Wpisy 28 313 – 28 413
16 września 2008 10:49 → 18 września 2008 12:51, 100 wpisów
... posluchaj kolego sympatyczny otoz ja nie tchorze i podam nawet kontakt na gg zeby kazdy ktory mi zaufal mogl sie ze mna zkontakowac .I podam mu wszystko co potrzebuje zeby dalej grac ci co sie wzorowali na mnie zarobili kase i mam nadzieje juz nie potrzebuja opiekuna tylko sami potrafia zadbac o swoja gre bo metoda jest prosta jak drut.W tej chwili moj zysk jest wiekszy niz zainwestowana kasa wiec nawet jak dzis bym przestal grac to bede do przodu pare stowek,ale nie przestaje a tobie przyjdzie jeszcze poczekac do czerwca bo wtedy znow wyjade na 2 miechy i grac nie bede zeby przepuscic zarobiona kase.Milo mi ze takie przepowiednie masz dla mnie ale widze ze mnie lubisz i teraz bedziesz zyczyl mi wysokich wygranych prawda? A teraz podam gg dla ciebie bo moze zaczniesz grac to udziele ci paru wskazowek zebys cos zarobil GG 6918272 mozna pisac i pytac co i za ile i nie tchurze drogi wielokropku tylko nie informuje publicznie o wygranych,podam zysk na koniec miesiaca to moge obiecac.Pozdarwiam
kogucik19:to sygnalizowane przez Ciebie obniżenie kursu na P=parzystego "plusa" w ML jest konsekwencją serii 3 NP "plusów" jaką obecnie mamy...
Widze wielokropku ze sam jestes zainteresowany podawaniem danych bo moz egrasz a samemu ci trudno obliczyc to napisz a podesle ci tabelke.Po drugie jak widzisz na razie nie da sie przegrac bo wszystko jakos na przemian wychodzi wiec na razie nie ma mowy o przegranej.Po trzecie gram za taka drobnice ze nie mozna przegrac a przygotowany jestem na wiecej.Ale jak taki madry jestes to czemu nie dasz przykladu gdzie przegralem przeciesz dysponujesz danymi mojej gry wykaz gdzie przegralem bac tym fetniakiem i napisz tu i tu przegrales bo nie wiem jaki uzasadnienie ci do glowy przyjdzie.BADZ KONKRETNY!!!!Pozdrawiam
EDI8 tak to wiem ale np. w tipsporcie gra na 3 zakresy numerka nie obnizaja kurow choc 1 zakresu nie bylo juz od 8 losowan,a przeciesz prawdopodobienstwo jest 50/50 wiec nie widze takiej potrzeby zeby obnizac P a dodawac do NP ale dzieki za info.Wiem ze jest to nieuczciwe dla graczy ktorzy graja progresja tak jak ja.Nie kazdy moze sobie zwiekszyc wyslanie PLUSA o 100 zeta zeby wyjsc na swoje ,prawda?.Pozdrawiam
Podam jeszcze swoja poczte choc ona powinna byc znana kogucik19@poczta.fm obiecuje ze nikogo nie zostawie bez odpowiedzi tylko prosze nie zadac ode mnie gotowizny tylko rady na pytania tego typu " co to jest progresja" nie bede odpowiadal a bylo takich pytan troche,ale sie nie dziwie bo niektorzy dopiero zaczynaja ale najpierw odsylam do czytania a potem do rozmowy.Pozdrawiam
Niestety, ale dzisiejszy dzień to chyba "czarny dzień" dla wielu grających i typujących na stronach Pasko. Nie dość, że wypadł z aktywnego grania uwielbiany przez wielu Bohater i Heros gry na progresję (oczywiście w temacie;'"Typujemy parztste/nieparzyste"), to również FOBIA dolała "oliwy do ognia" i przestała pisać w temacie "Wygrywam systematycznie w BETGUN", na domiar wszystkiego napisała w temacie DLACZEGO.......PRZEGRYWAMY, że właściwie to ona taka wygrana nie jest jak by można było na podstawie jej dotychczasowych wpisów wnioskować, ale ponieważ życie nie znosi próżni, myślę, że znajdą się nowi "zbawcy" dla graczy i staną się nowymi "idolami" dla wielu nieznających zasad rządzącymi hazardem....
Samo życie......
Samo życie......
matyopa:powyższe a opisane przez Ciebie wydarzenia dały Ci wszak asupmt do uskutecznienia produkcji własnej oznaczonej wielce znaczącym ( dla miłośników numerologii ) numerem 28318
więc nie ma tego złego...
więc nie ma tego złego...
