Wpisy 2 819 855 – 2 819 954
14 lutego 2017 00:11 → 14 lutego 2017 08:15, 100 wpisów
A co nie ma być pracy ? A potem lenie będą chodzić, nic z tego.
Dlaczego Ty Krzysztof-C chcesz się zajmować polityką??
Z boksu już wyrosles?
Z boksu już wyrosles?
Nowe zakłady pracy, powtarzam to dość często ale to ważne. U nas to gumiaki, stolarnie, kartony z tego co wiem i by było na tyle. A jak chciałem do gumiaków kolega ten był u mnie co wam opowiadałem co pracuje tam, to tata się go pytał to teraz nie potrzebują nowych, czy co siedzą to siedzą. A wcześniej były roszady jak ktoś podła. A jego brat pracował w blacharni a potem jednak tak. A mi nie mógł załatwić czemu ?
A jak piwka, relacje sportowe, pograć u mnie to dobry jestem !!!
855. żeby jeszcze chodzili
będą siedzieć na necie i mieć programy polit.-wyborcze
będą siedzieć na necie i mieć programy polit.-wyborcze
Jak mam to rozumieć ? A znamy się kupę lat. Około 18.
Muszą ludzie pracować zrozum to w końcu. A u was jakie są zakłady ?
Ale KrzysztofC z Pisu, w Boga wierzący za pracę się nie bierze tylko na koszt biednego Państwa żyje
Tylko nie mów,że Arbeit macht Frej-To już było i jakoś się nie sprawdziło
Nieee, Biblię cytuję, Nowy Testament
kto nie pracuje niech nie je
kto nie pracuje niech nie je
Ile masz lat kobieto ?
Studiujesz ?
A gdzie tam pracujecie ?
Nowe zakłady pracy, powtarzam to dość często ale to ważne. U nas to gumiaki, stolarnie, kartony z tego co wiem i by było na tyle. A jak chciałem do gumiaków kolega ten był u mnie co wam opowiadałem co pracuje tam, to tata się go pytał to teraz nie potrzebują nowych, czy co siedzą to siedzą. A wcześniej były roszady jak ktoś podła. A jego brat pracował w blacharni a potem jednak tak. A mi nie mógł załatwić czemu ?
No odpowiedzcie.
No dobra przepraszam nie pyta się o wiek.
aż dziw, że Kobiecino nie napisał
Mam więcej niż Ty!
i kiedyś się studiowało
a owszem
Mam więcej niż Ty!
i kiedyś się studiowało
a owszem
A gdzie pracujesz ?
A ja szukam i szukam.
Przeczytaj powyższe wpisy.
Kobiecino
To załatw mi pracę, będę ci wdzięczny.
yhm
jakoś.mi.się.wydawało, że to.jest.zawsze.dobry tekst jak ktoś nie.chce pracować - 888
jakoś.mi.się.wydawało, że to.jest.zawsze.dobry tekst jak ktoś nie.chce pracować - 888
Każdy mądry a nie pomoże, a tylko gadać i mlaskać ozorem na lewo i na prawo.
Co ja ci weź już przestań, dałem CV sporo !!! A to doświadczenie jak chciałem na do biura jakiegoś specjalistę do spraw sprzeda chyba tak to się nazywa do stolarni i do innych. Lipa wychodziła. Nawet do głupich kartonów ciężko widzisz.
891. z tą
Kobieciną to ostro pojechałeś
nie mam.AŻ Tylu lat a Ty nie masz TYLKO/ZALEDWIE
Więc uważaj sobie
Kobieciną to ostro pojechałeś
nie mam.AŻ Tylu lat a Ty nie masz TYLKO/ZALEDWIE
Więc uważaj sobie
896. no to.się nie.dziwię
bo niby specjalistą od czego chciałeś być/jesteś
bo niby specjalistą od czego chciałeś być/jesteś
Co ty chcesz ? A po za tym wujek coś niby chciał na staż ten od przedszkola znowu, byłby uniwersalny: pomóc bo ma transport drzewa jeździł z nim, przedszkole, gospodarstwo i co tam jeszcze, nawet są teraz programy, to jak spytałem zobaczymy !!! A kasę mi brak na szkołę jak zasiłku już nie odstaję, a jeszcze wydałem 1628 na PS4 z Wiedźminem 3 Dziki Gon, ruter, przed świętami postanowiłem sobie zrobić prezent. I mama mi ostatnio dała na szkołę a tam ze swoich brałem.
Kobietko nie chciałem urazić przepraszam.
Na zgodę wypijemy lampkę wina ?
A wiesz poszedłem na studia poszerzyć swoją widzę i zdobyć wykształcenie.
A praca wiem że jest ważna.
Masakra
PS4 to jest dla Ciebie rzecz pierwszej potrzeby, to gratuluję!
PS4 to jest dla Ciebie rzecz pierwszej potrzeby, to gratuluję!
i
Bóg niech Cię broni, żebyś Ty za politykę się brał,
przynajmniej póki ja w tym Kraju jeszcze mieszkam
Bóg niech Cię broni, żebyś Ty za politykę się brał,
przynajmniej póki ja w tym Kraju jeszcze mieszkam
Lubię sport bardzo: tenis ziemny, siatkówka, F1, piłkę nożną, lekkoatletykę, skoki narciarskie, biegi narciarskie, piłkę ręczną, golfa, tenisa ziemnego i wiele innych. Uwielbiam grać w: piłkę nożną, siatkówkę, tenisa ziemnego, golfa, piłkę nożną, grać: PS4, PS3, PC, warcaby, kurnik, pomagać potrzebującym np. chorym dzieciom jak są zbiórki, jeździć: rowerem, samochodem, skuterem, słuchać muzyki.
A co uraziłem cie ?
Przeprosiłem co jeszcze ?
A jesteś z kimś ?
estymina a ze mna sie napijesz hey hey no to moze wirtualny brudzik
A co do tej blondynki może czytałaś ? No co zobaczyłem w glaerii. Jak mam do niej zgadać ? A pamiętam jak ją trochę patrzyłem gdzie idzie, a w pewnym momencie mi znikła a ona pracuje tam. A dziadek miał udar około 7 miesięcy temu, odwiedzam go i pomagam oczywiście. Bardzo go kocham i chcę aby wyzdrowiał. A jak był w szpitalu dostałem takie święta karteczki od poznaje na dworcu co sprzedawała w sklepiku dziewczyny innym chorym.
eh i co tutaj typnac wyslac zgubili kulki od 60 do 80 pewnie co nie ktore dadza bo raczej nie dadza tylko te ktoryc nie bylo
I co jak napisałem ?
A chyba czasem dobrze piszę ?
Toć wiem że tak, a czasem głupotki też.
To miłego dnia wam życzę, wysokich wygranych, wygranym dobranoc.
Moje na NIE
5,6,10,11,14,15,20,24,29,30,35,36,40,41,52,53,58,62,68,71
na NIE
5,6,10,11,14,15,20,24,29,30,35,36,40,41,52,53,58,62,68,71
na NIE
365 dni w roku a jak trzeba 366 co tam 1 dzien precz z walentynkami
o 14 ts da takie o to liczby
01 05 07 09 13 14 15 16 17 19 20 21 26 29 30 31 32 35 36 38
01 05 07 09 13 14 15 16 17 19 20 21 26 29 30 31 32 35 36 38