Wpisy 2 831 059 – 2 831 158
28 lutego 2017 22:18 → 1 marca 2017 01:40, 100 wpisów
INFORMACJA PARKI MULTI MULTI -: Parki Multi Multi - 83 parki - niewylosowane w Lutym w 2017 r.
https://www.facebook.com/typowanieparkami/
Pozdrawiam
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
poka te pukemony bo ja tez sie moge cwalic a prawda taka 0.7 zainwestowalem odzyskalem malpke 0.2 a 0.5 ts zwinal
taka wypowiedz gdzies na yt goscia z ts ze ludzie dzwonia i im groza
nie kurde zgrywus odwrotnie i ze cos tam ciesza sie ze przymusowa rejestracja nr tel jest
zgrywus pije Twoje zdrowie oby kolektorka dala Ci nie tylko wygrac
jak juz ja przygruchasz na it sie znasz to poprzestawiaj zegary w maszynie i chwytnij liczby te ktore sa potrzebne
zgrywus ja Ci nie wrog, ale jak wrocisz i zamiast Twojej kolektorki bedzie zarosniety nadety cham i sie okaze ze to jej facet... co zrobisz?
Twoje liczby: 2, 5, 11, 28, 80
Poprawnie skreślone: 3
Twoja wygrana: 4,00 PLN
wujek roman nie byl za laskaw
Poprawnie skreślone: 3
Twoja wygrana: 4,00 PLN
wujek roman nie byl za laskaw
2 830 895. wizard 2017-02-28 (20:05) Władca Kulweczek
2,28,80 i lecicie znow do zoltej, nie zakladac kapci wcale w butach siedziec
2,28,80 i lecicie znow do zoltej, nie zakladac kapci wcale w butach siedziec
co niby jutro 1,3,17, i nr toi toi w ktorym kupe robil bedziesz 13?
wazne ze trojkami moge rozstrzelac multi to starczy na poczatek, forma bedzie rosla
nie oczekuj od goscia co wstal o 4 rano i spal 4 godziny ze ci wieczorem co powie
wujek roman 5 nie wlazl nazwisko 11 bo podpadl kiedys mojemu papie
nie mogl wejsc mimo imienin swoich
nie mogl wejsc mimo imienin swoich
a mi tata dzis powiedzial, skoncz studia, ja ksiedzem jestem startuje na biskupa graj se ts i z glodu nie zdechniesz
ale pewne jedno pije zdrowie wszystkich no i zdrowie pan mezatek rozwodek i wdowek no i pol sierot dla wiza
wiz dam nr do taty, wyspowiadasz sie dasz kolede spozniona i nr wejda
jutro trzeba sie skupic i 3/3 pewne zadnego slabego numeru zadnej laski od tsa pt 2 zl
trzeba uchwycic ten moment ze wiesz ze masz te pewniaki i wtedy pocisnac
jak dzis z 2,28,80 1,3
jak dzis z 2,28,80 1,3
1 marzec, sroda popielcowa, dzien kobiet, dzien wagarowicza, no i o.7
opaki i wiedziec z ktorej strony przytulic numer
np takie 56 z ktorej strony chcesz tulic?
np takie 56 z ktorej strony chcesz tulic?
dzis wiedzialem to dalem 2,28,80 innych nie polecam bo nie jestem D sw
nie wiem co wpadnie po co na kogos kase tracic lepiej kazdy na siebie
nie wiem co wpadnie po co na kogos kase tracic lepiej kazdy na siebie
multi to gotowe schematy , dajesz numer z rana co byl w zakresie z naj numerem jutra
widzisz co najczesniej w co sie zmienia i reszta to szczescie , daty i rocznice
ktore raz pomoga raz spieprzo kupon
lady fortuna
widzisz co najczesniej w co sie zmienia i reszta to szczescie , daty i rocznice
ktore raz pomoga raz spieprzo kupon
lady fortuna
jesli rano bylo 9 a jutro najlepsze jest 8 i popielec 8 to dziwne nie jest ze chcesz 8
labadu jedziemy z tym koksem
https://www.youtube.com/watch?v=dSy2DcATYUo
https://www.youtube.com/watch?v=dSy2DcATYUo
Sorry Gościu-co Ty bierzesz,że takie cuda wypisujesz.Cokolwiek tu,ktokolwiek pisze-wygrywa czy przegrywa,jest tylko i wyłącznie zależne od ts,losowe czy ustalone trudno powiedzieć,a udowodnić niemożliwe.Nie rozumiem po co ładować 2,5 x ileś tam razy,żeby trafić 5/5 raz na 10 lat-jak grać to o coś-a wygranie czegoś ma w ts prawdopodobieństwo zbliżone do 0.
Ja akurat wygrywałem w grach losowych niemałą kasę,w ts kilkanaście razy po naście tysi ale każdemu odradzam granie-wy tutaj zachęcacie do gry,bo to takie fajne-niestety przy cenach i stawkach wygranych w ts,gry nie są zabawą jak za PRL ale twardym hazardem.
Ja ostatnio grałem na chybił trafił. Zawinąłem w kupona kamyk i sruuuu w bude i trafiłem.Przyjechała policja i kazała zapłacić za szybe i poczytać regulamin wysyłania tą metodą
Ja zawsze gram za 2,50 więc podwyżki mi nie straszne. Tankuję też zawsze za 50 zł
2,5 dwa razy dziennie x 365 dni daje ponad 1800 w plecy-niezły telewizor albo laptop średniej klasy.
Bedziesz tak odkładać oszczędzać i przyjdzie kostusia i żal bedzie zostawić te diamenty na ziemi