Zgadza się edi8, i zamierzam z tego skorzystać, a sądzę, ze i dla ciebie może to być sygnałem, że może to dla ciebie stać się sygnałem, że teraz to ty możesz stać się idolem tego czatu dla wielu, bo uważam, że wiele twoich wpisów znalazło wielu zwolenników i było moim zdaniem bardzo słuszne.Pozdrawiam i życzę wyjścia na pozycję lidera, bo jak już napisałem "Zycie nie znosi pustki".Pozdrawiam
matyopa:niestety obowiązki wzywają i sprawiają iż mniej mnie tu będzie więc tę sugerowaną mi a potencjalną palmę czatowego pierwszeństwa w inne trzeba złożyć dłonie - byle nie jakiejś "palmy"...Pzdr.
ZARTOWALEM- wracam do gry chcialem sie przekonac ilu to ludzi napisze i oglosi swoj sukces ze kogut polegl i ze mu leb ucieli a tu co kogut sie przebudzil i bedzie gral dalej.Zeby byc liderem czeba sie czyms wykazac a nie tylko krytykowac i cieszyc sie z czyjegos nieszczescia nawet jak by ono bylo prawdziwe .Wiec podaje co dzis zagramy Liczby:uparciuszek 1 oraz 33,22,43,19,62,25,26,7,9,30,55,73,76,78,28 oraz P/NP multi PLUS na P (jak trafie to wycofuje sie z gry plusa,pisze zeby nie ktorzy nie napisali ze polegl tylko srodki skieruje na inna gre)oraz obstawiam 3 zakresy numerka.Pozdrawiam zwolennikow i tych co juz rosolek ze mnie chcieli zrobic ale dobry kogut to wredne ptaszysko i daje sobie rade w kazdym kurniku.Zapomnialem o duzym a tam obstawiam 0 NP. Pozdrawiam
TOTO:ta strona świetnie nakierukowuje na regionalne firmy prowadzące gry losowe w wielu krajach i dopiero na ich stronach są najświeższe statystyki.
Matyopa. Mam nadzieje ze juz ci przeszly przywodcze marzenia bo tak na prawde nam tu na czacie zadnego przywodcy nie potrzeba natomiast sa mniej aktywni i wiecej aktywni gracze i tyle ale wszyscy mam nadzieje sa pozytywnie nastawieni do siebie ,nie czeba nam tu przywudcow,tu nkt na boj nie prowadzi ani szanowny EDI8 ani ja ani nikt inny nie ma takich przywodczych zapedow wiec nie wiem dlaczego ci takie rzeczy przyszly do glowy.Piszesz ze obserwujesz mnie juz rok i czekasz kiedy padne a moze ty pochwal sie swoimi sucesami i zamiast zazdroscic i czekac na potkniecie drugiego dolacz do nas i pokaz moze masz ciekawe metody gry,bo na moj upadek bedziesz musial dlugo czekac nie padlem jak gralem grubo to mam nadzieje nie pasc jak gram za drobnice wiec zebys doczekal mojej zaglady,dolacz do nas i podziel sie swoimi sukcesami ktorych ci zycze bo ze mnie lubisz to wiem bo rok czekac na kogos to musi byc wielka milosc.Pozdrawiam
3 liczby w Dużym się powtórzyły....Rysiek to zawsze wylosuje tak że się żal robi...może kumulacja będzie
Witam.W miare udane losowanko 5 liczb trafione,plus trafiony czyli kapital w calosci odzyskany i juz nie gramy w plusa,oraz 3 zakres(liczylem na 1 ) ale jestem zadowolony no i NP w multi Natomist na Duzego poczekamy nie pali sie.POzdrawiam nawet tego matyopa,bo cos zamilkl moze sie smuci ze kogut ma leb jeszcze na szyi i rosolka nie budiet.
OPA calkowicie sie z toba zgadzam ma takie samo szczescie do losowania jak ja do liczb.Pozdrawiam.
jeszcze Ci łeba nie ujebali ty analfabeto. pamiętasz mnie!!! Wróciłeś Ja też.
Ktos kiedys pytal czy jest ktos kto wygral miesiecznie 1000 zeta,obiecalem wtedy ze jak przekrocze ta kwote to dam znac wiec go informuje ze przekroczylem ten prog(nie chwale sie bo sa lepsi).serdecznie pozdrawiam.
