Wpisy 282 969 – 283 068
29 kwietnia 2011 13:07 → 29 kwietnia 2011 13:42, 100 wpisów
no jeszcze godzinka w pracy bardzo ciezkiej , bo az mnie lokcie bola
i na majowke 
i na majowke 
Lila jush Ci mowiilam ze to zdjecie jest z przed 5 lat a jeszcze jak nie pale to mi przybylo tu i tam
ale zaczynam wracac do siebie 
ale zaczynam wracac do siebie 
A co ja mam zrobuc jak mi przed kasą nieraz stanie kobieta po nocnej libacji porozpinana z dekoltem ze omal jej wszystkiego nie widać? a teraz sie cipelo robi to beda sie szwendac po nocy takie "turystki". 

hefajstos...przy kasie pracujesz?Co masz zrobić?Udawać,że nic nie widzisz ha ha
lila to jush zalezy od kobiety jak ona to przyjmie
. Wiesz ze kto zrozumie kobiety jak one same siebie nie rozumieja 
. Wiesz ze kto zrozumie kobiety jak one same siebie nie rozumieja 
Wie ktoś jak zablokować tefalon na głupie reklamy,żeby ich nie dostawać?
"Bitwa o Dolinę Miłości"
Na rozkaz marszałka mózgu, Generał Członek przeprowadził ofensywĹ na twierdzę w Dolinie Miłości, znajdującej sie w rejonie Uda, tuż przy wsi Podbrzusze. Gen. Członek w porozumieniu z majorem Rączką wysłał na zwiady Kaprala Paluszka, który stwierdził, że teren jest górzysty, pofałdowany i silnie zalesiony oraz gdzieniegdzie podmokły.
Wobec takiej sytuacji terenowej gen. Członek wydał rozkaz ataku i nagłym ruchem przesunął się do wsi Brzuszkowice Dolne zdobywając bez większego trudu wieś Pępkowice, w międzyczasie zaatakował wieś Cyckowice gdzie po zażartej walce zdobył dwa wzgórza o wyjątkowym znaczeniu strategicznym.
Po dłuższym odpoczynku miał odbyć się atak na największy punkt twierdzy w Dolinie Miłości. Tutaj o świcie dowództwo zostało powierzone mjr Gołogłowemu mającemu wsparcie przez działo dużego kalibru. Jeszcze przed świtem mjr Gołogłowy przesunął się pod osadę Włosowice skąd siłą ruszył do ataku. Rozpoczeła się zacięta walka, polała się krew. W ogniu walki, zginął broniąc dzielnie punktu strategicznego por. Błonka. Podczas walki przez jakiś czas dzielnie stawiał czoła mjr Gołogłowemu.
Mjr Gołogłowy wykazał duża umiejętność manewrowania, to atakował to się znów cofał po czym atakował z coraz większą zaciętością. Walczył tam również sierżant śmietanka, który niestety został schwytany do niewoli i według informacji naszego szpiega, został skazany na 9 miesięcy więzienia w twierdzy Dolina Miłości.
Zginął również kapral Sztywny, po którym dowództwo przejął podporucznik Flak. Ponieważ sytuacja mjr Gołogłowego z powodu braku amunicji okazała się beznadziejna, został zmuszony wycofać się do wsi Portkowice wraz z podporucznikiem Flakiem celem uzupełnienia nowych sił.
Na rozkaz marszałka mózgu, Generał Członek przeprowadził ofensywĹ na twierdzę w Dolinie Miłości, znajdującej sie w rejonie Uda, tuż przy wsi Podbrzusze. Gen. Członek w porozumieniu z majorem Rączką wysłał na zwiady Kaprala Paluszka, który stwierdził, że teren jest górzysty, pofałdowany i silnie zalesiony oraz gdzieniegdzie podmokły.
Wobec takiej sytuacji terenowej gen. Członek wydał rozkaz ataku i nagłym ruchem przesunął się do wsi Brzuszkowice Dolne zdobywając bez większego trudu wieś Pępkowice, w międzyczasie zaatakował wieś Cyckowice gdzie po zażartej walce zdobył dwa wzgórza o wyjątkowym znaczeniu strategicznym.
Po dłuższym odpoczynku miał odbyć się atak na największy punkt twierdzy w Dolinie Miłości. Tutaj o świcie dowództwo zostało powierzone mjr Gołogłowemu mającemu wsparcie przez działo dużego kalibru. Jeszcze przed świtem mjr Gołogłowy przesunął się pod osadę Włosowice skąd siłą ruszył do ataku. Rozpoczeła się zacięta walka, polała się krew. W ogniu walki, zginął broniąc dzielnie punktu strategicznego por. Błonka. Podczas walki przez jakiś czas dzielnie stawiał czoła mjr Gołogłowemu.
Mjr Gołogłowy wykazał duża umiejętność manewrowania, to atakował to się znów cofał po czym atakował z coraz większą zaciętością. Walczył tam również sierżant śmietanka, który niestety został schwytany do niewoli i według informacji naszego szpiega, został skazany na 9 miesięcy więzienia w twierdzy Dolina Miłości.
Zginął również kapral Sztywny, po którym dowództwo przejął podporucznik Flak. Ponieważ sytuacja mjr Gołogłowego z powodu braku amunicji okazała się beznadziejna, został zmuszony wycofać się do wsi Portkowice wraz z podporucznikiem Flakiem celem uzupełnienia nowych sił.
lila to ja mam lepiej jakas babka ktora zwie sie wróżka
wysyla do mnie sms ze poda mi numery totka 
wysyla do mnie sms ze poda mi numery totka 
A dziwna hitoria o krolewnie pizdalonie , kmiotku c***ogromie, jego bracie pizdolizie - Aleksandra Fredry . 

aniqa...ja też nie umie.Pytałam na czacie,ale nikt z nich chyba też nie wie jak to zablokować.
witam wszystkich...po przerwie...

aga31
nie mam czasu wysłać kuponów prześle Ci 5 liczb postaw x2
na emaila połowa dla mnie ok???
nie mam czasu wysłać kuponów prześle Ci 5 liczb postaw x2
na emaila połowa dla mnie ok???
aga nie ma sprawy tylko ze ja typuje jak wiesz jak jestem w pracy wiec wtorek nam odpadnie ale reszte tygodnia poswiecam tobie i typowaniu 

przesłałem na email aga31 

jak grać w multi multi żeby trafić 6/6 bo mam zamiar zacząć grać a za bardzo nie wiem jaką psychikę mają te kulki. Gracie na te co dawno nie padły czy te które padły losowanie wcześniej?

Witam ponownie.
............ .
Lila, to się Tobie może przydać.
www.usundane.pl
Pozdrawiam
............ .
Lila, to się Tobie może przydać.
www.usundane.pl
Pozdrawiam
teraz prowadzace beda w stroju toples , ma to poprawić ogladalnosc