Wpisy 2 838 786 – 2 838 885
11 marca 2017 21:50 → 11 marca 2017 23:16, 100 wpisów
to Torun dawal liczby
mam 10 EP jeszcze na jtro jak to nie przyniesie efektow koniec z tym podadkiem od marzen
1/9 i 5 oboków
Chyba tak wole caritas wspierac niz tych darmozjadow
Jeszcze EP zaatakuje konkretnie
jaka 10?
za mnie juz oddycha maszyna z nerwow pluca stracilem
a oddadzą pieniądze jak się nie trafiło ? bo to nie uczciwe tak nie dać wygrać
Czekam na wyniki i lulu do wtorku doktorku a jutro ekstra pensja
spokojnie mam do 30 marca wiedzą że wygram przecież nie dadzą mi cały czas wygrywac trzeba poczekać rozumiem to
Tak się składa że w EP gram rzadko. I o dziwo w tą grę jestem na plusie.
no może ci siadnie ja do 30 marca lotto i plus może coś jeszcze opstawie wygrana mnie zmotywowała oby nastepna była
Bonus Multi Multi: 110 000 zł
Kumulacja Lotto: 30 000 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 100 000 zł
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 158 944,30 zł
to wiemy nikt nie trafił ale ja pamiętam jak przykładowo jak było do wygrania przykład 5 milionów to za los płaciłeś a w nim miąłeś szanse w kilu okienkach a teraz za jedno trza dać 3 zł tak jest strasznie zawężone a kolektur przybywa ale nic pozostaje mieć nadzieja . nadzieja umiera ostatnia
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Noi fajnie to się posle dwa za 8 zlotych i wystarczy jeden iten sam adrugi coś sie wymysli 30 mi pasuje milionów tego mi brakuje
Jutro trafie ekstra pensje to sie zainwestije srodki w granie systemem na dwanaście liczb i sie zgarnie icopka chołpa
Firma rodzinna De Agostini podobno kupiła g-tech,chociaż raczej było odwrotnie-tak przynajmniej zdrowy rozsądek mówi.
Nikt nie zmusza Was do gry, a jeśli tak to jest niemoralna propozycja
Ja i tak zagram bo mi to Lotto Plus nie pierwsza inie ostatnia kumulacyja ajak jest dwie banie pokumulacyji na start to mało w życiu takiej kasy nie zarobiew kolchozie do końca zycia kumulacja nie kumulacja cza wygrać
tak jak pisalem nastki , wiekszosc liczb 01-39 i byc moze 60 tki
Gryks 76 z czystej ciekawosci poczym się sugerujesz że cos może wyjść
coś kombinują z maszyną lub zmieniają kulki bo często zmienia się algorytm powtarzalności liczb.TS
z obserwacji co nie znaczy ze tak moze byc dla mnie typowanie gry ts szczegolnie multi to fajna zabawa poswiecam nieraz od godziny do dwoch godzin