BZYKU ostrzegam cie jezeli jeszcze raz mnie obrazisz zwroce sie do administratora stronki zeby ci na poczatek zwrocil uwage ,a jak to nie poskutkuje to podejme kroki zebys odpowiedzial za swoje chamstwo,i nie strasze cie tylko ostrzegam ,a slowo ujebali na drugi raz zastap ucieli,urwali,to to samo ale brzmi lepiej prostoto ty jedna.
mamy kumululu alalal kumululu
Witam i pozdrawiam wszystkich kulkowiczow na dzis kogut posyla uparciuszka 1 oraz 33,19,62,26,9,55,73,76,78,28,21,39,66,71 wszystko o odpowiednich progach progresji.Nie wiem czy zwrociliscie uwage na wystepowanie po raz 7 parzystych w duzym lotku od 2000 roku takie zdarzenia mialy miejsce tylko 2 razy 14.06 do 5.07 2000r 7x NP. 10.08 do 31.08.2005 r 7 razy rownowaga!! i teraz ,i mam nadzieje ze juz po raz ostatni bo rekordow nam juz nie trzeba euro sie skonczylo.Wiec radze zagrac na NP/0 bo mozna cos skubnac w najblizszym czasie.Pozdrwiam.
kogucik19:czyżbyś coś wiedział pewnego na temat euro???
Bo Premier mówił parę dni temu,że wprowadzą w 2011 a Ty zapodajesz że już się skończyło...Pzdr.
Bo Premier mówił parę dni temu,że wprowadzą w 2011 a Ty zapodajesz że już się skończyło...Pzdr.
EDI8 widzisz taki ze mnie sportowiec mialem na mysli euro 2008 .ale jak cos poknocilem to wybaczcie .Moja myla bylo ze juz nie jest oczekiwany nowy rekord w zakresie powtarzania sie tego samego zdarzenia (7 x)P w duzym. Pozdrawiam
kogut, wszyscy z ciebie robią głąba, a ty udajesz, że tego nie widzisz, czy o drogę pytasz?
Człowiek z inteligencją współczesnej małży już by się dawno połapał, a ty tylko doszukujesz sie intryg.
Ja nie napisałem nigdy,że ty nie będziesz grał w te beznadziejne gry, ale tylko skomentowałem co ty napisałeś. Trzeba umieć czytać i rozumieć to co się czyta.
Ty grać nie przestaniesz nigdy, bo jeżeli ktoś jest uzależniony przez patologiczny hazard, to grać będzie, aż do zgubnego końca Taka jest prawda.
Człowiek z inteligencją współczesnej małży już by się dawno połapał, a ty tylko doszukujesz sie intryg.
Ja nie napisałem nigdy,że ty nie będziesz grał w te beznadziejne gry, ale tylko skomentowałem co ty napisałeś. Trzeba umieć czytać i rozumieć to co się czyta.
Ty grać nie przestaniesz nigdy, bo jeżeli ktoś jest uzależniony przez patologiczny hazard, to grać będzie, aż do zgubnego końca Taka jest prawda.
MATYOPA mily z ciebie czlowiek jest,a malza jest bardzo inteligentnym stworem ale co ty mozesz wiedziec na temat zycia plazow morskich jak nie wiesz nic o kurniku ,najpierw zapoznaj sie z drobiem a potem siegaj glebin morskich,ale i tak nie przetane Cie lubiec.Serdecznie Cie pozdrawiam.
...BO WSZYSCY POLACY TO JEDNA RODZINA!...
Czytając Wasze wpisy dopowiedzcie sobie sami jaka to rodzina!
Matycz z opą w jednym nicku
po kogucie jeździ BZYKU
Kogut co dzień cienko pieje
Ludzie , co się tutaj dzieje??
>>BO WSZYSCY POLACY TO JEDNA RODZINA!
HA, HA HA!
Czytając Wasze wpisy dopowiedzcie sobie sami jaka to rodzina!
po kogucie jeździ BZYKU
Kogut co dzień cienko pieje
Ludzie , co się tutaj dzieje??
>>BO WSZYSCY POLACY TO JEDNA RODZINA!
HA, HA HA!
MATOPA mysl sobie co chcesz ale puki nie dokladam do interesu to jestem do niego uzalezniony pomysl ze gdy bym tracil to jakie bym musial miec dochody zeby grac dalej,i zapewniam cie ze nawet grajac ta drobnica co teraz przekroczylem juz dochod 1000 zeta na czysto i masz racje jestem uzalezniony od gotowki.A mozesz to sprawdzic bo na forum podaje swoja gre za ile co i ,myslisz ze jak bym przegrywal to bym sie chwalil przeciesz ludzie sa madrzy i zaraz by napisali ze stracilem a jednak mam wpisy ze ci co zaczeli tak grac sa do przodu.Nie wiem na czym opierasz swoje katastrofalne wywody ale nie podales ani jednego konkretnego przykladu.A ze nalogiem nie jestem to 2 miesiace nawet nie spojrzalem na kolektore choc jak bym chcial to byly mozliwosci ale po co zarobilem i swietnie sie bawilem za wygrana kase,nie wiem czy pamietasz czerwiec zagralem wtedy 3 x za gruba kase w zakres numerka i 3 razy trafilem,nawet ci nie napisze ile wygralem bo po co ale mozesz to sprawdzic jak sie cofniesz pamieciom ,moze jestem malo dla ciebie inteligentnym partnerem to jednak o mnie i do mnie piszesz a ja do ciebie nigdy bo po co nie siegam az tak wysoko,ale milo mi jest ze z takim tumanem i o takim tumanie piszesz i zawracasz sobie mna swoja madra,genialna glowke.Nie przestane cie lubiec bo to zaszczyt miec kogos tak wybitnego i madrego jako sympatyka.Pozdrawiam cie serdecznie ,a jak bys chcial cos wygrac to obstaw w czwartek duzego na progresje na 0/NP a zarobisz tylko nie przeginaj ze stawka,idz na zysk max 100 zeta,ja ci to gwarantuje,tak po przyjacielsku jako mniej rozwinieta jednostka.
