Wpisy 2 840 818 – 2 840 917
14 marca 2017 20:03 → 14 marca 2017 21:24, 100 wpisów
Przerwa.
islandorka to tak dla jaj
czyli na 9x6/10 przypada srednio 1x7/10 sprawdzcie w profilach
im rzadsza wygrana tym szybciej wybiega poza prawd, bo moze byc fartem na niskie wygrane wygrywa matematyka
ja gram zawsze na wszystkie liczby ,to trochę by tego było za wiele.
Nie ma najlepszego czy gorszego systemu tylko gdzie sobie daną liczbę zestawisz,a że zawsze są wszystkie wylosowane to odchodzi mi tzw."typowanie"
tylko jedna wchodzi raz na 20 losowan a druga w tych dwudziestu nawet 8 razy
sumi no ale na koncu i tak liczy sie efektywnosc danej metody czyli skutecznosc
mozna sobie kombinowac w nieskonczonosc, wazne zeby cos z tego bylo
wszystko albo nic,... a ja dzis bez plusa w mm i dl skromne 6/6 wystarczy
stara milosc nie rdzewieje 23 jako ze jestesmy w pl a nie czechach
a wiecie ile jest zlota przy jadrze ziemi? ze wszystkie lady bylyby w zlocie po kolana
a ja tam pukemony mam puszczone, nawet jak nie wygram to sie nie martwie jutro napad na kanara w pekaesie i czlowiek ustawiony z jego lapowek na tydzien picia piwa
Witam i pytam czy sponsorzy cyrku ustawianych kulek są zorientowani, że wspierają finansowo pasożytniczy pomiot wiadomej nacji realizującej perfidny plan Judeo Polonii.
180 stopni na tej glebokosci, szkoda tego zlota, nie mozna sie dokopac
http://www.komputerswiat.pl/nowosci/bezpieczenstwo/2017/10/przestepcy-moga-ukrasc-nasz-pin-z-pomoca-termicznej-kamery.aspx
Ano dedukcja faktów potwierdza że obecna rządząca swołocz to wstawione marionetki ujadajace na smyczy Mossadu i CIA . Kaczor realizuje plan systemu dwu partyjnego na zasadzie systemu wyborczego w faszystowskim USA. Z tego powodu usnął LPR i Samoobronę z Sejmu R.P.
Z niecierpliwoscią czekamy na losowanko , sorry "kantowanko", pozdrawiamy zielonych z MP
Kombinacji jest wiele no ale ciekaw jestem czy ktoś trafi dokładny układ liczb jaki zostanie ustawiony dziś w 1/dziesiętnym przedziale 2/ dokładny układ końcówek liczb.
uwaga zaraz sie zacznie ILUZJA ZE OGRAMY TS
dobrywieczer zielonistronkowicze
dobrywieczer zielonistronkowicze
mój wywiad z ts donosi mi dzisiaj nie wejdzie 6
na mega kumulacje sie szykuja na swieta
na mega kumulacje sie szykuja na swieta
bolek a cos tamnakreslił w plusie