ale zaluje ze nie zagalem do tej z Kauflandu.
blondynka to musi juz byc ladna na buzi i niebieskie oczy
a nie jakas miss piggy
a nie jakas miss piggy
Halo ja cos pisze !!! Mam przestac pisac pol roku ?
dobre wiesc nastki teraz chca duzo starszych
tylko kaske zrobcie i dobra furka i trampki i zegarek
tylko kaske zrobcie i dobra furka i trampki i zegarek
Madrale z was tacy, a kogo macie ?
A one stopki nosza.
Taka moda dziewczyn. Kojarzycie ?
Tez mam stopki i co. A wy ? Podobno taka moda ?
O taka blondynka byla, gdzie lotka maja, fajna tez.
A nie wiem co ona tam robila ? Jakis zeszyt cos miala.
Ale godzina !!!
A wy tacy madrzy a w zaklady bukmacherskie nie gracie !!!
A tam taki gosc co byl dzisiaj, podobno co rusz zgarnia 300-400 zl. A on roznie gra, a dzisiaj wybral chyba 4 pary skokow ? Ale stawka konkretna wtedy.
Lekka praca dla fachowca:
Londyn: potrzebny akordeonista do zespołu folklorystycznego, praca jeden lub dwa wieczory w tygodniu.
--->> londynek.net
Londyn: potrzebny akordeonista do zespołu folklorystycznego, praca jeden lub dwa wieczory w tygodniu.
--->> londynek.net