.......starsi, czy młodsi, chłopak i dziewczyna.
Hej Hej bawmy się. Hej Hej śmiejmy się!!!!!!!
P.S dawaj dalej disco polo dalsze zwrotki (dobrze ci idzie....)
Hej Hej bawmy się. Hej Hej śmiejmy się!!!!!!!
P.S dawaj dalej disco polo dalsze zwrotki (dobrze ci idzie....)
Mała przeróbka :
po kogucie jeżdżą z BZYKU
Eddi za wroga Nottiego ma
ale rodzinka HA HA HA HA!
...BO WSZYSCY POLACY TO JEDNA RODZINA!...EECH...
po kogucie jeżdżą z BZYKU
Eddi za wroga Nottiego ma
ale rodzinka HA HA HA HA!
...BO WSZYSCY POLACY TO JEDNA RODZINA!...EECH...
dobre, czuję,że to chyba wraca Jozin z bazin, razem z jadźką, mercedesem zajeżdżają.Łoj bedzie się działo!!!!!!
P.S dawaj czadu disco polo
P.S dawaj czadu disco polo
Dzięki Swierzyński , odpowiem Ci tytułem pewnego satyrycznego programu:
SZKODA GADAĆ!!
I zanim na mnie wskoczą
muszę spadać!:))
Pozdrawiam również!:)
SZKODA GADAĆ!!
I zanim na mnie wskoczą
muszę spadać!:))
Pozdrawiam również!:)
wictor, również dzięki!:)
Może jutro tu jeszcze trochę poczatuję i poczaduję!:)
A dziś tylko poprzedni wpis Ci dedykuję!
Pozdrawiam !:)
Może jutro tu jeszcze trochę poczatuję i poczaduję!:)
A dziś tylko poprzedni wpis Ci dedykuję!
Pozdrawiam !:)
disco polo:jesteś obdarzony talentem rymotwórczym ale postaraj się jeszcze troszkę i oddaj PRAWDĘ MATERIALNĄ w swoich tekstach,ok?
Bo ja nigdy usera "nolti" za wroga nie miałem a tylko tak jak we wpisie 28115: za zwykłą rurę (wydechową) co dla mechanika samochodowego nie powinno być zwrotem pejoratywnym bo do jego pracy ( i w niej "zabiegów" typu opisane okradanie klientów ) mające ścisłe odniesienie...
Bo ja nigdy usera "nolti" za wroga nie miałem a tylko tak jak we wpisie 28115: za zwykłą rurę (wydechową) co dla mechanika samochodowego nie powinno być zwrotem pejoratywnym bo do jego pracy ( i w niej "zabiegów" typu opisane okradanie klientów ) mające ścisłe odniesienie...
...BO WSZYSCY POLACY TO JEDNA RODZINA!...
Ale według Eddiego są w niej ludzie i ...rury wydechowe. No cóż...
Disco Polo
Polo Disco
Ja już powiedziałem wszystko!;)
disco polo, co ty na śniadanie jadasz, ze tak od rana do rymu gadasz?
Też bym tak chciała....
chciała bym, chciała...
Też bym tak chciała....
chciała bym, chciała...
Motypoda : co ty robisz na tej stronce ? czy za Twoje Kogut19 i ini grają ! Co za bzdury facet pleciesz , jeszcze jeden uzdrowiciel się znalaz.Twoje miejsce jest raczej w radiu ojca R.
podobno Edi gustuje w chlpakach, dlatego tak namietnie i czesto romansuje z ptaszkiem, pewnie chcialby sie nim zajac i go "ugotować"
megi, ty to na pewno Ojcu R. do pięt nie dorastasz, a jego majątek to tak jest wielki, że trzeba by było ze 20 takich firm jak T,S,S.A złożyć.
Tak więc szanuj ojca, bo taki posłuch w narodzie jaki ma On, to niewielu ma. Pozdrawiam.
Tak więc szanuj ojca, bo taki posłuch w narodzie jaki ma On, to niewielu ma. Pozdrawiam.
