Wpisy 2 833 913 – 2 834 012
4 marca 2017 15:27 → 4 marca 2017 16:31, 100 wpisów
Użytkownik argo dodał nowy komentarz w temacie:
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
lewy graj zestawami wytypuj sobie 10-15 liczb oraz 1-2 liczby
wytypuj zestaw z tymi liczbami i sprawdz ktore zestawy sa w tych 10-15 liczbach
ja sama sobie wytypowałam liczby i wczoraj o 14:00 miałam 8/10 w MM. Dziś rano odebrałam wygraną 520,- Na jeden zakład za 2,50 zł. Te wszystkie programy to o kant d..y potłuc. Zycze samodzielnego typowania i wysokich wygranych....
mrowka faraona ta locho bogaczka wielka teoria prostego czlowieka
nie porownujcie swojego intelektu do programu bo obnizacie moja prace wlozona w ten projekt, ktory przewyzsza wasze spojrzenie na gry losowe
ty angierski locho mądralo...nie oceniaj ludzi, bo nie masz zadnego prawa do tego. Ty jesteś prostym człowiekiem, bo nie potrafisz grzecznie odpowiedzieć na zwykły wpis kobiety. Sk ąd ty bierzesz takie proste okreslenia. Masz bardzo ubogie słownictwo, ale to nie twoja wina. Widocznie w młodości nie chciałeś się uczyć, a rodzice za mało ci garbowali skórę.....więcej nie komentuj moich wpisów bo wstyd czytać co piszesz gamoniu.
nie wiesz jeszcze ze mam diabelska dusze, wlasnie ciebie zaraz spale zywcem
Panie Pasko proszę zareagować na tego człowieka...bo ten Pana portal zaczyna się robić dziadowski...ma Pan mozliwośc zablokowania chyba faceta???
twoja normalnosc to to co spotykam na ulicy szara polska rzeczywistosc
mrowka faraona naucz sie akceptowac takich jak ja, bo ja mam tez takie samo prawo jak ty pisania tutaj
miedzy wami a mna istnieje wielkie morze iluzji w jakiej zyjecie ja zyje w prawdzie
angierski weź zamknij twarz jesteś zakompleksionym bucem który próbuje się dowartościować nikt nie chce już czytać twoich opowieści dziwnej treści Pasko może jakaś reakcja ile jeszcze będzie obrażał i wyzywał
zeby sie tylko na kims wyladowac, poprostu macie trudne zycie
angierski weź poszukaj dobrego psychiatry na pewno cie dowartościuje
poprostu dzisiaj sam skoncze z chatem i nie potrzebuje nikogo kto mnie z tego odciagnie
doktor2p idioto wiesz kiedy myslalem o dowartosciowaniu w wieku 6 lat
angierski nie zniżę się do twojego poziomu a w realu za takie słowo dostał byś po prostu po pysku i tyle
Coś na pierwszą niedzielę wielkiego postu odrobinę kwasu zakwasza całe forum bez złośliwości wzajemnej zdrowa gra gra i jeszcze raz gra szanujmy wspomnienia isiebie nawzajem
na dobry humorek kuponiki skreslone gotowe do wyslania a tutaj cisza z liczbami
5,7,18,24,25,26,28
4/10,4/9 tylko
chyba angierski dal sobie spokoj lub sie dowartosciowal co mial zrobic w wieku 6 lat zrobil teraz skaczac do basenu bez wody
40 lat na karku az chce sie krzyknac doktorku ja nie chce nie jeszcze nie teraz za wczesnie
oj nie kracz nie kracz bo ja staram sie glosno nie mowic ani tez pisac o nich za bardzo
niby z 8 bywalo ze sie 11 kolezankowala ostatnio jakas rozlaka moze dzis powrot choc oboki 09 12 tez sie lubily
ale fajnie się pootwierały niektóre liczby, ciekawe losowanie przed nami. podobnie w lotto, 30tki aż kwiczą, tak jak 1-10
ja lubie tak 03 05 08 11 14 17 20 , 06 09 12 15 18 21 , 01 04 07 09 10 12
nie no ja konsekwentnie 39. 32 i 35 też się pojawiają, ale 35 też w parce z 34 lub 36
wiem, też czasami obstawiam oboki tych które mają paść, ale to 39 to już naprawdę naprawdę. w końcu to nie mini że doły na kilkadziesiąt losowań
gorzej, że 39 padło w plusie, a obstawiam że z plusa przejdą albo 2 liczby albo 0, bo ostatnio klika razy przechodziło po jednej
w grach ts wg mnie nie ktore liczby chodza ze soba nie czesto nie zawsze np 39 42 , 35 38 , 24 27 30
39 byla dwa razy z rzedu w lotto plus chyba ze sie nie zrozumielismy to sorrki
a tak no tak. takie tez lubia wędrować między lotto a lotto plus
dobra siadam do mapek bo czas nagli a i trzeba trochę kuponów skreślić.