Wpisy 2 818 494 – 2 818 593
12 lutego 2017 15:54 → 12 lutego 2017 17:06, 100 wpisów
dlatego multi extra pensja to gry gdzie mozna wygrac wiecej niz jest w puli
angierski ale czy tak mogą? i czy to jest legalne?
oni na ten zaklad za 50 zl 10 stawka z plusem maja przygotowane pieniadze
no lipa jakby nei dalo sie wygrac wiecej (to zalezy wiec od ciebie ile chcesz wygrac) w tych grach
Jak padnie dużo głównych maja prawo podzielić pule na wszystkich graczy tak jest w keno 15 dziesiątek na losowanie
Witam wszystkich
Tak na chlopski rozum wysylajac tylko 2x dziennie po jednym zakladzie w mm to jest 5 zl dziennie.Grajac caly miesiac co dzien to wydamy 150 zl. Grajac np. na 6 skreslen, przy odrobinie szczescia trafiamy 5z6 wygrywamy 120 zl......to jeszcze jestesmy w plecy 30 zl, o ile nam sie uda w danym miesiacu trafic. Na max nie ma co liczyc, patrzac na tabele wygranych, wiec gdzie tu sens grania w to badziewie......chyba, ze chodzi o sama adrenaline i zabawe dla tych co maja za co grac...to nie dyskutuje
Tak na chlopski rozum wysylajac tylko 2x dziennie po jednym zakladzie w mm to jest 5 zl dziennie.Grajac caly miesiac co dzien to wydamy 150 zl. Grajac np. na 6 skreslen, przy odrobinie szczescia trafiamy 5z6 wygrywamy 120 zl......to jeszcze jestesmy w plecy 30 zl, o ile nam sie uda w danym miesiacu trafic. Na max nie ma co liczyc, patrzac na tabele wygranych, wiec gdzie tu sens grania w to badziewie......chyba, ze chodzi o sama adrenaline i zabawe dla tych co maja za co grac...to nie dyskutuje
lesiu28 no ale tak czy inaczej 60% zabieraja niezaleznie od ilosci liczb, a to wplywa na to czy jest oplacalne granie czy nie
Niech oni biora swoje, ale wygrane 5 i 6 czy wyzej, to tragedia
hey jesli moge sie udzielic a dokladnie odniesc sie do lesia czy na ts czy na co innego czlowiek wydaje kase dla mnie to zabawa wole to niz cos innego nie bede pisal co i jak by nie oburzyc nie ktorych ktorzy nie widza lub nie chca widziec ale kazdego sprawa kazdego kasa i dalej w liczby
no przeciez sami do tego nie dokladaja musza wygrywac tyle ile chca (przez niedoszacowanie rachunku prawd)
TS oni dobrze wszystko obliczyli to tu niema żadnej wątpliwości , ale są tacy co mają kasę i grają i nie ważne czy wygrają ale grają
Ale cena zakładu w gore a wygrane w dół to poprostu oszustwo i zlodziejstwo
powiem wam tak wytarczy ze do 4/10 dorzuca 2zl i glowna wygrana spadnie o polowe (to tyle)
jakby byla tylko wygrana 10/10 na 10 liczb to wygrana by wynosila 8,9mln * 40/100 = 3,5 mln
dycha krasnalka od trafienia 7/10 w losowaniu 9994
2x6/10, 2x5/10, 2x4/10
2x6/10, 2x5/10, 2x4/10
ja np. jestem za zlikwidowniem malych kwot na niskia ilosc liczb
Ciekawe czy przy takim kryzysie jaki był w Grecji wypłacali by ekstra przekręt szczerze mam wątpliwości . Co myślicie ?
chodzi o to ze czestosc malych kwot jest duzo wyzsza niz trafienie max wygranej
gdyby byla tylko loteria przez internet (bez kosztow utrzymywania) to zwrot byl 90%
ale dobra co ja bede wam pisal, juz na temat gier sie nie wypowaiadam
najbardziej lubię posłuchać jak grają
https://www.youtube.com/watch?v=3DwAUagJKjk
https://www.youtube.com/watch?v=3DwAUagJKjk
np. 9/17 dzisiaj trafil program, system maly 1x 7/8, 1x6/8, 1x5/8 i 4x4/8
chodzi o to zeby trafial raz na jakis czas zaj..sie dobrze a reszta sie nie liczy
sprawdzam 1 stat trafila w ostatnich 100 losowaniach 1x9/17, 3x8/17 itd maly system i 2x8/8 w 100 loswoaniach
ale was wy..jam bede wygrywal a wy bedzie sie skladac na pule
Każdy z Was ma po trochę rację.......
Angierski - no jak już bedziesz Nam.coś udawadniał to daj znać, wszyscy sie nachapiemy, a co tam w końcu to TS płaci więc dokopmy mu...
Angierski - no jak już bedziesz Nam.coś udawadniał to daj znać, wszyscy sie nachapiemy, a co tam w końcu to TS płaci więc dokopmy mu...
Jestem za obniżaniem kosztów zakładów, a nie odwrotnie!!!!!!!!!!!! I nie obchodzi mnie ze wieksza wygranA, i tak to jest nie realne.by ja.chapnac.....
Atomeczek - w mini gram ciągle, nie mA dnia, od 1skreslenia do 10 i wiecej, najwieksza wygrana to 1100zl z groszami 4/5
Mini ma dobra cene za los, ale wygrac cos konkretnego to juz inna bajka...
3/5 w mjini to śmiech.... W lotto 3/6 także. Trafic trudno, a po jakie dziady idziesz do kolektury,
Ja w kolekturze zostazwiam dziennie od.10 do 50zl, wiec takie 3/5 w.mini i 3/6 w lotto to dla mnie jak splucie w twarz
Ostatnio na pół roku przerwałem gre, tylko mini za 1.25. Ale znów sie wkręcam,i kasa idzie, ostatnio 200zl poszlo, 182 odzyskane, wczoraj 100zl w plecy.. Dzis spokojniej zagralem.....
tomi to pokaż skany na sumę 50zł na jedno losowanie