Goreteh, a wydawało mi się , że to stronka o grach lotto, a nie magiel!
Jak to możliwe, że liczba 4 powtórzyła się w trzech kolejnych losowaniach, a liczby 28 i 40 w dwóch? Wiadomo, że prawdopodobieństwo tego jest bardzo małe. Inna sprawa, że w losowaniach bardzo często występują niektóre liczby, np. 5.
peper nie wypowiadaj się za cały naród ! Nikt ćię nie upowżnił do ubliżania mi ,bo do Ciebie nie tyczył się mój wpis .Dziwię się co tu robisz na tej stronce ? Będziesz musiał iść do spowiedzi.
"nolti" - po zbanowaniu
obecnie jako "Gereteh"
tu się w nowym pojawił
przebraniu...
A że to on niech świadczy wątek o męsko-męskim się kochaniu tak mu jest bliski iż nawet pod nowym nickiem widzi wszędzie homoseksualny seks.Czyżby sprawiło to ciągłe w kanale warsztatu obcowanie z inną niż on rurą...czyli auto-erotyzm????
obecnie jako "Gereteh"
tu się w nowym pojawił
przebraniu...
A że to on niech świadczy wątek o męsko-męskim się kochaniu tak mu jest bliski iż nawet pod nowym nickiem widzi wszędzie homoseksualny seks.Czyżby sprawiło to ciągłe w kanale warsztatu obcowanie z inną niż on rurą...czyli auto-erotyzm????
disco-polo polo-disco:albo pisz do rzeczy albo odszczekaj wszystko...Bo Polacy to jedna rodzina ale tylko u cioci na imieninach!
Nasz naród zespala jedynie wojna i żywiołowa klęska a na co dzień między nami jest Meksyk,Nagasaki i Hiroszima!
Disco-polo,polo-disco ja też pokazałem że zrymować można wszystko..
Nasz naród zespala jedynie wojna i żywiołowa klęska a na co dzień między nami jest Meksyk,Nagasaki i Hiroszima!
Disco-polo,polo-disco ja też pokazałem że zrymować można wszystko..
megi, a ciebie kto upoważnił do ubliżania matyopie?. Widzisz, tylko siebie, a jak innym ubliżasz to tego nie widzisz?.Może przydała by się wizyta u okulisty?
nie jestem ani nie bylem nolti. Jestem za to tolerancyjny w stosunku do Ciebie Edi, akceptuje Cie takim jaki jestes i ta Twoja inna orientacje tez
Goreteh:a jednak tak samo mi śmierdzisz jak śp."nolti" - ten złodziej z kanału...
Św pamięci? a to ładnie tak mowic o bliznim ktory odszedł?! A tych ktorzy nie odeszli, to potrafisz tylko inwektywami obdarzac, taki madry jestes?
Goreteh:nikogo inwektywami nie obdarzam a jedynie nazywam po imieniu to co tamta kanalia tu na czacie napisała o sobie że okrada klientów warsztatu w którym jako mechanik pracuje...więc skoro okrada to jest złodziejem,nie? A co do śp.=świętej pamięci to tak właśnie mówimy o tych,którzy odeszli - nawet będąc stąd za swe chamstwo zbanowanymi.
Ale się teraz jako "Goreteh" odrodzili...
Ale się teraz jako "Goreteh" odrodzili...
byc moze jest zlodziejem, nie mnie to oceniac, wiesz. bo wiesz ja nie oceniam ludzi tak jak Ty, na podstwawie przysnionych zdarzen, nie majacych pokrycia w rzeczywistosci. Chyba . ze to jest rzeczywistosc ale urojona co Edi?
wpis 28112:gwoli ścisłości, nolti napisał, że tnie na kasę podwójnie tylko doktorków i ludzi co pokazują swoją wyższość nad nim.(trudno w kanale być wyższym)
Goreteh:nie wiem na jakim dopalaczu dzieciaku jedziesz ale bzdety piszesz...Nie ma tu nic co by było "ocenianiem" a jedynie odniesieniem do dawnego wpisu i jego podsumowaniem.Na przyszłość dwa razy więc zastanów się co piszesz!
(nawet pod nowym nickiem
ale tak samo idiotycznie jak pod starym - jako "nolti" )...
(nawet pod nowym nickiem
ale tak samo idiotycznie jak pod starym - jako "nolti" )...
Życzliwy:w tym - szczególnym - przypadku mamy do czynienia z kimś dla kogo nawet ktoś jedynie z maturą ma wyższe OD NIEGO wykształcenie...A z tym okradaniem tych wyżej nad nim stojących to pyszna uwaga!Pzdr.
Edi swoich frustracji nie kieruj do mnie, bo ja nie jesten specjalista..........i Ci nie pomoge. Natomiast wspolczuje Tobie, zapewne masz za soba ciezkie przezycia,- czy z dziecinstwa- nie mnie to oceniac.. ocenic powinien specjalista z wykrztałceniem wyzszym, o ktorym tak czesto piszesz i ktorego pewnie nie posiadasz.. 3maj sie wytrwale czesc
Goreteh:eh......To ty się trzymaj ale ściany bo piszesz jak ktoś naćpany albo pijany...Więc do zobaczenia po detoxie!
P.s:to że nie jesteś w żadnej dziedzinie specjalistą to widać,słychać i czuć.Oj, jak okropnie czuć!!! a co do wykształcenia to gdybym nawet miał średnie to i tak byłoby one wyższe od twego.A watek wykształcenia - tu teraz przez ciebie wznowiony pojawił się dotąd wyłącznie w korespondencji z userem "nolti"...Więc spadaj nolti vel Goreteh na fizjonomię czyli tzw.ryj!!!
P.s:to że nie jesteś w żadnej dziedzinie specjalistą to widać,słychać i czuć.Oj, jak okropnie czuć!!! a co do wykształcenia to gdybym nawet miał średnie to i tak byłoby one wyższe od twego.A watek wykształcenia - tu teraz przez ciebie wznowiony pojawił się dotąd wyłącznie w korespondencji z userem "nolti"...Więc spadaj nolti vel Goreteh na fizjonomię czyli tzw.ryj!!!
wszedzie widzisz jakiegos noltiego, to straszne, jest z Toba gorzej niz myslalem..
Goreteh:już wiem dlaczego zarówno jako "nolti" a od dziś jako "Goreteh" usiłujesz mnie w krąg mniejszości seksualnych swymi wpisami dotykającymi tej sfery wtłoczyć...To ma swoje wytłumaczenie jako próba odsunięcia od siebie Twoich z tego tytułu własnych rozterek...To ,że swojej własnej seksualności nie jesteś pewien musisz sobie udawadniać nawet w nicku ( Goreteh-czytanym wspak... ) - abyś przypakiem nie zapomniał jak "zeznawać" będąc o to pytanym...
chyba jestes w tym noltim zakochany, ciagle go widzisz i o nim gadasz , to chyba Twoj głowny problem , a do tej pory myslalem ze jest nim wykształcenie.. ale miłosc nie wybiera , co nie Edi . milego wieczorku
Goreteh:życzę ci aby w tym kanale jakiś kolega nie spuścił ci na twarz oleju podczas zabiegu spuszczania...
P.s:patrz jaki przypadek dziś miał miejsce: zaledwie w 4 wpisy po moim przypomnieniu userowi "disco polo" mego wpisu o "noltim" pojawia się tu zupełnie
nowy user "Goreteh" doskonale znający i powtarzający dawne wpisy tamtego a nawet robiący te same błędy ortograficzne i składniowe...ha,ha.Jesteś w punkt TRAFIONY - ZATOPIONY!
P.s:patrz jaki przypadek dziś miał miejsce: zaledwie w 4 wpisy po moim przypomnieniu userowi "disco polo" mego wpisu o "noltim" pojawia się tu zupełnie
nowy user "Goreteh" doskonale znający i powtarzający dawne wpisy tamtego a nawet robiący te same błędy ortograficzne i składniowe...ha,ha.Jesteś w punkt TRAFIONY - ZATOPIONY!
NIE JESTEM NIM. pokaz mi te bledy????????? takie i takie, panie madralinski
Ja potem tymrazem zestaw 20 liczb narazie ich nie obstawaim ale chce zobaczyc czy prawidlowosc sie moze powtorzyc.
2, 18, 23, 27, 28, 29, 32, 35, 41, 46, 47, 50, 51, 53, 56, 58, 61, 74, 75, 80
Liczby beda podzielone i zawarte na 2 zakladach po 10 skreslen. Moze cos z tego bedzie. Oby dzis nic z tego nie padlo bo u mnie leje i nie chce mi sie leciec poslac kupona ;P
2, 18, 23, 27, 28, 29, 32, 35, 41, 46, 47, 50, 51, 53, 56, 58, 61, 74, 75, 80
Liczby beda podzielone i zawarte na 2 zakladach po 10 skreslen. Moze cos z tego bedzie. Oby dzis nic z tego nie padlo bo u mnie leje i nie chce mi sie leciec poslac kupona ;P
Goreteh:przypomnij mi swoją prośbę ale dopiero wtedy gdy będziesz miał w liczbie mnogiej progeniturę...Do tego momentu nie będą cię już swoimi wpisami zaszczycał!
no jasne ze nie bedziesz... wkoncu cos stwierdziles i teraz sie wymigujesz od tego co powiedziales((((-: tak chyba najlatwiej!
Każdemu prędzej czy później wejdzie,niema 100% impotentów:)
tego jeszcze nie grali:
na "1" typerzy stawiali:
w pewniakach 55 razy
w parkach 66 razy
w trójkach 71 razy
w piątkach 86 razy
ciekawe czy faworyt ich nie zawiedzie?
na "1" typerzy stawiali:
w pewniakach 55 razy
w parkach 66 razy
w trójkach 71 razy
w piątkach 86 razy
ciekawe czy faworyt ich nie zawiedzie?
"1" nie ma jakiegoś imponującego opóźnienia i śmiało jeszcze możemy na jej wystąpienie trochę poczekać...
Zobaczymy co z tego wejdzie:
55
24
31
48,49
42,44
50,53
bo 36,37 to chyba nie ma szans
55
24
31
48,49
42,44
50,53
bo 36,37 to chyba nie ma szans
Jaki jestem szczesliwy kochani kulkowicze weszly NP i 4 liczby ale te NP to zagralem dzis za duza kase i weszly.Pozdrawiam was serdecznie i ide sie troche pocieszyc .Do tego 4 liczby ale to margines w tym dzisiejszym losowanku.Pozdrawiam.
OPA do siwego nie mam szczscia ale on ostatno tak czesto jest ze mnie musialo wyjsc a ze 7 x duzy lotek parzyste pod rzad to jego zasluga mam nadzieje ze jutro bedzie ktos inny.Jak sie ciesze .Pozdrawiam
CZEŚĆ " KOGUCIK 19 " TA DZIEWIĘTNASTKA TO CHYBA TWOJE OSTATNIE WCIELENIE.
MOŻE W LOTTO MOŻE NIE!
BARDZO CIĘ PROSZĘ NIE PISZ WYWODÓW NA TEMAT LOTTO, BO SZYBCIEJ JA NAPISAŁBYM NOWE PRZYGODY "PANA TADEUSZA".
NIŻ TY SWOJE STARE RZECZY. ILE TO POSTAWIŁEM. ILE WTOPIŁEM I KIEDY SIĘ ODEGRAŁEM ...POPATRZ! NA STRONCE JEST NOWY NARYBEK
NIE STRESUJ GOŚCI BO BĘDĄ CI CHCIELI ŁEB UCIĄĆ NA PNIAKU ALBO SPALIĆ TWOJE PIURA LUB OPIEC W GLINCE I ZJEŚĆ ZE SMAKIEM.
MOŻE W LOTTO MOŻE NIE!
BARDZO CIĘ PROSZĘ NIE PISZ WYWODÓW NA TEMAT LOTTO, BO SZYBCIEJ JA NAPISAŁBYM NOWE PRZYGODY "PANA TADEUSZA".
NIŻ TY SWOJE STARE RZECZY. ILE TO POSTAWIŁEM. ILE WTOPIŁEM I KIEDY SIĘ ODEGRAŁEM ...POPATRZ! NA STRONCE JEST NOWY NARYBEK
NIE STRESUJ GOŚCI BO BĘDĄ CI CHCIELI ŁEB UCIĄĆ NA PNIAKU ALBO SPALIĆ TWOJE PIURA LUB OPIEC W GLINCE I ZJEŚĆ ZE SMAKIEM.
To wielkie oszustwo,najwieksza sciema w polsce,robia znas balona juz 50 lat, a zna ktos takiego kto wygrywa te miliony,odpowiem,,nie,,bo to z ust do ust wychodzi. bo nikt z nas niewie kto co wygral i ile,i grajac juz te 15 lat ,zaczynam tracic nadzieje i wiezyc w to ze to jest wielkie oszustwo !!!!!!!!
GRACZU 1979 - MASZ RACJĘ
DOBRA RADA- PRZESTAŃ GRAĆ
I BĘDZIESZ MIAŁ SPOKÓJ
NA WIEKI WIEKÓW. STRZEL SOBIE KIELICHA. TO JEST ZDROWSZE OD STRESÓW. I NIE BĘDZIESZ SIĘ MUSIAŁ UDZIEAĆ NA TEJ STRONIE!!!
DOBRA RADA- PRZESTAŃ GRAĆ
I BĘDZIESZ MIAŁ SPOKÓJ
NA WIEKI WIEKÓW. STRZEL SOBIE KIELICHA. TO JEST ZDROWSZE OD STRESÓW. I NIE BĘDZIESZ SIĘ MUSIAŁ UDZIEAĆ NA TEJ STRONIE!!!
bzyku widac ze z ciebie cwaniaczek ,najpierw atakujesz kogucika a teraz mnie,ty se daj spokuj i tak nigdy niewygrasz!!!!!
wiecie gdzie padnie jutro 6 w duzego ??? A ja wiem to miasto to Lublin ?? zapraszam do sprawdzenia po losowanku tak z czystej ciekawosci .. pozdrawiam
powiedziałbym ulice kolektury ale sobie daruje
G.1979- JAK KOGUCIK SIĘ POJAWIŁ NA TEJ STRONIE, OPA,SYRENKA, MERCEDES I INNI --TO TY JESZCZE GRANATA ZACZEPNEGO W USTACH MEMLAŁEŚ
Witam.Musze sie z toba zgodzic BZYKU2 ze wielu by mi leb ucielo i zrobilo smaczny rosolek,z tymi wywodami to troche racji masz,ale to spowodowane jest wieczna obrona przed tymi co mi dziadostwo zarzucaja.Ja jednak tobie radze i to bez zlosliwosci napisz dalszy ciag "PANA TADEUSZA"i chyba na tym lepiej zarobisz niz grajac w lotto.Po wczorajszym bardzo szczesliwym dla mnie dniu przychodzi szara rzeczywistosc wiec to co dzisiaj wysle.LICZBY:uparciuszka 1 oraz 33,19,62,26,9,55,76,28,21,39,22,80 oraz trzy przedzialy numerka ,Duzy lotek 0/NP (polecam na progresje zaczac od dzis i to nawet za wieksza stawke)oraz tylko NP w multi bo z tego sie wycofuje przezucajac kapital na wiecej liczb bo i kurs wiekszy oraz mam nowa gre ktora testuje i wyniki sa w miare dobre.Pozdrawiam wszystkich sympatykow,przeciwnikow i wrogow koguta,zyczac im wysokich wygranych i fajnego humoru na czacie.Pozdrawiam
Z tym "Panem Tadeuszem" to uważajcie bo niejaki Aleksander hrabia Fredro już coś tam jako XIII księga przecież dopisał...
tak, słyszałam o XIII Księdze Pana Tadeusza, wiec mam prośbę może na FORUM w temacie "Pozostanie tylko poezja i dobroć C.K Norwid", ktoś kto ma, chociaż fragmenty ujawni. Z poważaniem:
Nie ważne co się napisze i na jaki temat,dla BZYKA i tak będzie przeszkadzać...
W kolekturze mi powiedzieli,że Expresiak będzie kosztował tyle samo co teraz tylko będzie trzy razy w tygodniu. :)
Witam moich troje wczorajszych fanów,
No resztę pań i panów!;)
Monaliso, ja bym pewnie też chciał
Gdybym Ciebie koło siebie miał.
Telimeno pewnie byś się spłoniła
gdybyś XIII księgę zobaczyła.
tylko szepnę Ci na uszko,
że tam porno jest i... duszno.
Wczoraj tak narozrabiałem
doloż moja dolo
Że aż doktor z uczelni
śpiewał disko polo!;)
Teraz kłaniam się nisko
i to na razie wszystko!
Sia la la
sia la la
disco polo
rodzinkę scala!
BO WSZYSCY POLACY TO JEDNA RODZINA!:)
No resztę pań i panów!;)
Monaliso, ja bym pewnie też chciał
Gdybym Ciebie koło siebie miał.
Telimeno pewnie byś się spłoniła
gdybyś XIII księgę zobaczyła.
tylko szepnę Ci na uszko,
że tam porno jest i... duszno.
Wczoraj tak narozrabiałem
doloż moja dolo
Że aż doktor z uczelni
śpiewał disko polo!;)
Teraz kłaniam się nisko
i to na razie wszystko!
Sia la la
sia la la
disco polo
rodzinkę scala!
BO WSZYSCY POLACY TO JEDNA RODZINA!:)
Mnie się wydaje,o tym expresie mówili,że ma podrożeć,chyba tak coś opowiadali...
Oj dolo ty moja dolo!
Szkoda że disco-polo
Tylko na jedną nutę
Rozwija tu tę smutę!
Bo niezłe zbytki
można znależć wszak
Czytając np.nicki
i w przód i wspak...
Szkoda że disco-polo
Tylko na jedną nutę
Rozwija tu tę smutę!
Bo niezłe zbytki
można znależć wszak
Czytając np.nicki
i w przód i wspak...
telimena: na fonograficznym rynku wydawniczym w ostatnich latach pojawiła się XIII księga "Pana Tadeusza" Aleksandra hr.Fedro w interpretacjach zarówno Daniela Olbrychskiego ( pt."Chwasty polskie" ) jak i śp.Marka Walczewskiego.
telimena:tekst XIII księgi "Pana Taseusza" masz tu:
http://www.polskiinternet.com/polski/rozr/poezja2.htm
http://www.polskiinternet.com/polski/rozr/poezja2.htm